127 חברים מחוברים
18 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 17 A B e E G +12 voice 1 H
בית פורומים אי אל 2 אז המשחק החדש שווה או לא????!!!
דיון

אז המשחק החדש שווה או לא????!!!

19 הודעות 3,781 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
BlitzPig_Voidcracker כתב/ה:כל חובב תעופה וסימולטורים שמוותר על COD וגם אם אין בו FFB או כל בעיה אחרת, הרי שאינו חובב באמת או שפרחה ממנו בינתו...
😎

ישנם אנשי עם חשיבה שונה משלך והם מחליטים בשביל עצמם
תשתכשך היכן שאתה רוצה אבל ב ל י ה ש מ צ ו ת ! ! ! 😈

GP
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#3 · לפני 15 שנים
gprr כתב/ה:[quote="BlitzPig_Voidcracker"]כל חובב תעופה וסימולטורים שמוותר על COD וגם אם אין בו FFB או כל בעיה אחרת, הרי שאינו חובב באמת או שפרחה ממנו בינתו...
😎

GP[/quote]

כל אחד מחליט בשביל עצמו ולכל אחד מותר ויכול להביע את דעתו. אני מבין את ההתרגשות מהענין שזה מייצר - בבקשה להביע זאת בצורה מכובדת.

אני מבין את GPRR שהוא כואס שאין FFB או תמיכה טובה בריבוי מעבדים או SLI למרות שהבטיחו. גם אני - אבל בכל זאת רכשתי כי אני גם מסכים עם הטענה שזו קפיצה ענקית קדימה. וכל ההתחלות כאלה יהיו בהם - בעיות - בסדר גודל כזה או אחר. אני מוכן לסבול אותם.

זה בסדר לחכות לתיקונים ולא לרכוש עד שיתקנו אותם ואז להצתרף. אישית אני בטוח שכל מה ששבור יתוקן - זה יקח זמן (אולי אפילו חודשים) אבל אני מוכן לזה. כמו לא לכל אחד מתאים להתקין מערכת מיד אחרי ההשיחרור הראשוני (אני למשל לא עברתי עדין ל- WIN7 כי לא רציתי סיפור כמו VISTA שוב - אני עדין על XP) גם כאן זה נכון. למי שלא מוכן לסבול להיות חלק מצוות הביטא הסופי של הסימולטור הזה - עדיף לו שחכות עד לעידכון הרציני הקרוב.
מה שבטוח, לדעתי, שזו הקפיצה גדולה קדימה והסימולטור הזה יהיה איתנו הרבה מאוד זמן.
אני בודק את הסטיטיסקות של STEAM על הסימולטור ואתמול היו 1200 איש בשיא ו-900~ באופן קבוע.
הבוקר וזה עוד לא בשיא - יש 327 איש כרגע!
watch your six, i'm behind you
#4 · לפני 15 שנים
gprr כתב/ה:[quote="BlitzPig_Voidcracker"]כל חובב תעופה וסימולטורים שמוותר על COD וגם אם אין בו FFB או כל בעיה אחרת, הרי שאינו חובב באמת או שפרחה ממנו בינתו...
😎

GP[/quote]

השמצות,ידידי?
אם אתה מאמין במשפט הראשון של תשובתך לא היית מגיב כך...עשה ככל העולה ברוחך ותהנה.
אל לנו לשכוח שמדובר במשחק...

🙄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.