56 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור מחפש המלצה - אזניות עם מיקרופון
דיון

מחפש המלצה - אזניות עם מיקרופון

8 הודעות 1,545 צפיות לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
בדיוק חקרתי קצת על הנושא, יש כמה דברים שאתה צריך להחליט -

1. האם לקנות אוזניות לחוד ומיקרופון לחוד, איכות השמע בדר"כ טובה יותר למחיר נמוך יותר כשאתה ללא מיקרופון בנוי, לעומת זאת לא יש כח להתחיל להתעסק עם זה? 🙂
2. סוג האוזניות, על האוזן/סביב האוזן/תוך האוזן. לדעתי סביב האוזן ואטימה טובה אלו היותר נוחות.
3. יש אפשרות לקנות מהמזרח, חנויות כמו Deal Extreme וכדומה, האיכות כמובן פחות טובה מהמקוריים הרציניים כמו - Turtle Beach, Sennheiser ועוד.

ממליץ להסתכל על הREVIEW הבא -
http://gaming-headsets-review.toptenreviews.com/

אני יכול להמליץ לך אחרי בדיקה של מחיר לתועלת וכמובן איכות - Sennheiser PC 360, הם מעל התקציב שלך אבל שוות כל שקל.

אם אתה רוצה באמת להישאר בתקציב, לך על אחד מהאפשרויות שברשימה במחיר שמתאים לך, לדוגמא הTurtle Beach Z Series.
#4 · לפני 12 שנים
כבר למעלה משנה וחצי אני עם הMICROSOFT LIFECHAT LX-3000 s
ומרוצה מכל רגע.

לא זוכר בדיוק כמה עם עלו לי אך אני חושב שזה בטווח המחיר שאותה אתה מוכן להשקיע.
האוזניות איכותיות מאוד, עמידות וחשוב לא פחות מתחברות בUSB.

אני ממליץ
#7 · לפני 12 שנים
לי יש את האלחוטיות של לוג'יטק G930 מרוצה מאד
תחשוב מה זה, באמצע תדריך לפני טיסה אתה חייב לשירותים....
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#8 · לפני 12 שנים
גם לי יש בין היתר את ה-MICROSOFT LIFECHAT LX-3000 שהם אוזניות מצויינות ובמחיר סביר במיוחד:
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5597
171 ש"ח כולל משלוח זה עמוק בתקציב שלך.

השתמשתי בהן באינטנסיביות בערך שנתיים, והן היו סוס עבודה, איכות שמע ודיבור מצויינות ואמינות יוצאת מהכלל. וגם היום הן עדיין אוזניות הגיבוי שלי.

ולגבי זה:
xcom כתב/ה:אני יכול להמליץ לך אחרי בדיקה של מחיר לתועלת וכמובן איכות - Sennheiser PC 360, הם מעל התקציב שלך אבל שוות כל שקל.
Sennheiser PC 360 הן אוזניות ברמה משל עצמן, אוזניות Hi Fi ל-gaming באיכות שמע באמת יוצאת דופן. והאמת שיחסית לאיכות שלהן הן לא כל כך יקרות(סביבות 800 ש"ח) בפרט כשאוזניות Hi Fi איכותיות עולות בד"כ מעל 1,000 ש"ח. אבל אם אין לך כרטיס קול ברמה שלהן אז מפספסים את כל ה-show. אז העלות הריאלית גבוהה יותר.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.