58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק מנהלים חדשים, פורום Flight Simulator
דיון

מנהלים חדשים, פורום Flight Simulator

14 הודעות 1,601 צפיות לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
תודה רבה אני מקווה שאני יוכל באמת להחזיר עטרה ליושנה בפורום ובכלל בפריפלייט הגיע הזמן לעשות כאן שינוי למשוך עוד אנשים לעשות אירועים שימלאו את החדרים בטימספיק אני ינסה כמה שאני יכול לשפר את האווירה ובפריפלייט והלגדיל את הקהילה כי כמו שמולי אמר את קהילת הפלייט סימולטור בפריפלייט אפשר לספור ביד אחת.
אני מקווה להחזיר את האנשים לפורום ולא רק בגלל בעיות טכניות אלה בגלל הרצון לטוס ביחד ולעשות אירועים גדולים שנוכל להתגאות בהם.
מקווה לתרום לקהילה כמה שיותר.
🙂
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#5 · לפני 12 שנים
בהצלחה. וברכות.
מינויים ראויים ובמקום. 👍
האנשים הנכונים לדחוף את הפורום למיצוי הפוטנציאל שלו, ויש לא מעט פוטנציאל וההיסטוריה תעיד.

כתמיד, טיפין טיפין יגיעו לפורום אנשים והאתגר הוא להשאיר אותם איתנו ע"י יצור פעילות בהתמדה ובסבלנות("בלי להתייאש"😉 תוך שמירת איכות הפורום וכך בשאיפה לשבור את המחזוריות(של אנשים באים ונוטשים למחוזות אחרים).
מולי
#6 · לפני 12 שנים
מולי בזכות מה שאמרת חשבתי על כך שעלי להציע את הצטרפותי לצוות ההנהלה בכדי לשנות את המחזוריות הזאת ואולי אפילו לעצור אותו לגמרי ולגרום לאנשים אפילו לחזור לפריפלייט במקביל לפעילות ברשתות אחרות.
מקווה להחזיר עטרה ליושנה.
כי באמת פורום פלייט סימולטור היה פורום מאוד פעיל עד לתחילת 2012 ואני רוצה לדעת מה קרה שם שגרם לירידה בפעילות עד למצב שהיום יש ערך 7 אנשים פעילים אולי פחות בפורום הזה.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#7 · לפני 12 שנים
אני מעדיף דווקה את המצב של הפורום היום מאשר בעבר, בעבר הפורום הייה בו נגיד יותר "מלוכלך".
אנשים היו בעבר עוברים כימעט כל דקה על החוקים, מה שכתוב בחוקים בידיוק ההפך ממה שהייה כאן בעבר.
אני דיפדפתי בעמודים הקודמים וראיתי שהיו ריבים, סיחסוכים, וכל מיני דברים שהיום לא היו קוראים בטעות.
כמו שאמרת, יש בפורום מעט אנשים ואוכלוסייה קטנה, פורום ארמה, רד אורקסטרה, x plane בנתיים נחים להם.

לא מזמן היתרחו בפלייט סימולטור שני אנשים שעזבו, אני חושב שהם עזבו בגלל היחס הכבד שהפלנו עליהם, לפי דעתי צריך להיות יותר סבלנים כלפי מישתמשים חדשים אחרים, ולבקש בנועם שיקראו את החוקים על מנת שהייה יותר נעים.

djmid כתב/ה:בהצלחה רק שימרו על חוקי הפורום 😳

אחרת מנהל ישעה מנהל. 🙂

אגב, בקרוב היתארח בפלייט סימולטור משתמש חדש או שניים, שיכנתי חברים מהכיתה ליקנות פלייט סימולטור, חחח...
בברכה עומרי ו.

#10 · לפני 12 שנים
עומרי11 ,בהצלחה בתפקיד החדש.
כמנהל, אתה לא יכול להרשות לעצמך שגיאות כתיב כאלה.
כדאי מאד שמישהו מהמשפחה שלך יעבור איתך על ההודעות שאתה רוצה לפרסם,ויתקן לך שגיאות כתיב,לפני שאתה מפרסם הודעה.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#12 · לפני 12 שנים
מאחל לך הצלחה בתפקיד ההצלחה שלך היא הצלחה לכולנו אז חברה תנו כתף להצלחתנוֹ
IAF_Pini
#13 · לפני 12 שנים
yohay כתב/ה:עומרי11 ,בהצלחה בתפקיד החדש.
כמנהל, אתה לא יכול להרשות לעצמך שגיאות כתיב כאלה.
כדאי מאד שמישהו מהמשפחה שלך יעבור איתך על ההודעות שאתה רוצה לפרסם,ויתקן לך שגיאות כתיב,לפני שאתה מפרסם הודעה.

חחח... תודה 😳
שמים12, the pilot, הם המנהלים.
ואתה צודק אני באמת יעבור על השגיאות אני פשוט כותב נורא מהר בלי לשים לב.
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.