142 חברים מחוברים
9 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 9 H H I I I +4
בית פורומים בית ספר לטיסה פאלקון הטיסה החודשית/שבועית לכל טייסי פאלקון יוצאת לדרך
דיון

הטיסה החודשית/שבועית לכל טייסי פאלקון יוצאת לדרך

51 הודעות 7,014 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:אפשר לקבוע את הטיסות האלה בימי שלישי או במוצש על חשבון "ערב פלקון" בלי לפגוע בסדר השבועי של הטייסות האחרות

יוחאי, אני מתכוון שרק באופן חד פעמי נקיים את זה ב13 לחודש (יום שני) ולא יום ראשון.
כך שהטייסות צריכות להתגמש רק הפעם הזאתי בגלל שלמחרת יש חופש כך שזה הרבה יותר נוח לאלה שלמדים בבית הספר(כמוני) ואלה שעובדים כמו רוב הקהילה פה.
טל

טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
#4 · לפני 13 שנים
jarden כתב/ה:כל מי שביקש להירשם רשום ,

הרשימה עודכנה מחדש (1/5/23 שעה 22:10),

פסחת על רוני שביקש להצטרף 🙂

“את הקשה עושים מיד, הבלתי אפשרי לוקח קצת יותר זמן”
#5 · לפני 13 שנים
OrSharon כתב/ה:[quote="jarden"]כל מי שביקש להירשם רשום ,

הרשימה עודכנה מחדש (1/5/23 שעה 22:10),

פסחת על רוני שביקש להצטרף 🙂[/quote]

לא פסחתי, מי שעוד לא ביקש קבוצה מסויימת או שלא רוצה לבחור צד רשום בכוכביות למטה בכדי שנוכל לשבץ אותם בסוף כשנראה את מאזן הקבוצות (מספרית) ובכך לגרום לקבוצות להיות "שוות" יותר במספר המשתתפים 🙂

כמו כן אם קבוצה אחת תהיה יותר גדולה מהשנייה נאלץ להעביר טייסים בשביל להשוות...
#9 · לפני 13 שנים
הרשימה עודכנה,

ronys כתב/ה:אני מציע: טייסת 101 - צד 1
שאר - צד 2

מתאים?

ההרשמה פתוחה לכל אחד ולכל צד וזה לא הולך לפי חלוקה של טייסות (כן אפשר להירשם בתור חלק מקבוצה של טייסת),

ועוד נקודה למחשבה - מתי פעם אחרונה טסתם האחד נגד השני ?
אני מאמין שדווקא זה יכול להביא לשיפור בנוסף ללטוס ביחד (ובסופו של דבר כולנו טסים ביחד)

התרחיש בא במטרה לשפר את הרמה של כולם וכמובן להנות אז זה לא משנה מי באיזה צד , בסוף כולם טסים...
#12 · לפני 13 שנים
איזה אדיר !!
באמת שאם הייתי יכול להייתי עולה איתכם חברים 😄
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#13 · לפני 13 שנים
עידכון:
מכיוון שכל קבוצה הגיעה למספר מינימום וכבר נרשמו 15 איש (נעגל ל16 שיהיה שווה) נבנתה משימה חדשה המכילה 8 מטוסים (לטייסים אנושיים) בכל צד ו2 AI לכל קבוצה (AWACS וTANKER),

פרטים נוספים ותדרוך מסודר יתעדכן בהודעה הראשונה של האשכול בעוד כיומיים, נא לעקוב ...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.