היי חברה,
גם אם לפעמים זה נראה שאני לא כאן אני מתעדכן באופן יומי בכל מה שקורה באתר.
תראו אני מודה לגמרי שאין לי ממש זמן לאשר את כל התוכן שנשלח.. אבל מצד שני תמיד ביקשתי עזרה בקטע הזה מאנשים בקהילה.. אשמח לתת הרשאות לכל אחד שיחפוץ בכך ובכמה דקות של חפיפה הוא יצליח להכניס עדכונים ותכנים.
כרגע למי שיש גישה לאזורים שונים באתר הם:
ViFF,
Mike_69th,
IAF_Phantom,
Or אך מפאת חוסר זמן אני מאמין שגם להם לא היה זמן לעדכן.
בנוגע לעדכונים של קוד, עיצוב או הצעות לשיפור אני אשמח לשותפים.. מידיי פעם מישהו תמיד היה שולח לי הודעה פרטית ״בוא נעצב מחדש את פריפלייט״ אני תמיד הסכמתי אבל איך שהוא אף פעם לא היה קורה יותר מידי.
לי ולמיכה היו כל מיני רעיונות פעם, לדוגמא: ליצור איזה תוכנה קטנה שמתקינים והיא יודעת להזדהות מול פריפלייט ובכל תמונה שמשתמש לוקח מהסימולטור מועלת בצורה אוטומטית לגלריה.. אך שום רעיון לא יצא לפועל בסופו של דבר מפאת חוסר זמן. (גם היום זה יהיה מגניב אם מישהו יוכל לעזור בקטע הזה.. זה רעיון מדליק).
פעם היה לי יותר זמן פנוי והייתי מנסה תמיד להרחיב את האפשרויות באתר. אפילו אם לא היו משתמשים בהם יותר מידי.. כמו למשל העלאת סרטונים ישירות מפריפלייט שבקושי נעשה בו שימוש ועבדתי עליו ארוכות.. ולא יודע כמה הוא אקטואלי היום - יותר או פחות.
בכל מקרה, אשמח אם תעלו רעיונות חדשים, אולי למבנה אחר שמתאים יותר לסטנדרטים שאנשים מחפשים היום... אל תשכחו שהאתר באוויר משהו כמו 11 שנים כבר ולכן המון השתנה מהיבט חווית המשתמש והאתר עצמו לא השתנה.
תמיד אמרתי.. הכל אפשרי השאלה אם יש את הזמן הנדרש לתת.
כמעט את כל התוכן באתר מלבד התוכן בפורום הכנסתי אני בצורה ידנית... יש המון תוכן אבל אם הייתה עזרה רצינית אני מאמין שהיה יכול להיות הרבה יותר עדכני ומעניין. לאורך כל השנים זה לא היה נראה כאילו לאנשים זה מפריע כי אף אחד לא ממש נרתם לדבר הזה.. נראה היה שהפורום הוא האזור הכי חשוב והכי פעיל וזה היה מספיק לאנשים.
רועי