80 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור רכישת TrackIR 5
דיון

רכישת TrackIR 5

51 הודעות 9,065 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
לא ניראה לי שתוכל להסיג אותו בארץ תוכל להזמין אותו דרך האינטרנט.
ומחירו אמור להיות $ 169.95.
בברכה עומרי ו.

#3 · לפני 13 שנים
תבדוק אצל אבנר סבוראי 052-2570163
הוא היבואן הרשמי של NaturalPoint בארץ.
אם אין לו כרגע במלאי, באמזון ראיתי שהוא עולה בסביבות 150$(לא כולל משלוח) כלומר תתכונן להערכתי לסדר גודל של 600-700 ש"ח .
מולי
#4 · לפני 13 שנים
Muli כתב/ה:תבדוק אצל אבנר סבוראי 052-2570163
הוא היבואן הרשמי של NaturalPoint בארץ.
אם אין לו כרגע במלאי, באמזון ראיתי שהוא עולה בסביבות 150$(לא כולל משלוח) כלומר תתכונן להערכתי לסדר גודל של 600-700 ש"ח .

+Trackir clip pro שחייבים! זה יוצא בסופו של דבר בין 800 ל1000 שקל
#6 · לפני 13 שנים
באמת שצינוריות פלסטיק עם לדים וחיווט זה לא "חובה", במיוחד לא במחיר של המקורי. הנוחות בשימוש של זה היא כמעט חובה, כן. אבל המחיר מגעיל ומעליב.
מצד שני אם אתה לא משתמש באוזניות, אז זה יהיה קצת כואב להצמיד את הדבר הזה לאוזן 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים · 2 עריכות
#7 · לפני 13 שנים
מצטרף לתמיהה של מולי.

אני מסתדר יפה מאוד עם הקליפ.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#10 · לפני 13 שנים
Or כתב/ה:הקליפ פרו לא חובה...פשוט נותן להגיע לדיוק יותר גבוה
במה זה בא לידי ביטוי?
יש לי את הקליפ פרו, אבל משום מה אני לא מסתדר איתו, על כל תנועה שלי במימד אחד הוא מוסיף תנועה במימד אחר. אז נשארתי עם הכובע והרפלקטורים שעובדים מצויין.
אתה יכול לפרט אור, מה אני מפסיד, בזה שוויתרתי על ה-Pro?
מולי
#11 · לפני 13 שנים
Muli כתב/ה:[quote="Or"]הקליפ פרו לא חובה...פשוט נותן להגיע לדיוק יותר גבוה
במה זה בא לידי ביטוי?
יש לי את הקליפ פרו, אבל משום מה אני לא מסתדר איתו, על כל תנועה שלי במימד אחד הוא מוסיף תנועה במימד אחר. אז נשארתי עם הכובע והרפלקטורים שעובדים מצויין.
אתה יכול לפרט אור, מה אני מפסיד, בזה שוויתרתי על ה-Pro?[/quote]

וואו, באמת? זו הרי בדיוק אותה הבעיה שנתקלים בה כל המשתמשים בתחליפים חינמיים!
הסוד הוא כיול מדוייק, עד המילימטר, של מיקום הסמן יחסית למצלמה (זוית "עלרוד" ומיקום במרחב, בfree track נדרשו קואורדינטות של שלושת המימדים, בface track דרושה רק זוית גובה) ויחסית לציר הראש. אני לא מכיר את התוכנה של TIR אבל חייב הרי להיות בה משהו כזה, לפחות ידני אם לא אוטומטי (שכבר יש בface track)

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#12 · לפני 13 שנים
Muli כתב/ה:[quote="Or"]הקליפ פרו לא חובה...פשוט נותן להגיע לדיוק יותר גבוה
במה זה בא לידי ביטוי?
אתה יכול לפרט אור, מה אני מפסיד, בזה שוויתרתי על ה-Pro?[/quote]

הבעיה הראשונה נשמעת כמו כיוון לא נכון של הקליפ פרו מול המכשיר.
גם להשאר עם הקליפ הרגיל זה בסדר גמור.

בעיקרון הקליפ פרו קצת יותר מדוייק, אבל זה לא שאנחנו מטיסים עם הTRACKIR...ככה שאין לזה ממש חשיבות.
מה שכן, זה נותן לך לטוס ללא כובע, מצד שני, אפשר לחבר את הקליפ הרגיל לקשת האוזניות, כמו שמחברים על כובע, "שיטת המחוש", וכך גם לטוס ללא כובע.

ככה שבסופו של דבר, אין ממש הבדל מהותי..אני אישית מתמיד השתמשתי בקליפ פרו והוא יותר נוח לי...לא צריך כובע או להראות מגוכח עם מחוש על האוזניות 🙂 .
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#13 · לפני 13 שנים
Or כתב/ה:
הבעיה הראשונה נשמעת כמו כיוון לא נכון של הקליפ פרו מול המכשיר.
גם להשאר עם הקליפ הרגיל זה בסדר גמור.

לדעתי זה יותר מבסדר גמור. זה הכי טוב מבחינת עלות ותועלת.

Or כתב/ה:
בעיקרון הקליפ פרו קצת יותר מדוייק, אבל זה לא שאנחנו מטיסים עם הTRACKIR...ככה שאין לזה ממש חשיבות.
מה שכן, זה נותן לך לטוס ללא כובע, מצד שני, אפשר לחבר את הקליפ הרגיל לקשת האוזניות, כמו שמחברים על כובע, "שיטת המחוש", וכך גם לטוס ללא כובע.

אין לי את הקליפ פרו אך ברור לי שהוא יותר מדוייק מעצם העובדה שנקודות החישה שעליו רחוקות יותר אחת מהשנייה מאשר המחוש עם הרפלקטורים. אבל האחרון הוכיח ומוכיח שהוא עובד מצוין...וכן. גם אני נראה כמו יצור מהחלל עם אנטנות שמשדרות לירח...
Or כתב/ה:
ככה שבסופו של דבר, אין ממש הבדל מהותי..אני אישית מתמיד השתמשתי בקליפ פרו והוא יותר נוח לי...לא צריך כובע או להראות מגוכח עם מחוש על האוזניות 🙂
.
שיטת הרפלקטורים של ה"מחוש" עובדת נהדר ולדעתי היא הרבה יותר טובה מכל דבר אחר. שים אותו על האוזניות שאתה אוהב ושנוח לך איתן ואתה מסודר. ואשר לעובדה שגורמת לך להיות מגוכח ושלא נטעה ונטעה... זו עובדה... ברוב הפעמים המוחלט שאנשים ראו את הסימולטור ואת התפקוד של המערכת הזו הם היו יותר מדי עסוקים בלהרים את הלסת מהרצפה מהתלהבות כך שהאנטנה היא רק שחקן משני . שנעלם מן העין. כך שזה לא צריך להיות גורם בשיקול. 😂
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#14 · לפני 13 שנים
Or כתב/ה:לא צריך כובע או להראות מגוכח עם מחוש על האוזניות 🙂 .
אגב, אם מחוש(קליפ הרפלקטורים) על האזניות נראה מגוכח, איך מוגדר מראה מי שיושב עם Pro clip? 😄
מולי
#15 · לפני 13 שנים
עדכון קטן לגבי כל הדבר הזה... מסתבר שעם עריכה קטנה (משהו סופר פשוט שכל אחד יכול לעשות) בקובץ דרייבר של מצלמת פס3 EYE אפשר לפתוח את ההגבלה שלה מ 30FPS ל 120FPS, כמו TIR. מסתבר ש FACETRACKNOIR (תוכנה חינמית) ממש התקדמה בזמן האחרון וזה עובד מצויין עם המצלמה הזאת ע"י זיהוי פנים, כלומר אין צורך ללבוש שום דבר על הראש.

מצלמה כזאת עולה כ 100 שקלים חדשה. התוכנה וכל מה שצריך זה חינם. יש ביו-טיוב המון סרטונים שמראים שזה עובד מעולה. לא חייב אגב את המצלמה של הפס3, אפשר גם עם המון מצלמות אחרות. אני ניסיתי בינתיים עם הלוג'יטק C270 שלי ניסיון קצר ומלבד בעיה (שכנראה פתירה) עם YAW, זה עובד מצויין, ראו וידאו:

[align=center]
[/align]

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.