95 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 4 H I r y voice 1 H
בית פורומים אי אל 2 אז המשחק החדש שווה או לא????!!!
דיון

אז המשחק החדש שווה או לא????!!!

19 הודעות 3,781 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
יצאתי "מג'נון"--מבולבל-מכל הדיונים בפורם לגבי המשחק החדש.
אולי מישהו יכול להסביר לפשווטי העם בלשון עברית עממית מה הבעיה במשחק? האם בכלל רוכשים אותו? מה דרישות המחשב?
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#2 · לפני 15 שנים
yohay, אולי תנסח מחדש את השאלה שלך בצורה הרבה יותר מתורבתת ותיקרא את חוקי הפורום!
ואמנע מלפעול נגדך?

תודה!
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 15 שנים
אתה צודק-טעיתי-סליחה
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#4 · לפני 15 שנים
yohay, המשחק בסדר גמור. כמו בכל סימולטור תמיד יהיו קצת בעיות בהתחלה עד שיצאו איזה 2 פצ'ים.
עוד יומיים נדע 🙂
#5 · לפני 15 שנים
היי יוחאי,

לעניות דעתי הסימולטור יהיה בסדר גמור כשישוחרר ב-19 לאפריל לשוק המערבי.

בהחלט יש הרבה "רעש שלילי" וספקולציות לא מבוססות, לדעתי בעיקר בגלל אוזלת היד של המפיץ, חברת UBISOFT שלא משקיעה בקמפיין שיווקי שיענה על ציפיות הקהילה.

פורסמו כבר דרישות מינימום, צריך מעבד E8400 Core 2 Duo לפחות, מומלץ Core i5 ומעלה (או מקביל של AMD).
כרטיס גרפי Nvidia 8800GTS במינימום, מומלץ Nvidia 460 ומעלה (או מקביל של ATI).

בהחלט שאלה לגיטימית.

בן קלי - תשאיר את שיטור פורום IL2 לי ולמיכה, נא לא להלך אימים על חברים ותיקים בקהילה.

תודה, VIFF
its not a bug, its a design feature
#6 · לפני 15 שנים
ViFF, אם השיטות של בן קצת יותר אגרסיביות מהצפוי, את זה תשאיר לי.
הפורום הזה לא נפרד מכל שאר PF ולכן למרות שבורך בנוכחותכם שלך ושל מיכה, כל בעלי הרשות רשאים לעשות בו את עבודתם.
אנחנו בסופו של דבר כולנו פועלים לאותה מטרה.

לדעתי- הסימולטור לא יהיה בסדר גמור ב19 לאפריל. כי עוד לא היה דבר כזה- סימולטור מורכב כל כך שתקין ב99% אפילו (אני לא מעז לחלום על 100%). אם נזכור את הסימולטור האחרון שUBI דחפה החוצה, קל להבין שגם כאן המקרה יהיה דומה, אם כי לא עד כדי כך גרוע. בכל אופן עד כמה שזה נשמע גרוע- זה הכל לטובה (גם את זה אפשר ללמוד ממקרי עבר).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 15 שנים
מיכאל, עם כל הכבוד תתעדכן עם רועי.

אני ארים אליו טלפון מחר בבוקר ואבקש ממנו להזכיר לכל האדמינים.

אלון
its not a bug, its a design feature
#8 · לפני 15 שנים
מנהלים - את הויכוחים שלכם, למה על הפורום? בשביל זה יש פרטי לא? 😛
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
#10 · לפני 15 שנים
ברור ששווה!

הרבה יותר מפורט מאיל2 המקורי, ריאליסטי יותר, מפורט יותר, גרפיקה יותר טובה וכו...

זה נכון שכשסימ' חדש יוצא יש בעיות ובאגים..ובנוסף צריך מחשב חזק יותר, גם כשאיל2 המקורי יצא ועוד משחקים אחרים בהתחלה היו בעיות, והיו צריכים לטוס על גרפיקה נמוכה, סאונד פשוט וכו...
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#11 · לפני 15 שנים
אני ו- Silent Dawn רכשנו את המשחק! עוד כמה רגעים נכנסים לשחק!! נתן תמונות ונבדוק איך המשחק רץ 🙂
#14 · לפני 15 שנים
אני מגרד את השטח במשחק זה ביומיים האחרונים וברצוני לומר שגם במצבו העכשוי זהו סימולטור העתיד. בודאי לאוהבי הבוכנות שביננו. כל חובב תעופה וסימולטורים שמוותר על COD וגם אם אין בו FFB או כל בעיה אחרת, הרי שאינו חובב באמת או שפרחה ממנו בינתו...

😎
#15 · לפני 15 שנים
BlitzPig_Voidcracker, לא ידעתי שקנית!
אני יצרתי קבוצה של הקהילה הישראלית IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover - IAF (IL2-COD-IAF)
(יצרתי שניים בטעות - אני ינסה למחוק...*)

אני מציע שכל מי שקנה שיעלה הודעה ו/או יצתרף לקבוצה ככה שנדע מי אוןליין בקהילה
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.