117 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק מתן הצעות ושיפורים
דיון

מתן הצעות ושיפורים

150 הודעות 17,340 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 21 שנים
מה אני יגיד לך ניראה לי שאתה צודק אני הולך לשנות את החוקים רועי תעדכן באתר ובהצלחה לי ולרועי במתכונות שיש מחר!

Preflight Forums Administrator
#2 · לפני 21 שנים
Ronen_101,
אוקיי רונן הנה לינק לתחרות הסקרינשוטים שהייתה ב-f4hq.com :
http://www.simmersworld.com/forums/index.php?showtopic=2419
אם תשים לב הם גם ערוכות אבל זה כבר באמת לשיקולכם,בכל מקרה אם אתה רוצה שאנשים יתחילו לשלוח תמונות ולא יחכו לרגע האחרון ,אז באמת כדאי לשנות שיהיה אפשר כמה תמונות כמו שם....
ובהצלחה במתכונות!!
והאתר עם הבלוג החדש נראה מעולה רועי!!!!בעיקר הקטע עם ה-PM !!!
הייתי פעם פאלקוניסט......
#3 · לפני 21 שנים
רועי...חשבתי אולי יש אפשרות למען אלו שאינם מבינים עברית ומרבים לבקר פה ומעוניינים להוריד הורדות לשטח ישראל בפאלקון4 ...שהתפריט כניסה בעמוד הראשי שלמעלה יהיה רשום באנגלית: Home,Forums,Downloads,Gallery......

כך הם יוכלו להיכנס להורדות בלי בעייה ואם אפשר שבלינק ההורדה שם יהיה רשום😄ownload .
יש פה הרבה שמבקרים ורוצים להוריד כל מיני דברים ולא מצליחים.....
אז כמובן ....לשיקולך.....מחכה לתגובתך
#4 · לפני 21 שנים
הממממממממממ אני לא חושב שצריך להוסיף אנגלית... זאת קהילה בעברית.. יש המון אתרים באנגלית וסוף סוף יש משהו שמייחד אותנו ואני רוצה לשמור עליו.

מה שכן. הם יכולים להבין את התפריט לפי התמונות....

(זה כמו למשל שאני גולש ב CHECK SIX אני לא יכול לבקש מהם שיחליפו את התפריט לאנגלית..חחח הם צרפתים זאת הקהילה שלהם).
#7 · לפני 20 שנים
רועי
ראיתי שקיימת אופצייה של"הודעות מאז כניסתך האחרונה"-בפורומים השונים.
כמה מבינכם באמת משתמשים בזה? 💡
רועי-לא נראה לי שכולם משתמשים באופצייה הזו,אלא מסתפקים ב-7 ההודעות האחרונות שמופיעות בעמוד הראשי,וחבל...
כמובן שאין טעם להגדיל את מספר ההודעות האחרונות בעמוד הראשי ל-10 ,כי זה לא ייגמר אף פעם.... 😂 😂
אבל,אם אפשר לשים את הלינק של"הודעות מאז כניסתך האחרונה"גם בעמוד הבית ,אולי זה יעזור...
זה פועל ככה בכל הפורומים של פאלקון4 .
פשוט לשים את זה מעל 7 ההודעות בעמוד הבית.
הקהילה פה התפתחה באופן לא נורמאלי,הפורום נהיה יותר דינאמי,ואני בטוח שאנשים מפספסים הודעות,ונמאס לי כל הזמן להעלות את ההודעות למעלה,וזו גם לא שיטה...
פרסמתי כבר כמה הודעות ,שאני בטוח שאף אחד לא הציץ בהם.....וזה בדוק
כמו זו:

http://www.preflight.us/HE/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126&sid=2c3bc496c76814c55a6676939d2d0ecb
או זו:
http://www.preflight.us/HE/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=141&sid=2c3bc496c76814c55a6676939d2d0ecb
או שלאף אחד אין את התשובה לשאלה האחרונה שלי שם....וזו בושה
יש בפורום פאלקון4 ,גם כמה שאלות של חברים חדשים,שחוץ ממני,אף אחד אחר לא ענה,וחבל....אז אני לא מאמין שאתם לא יודעים את התשובות,תתחילו להתייחס להודעות של אחרים ,כמו שאתם מצפים שיתייחסו להודעות שלכם....ואני מתכוון פה לאנשים מסויימים 🙄
אני מקווה שמשהו ישתנה פה....

רועי לטיפולך
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#8 · לפני 20 שנים
מסכים אתך , הקהילה התפתחה פה בשבוע האחרון במהירות , כבר קשה לעקוב אחרי כל ההודעות, הם יורדות מהר מידי וקשה לשם להם לב.
מפקד טייסת "הסילון הראשונה" הוירטואלית!!!
#11 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

...אפשר לסדר לי שתהיה לי אפשרות אווטאר בחשבון שלי?....זה שאין לי משום מה,זה המקור לבעייה 💡
#13 · לפני 20 שנים
אולי תארגנו איחוד עם Isra-Sim ? ככה תהיה קהילה גדולה במקום אחד, במקום קהילות קטנות ולא מגובשות ב-2 (או יותר) מקומות שונים.
#14 · לפני 20 שנים
חשבנו על זה בעבר... אבל הם לא היו רציניים לפי דעתי ועכשיו הם כבר סגורים למלמעלה מחודש... אני יודע שהם עובדים קשה על מנת לשפר את האתר שלהם ולאחד את כל האתרים שהיו להם, נראה מה יהיה אולי בעתיד.

בוא כבר יש קהילה יחסית מאוד רצינית לפי דעתי 😛 וחוץ מזה - בפרייפלייט כבר קיימים הרבה יותר דברים מאשר מה שהיה באיסראסים. לסיכום: פה הרבה יותר טוב 😎
#15 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

אני מאשר רועי 😛
מאז שנרשמתי לאתר,הוא עבר כיברת דרך שלא תבייש אתר בח"ול....טוב ...אולי קצת הגזמתי...יש לנו עוד דרך ארוכה ,אבל אנחנו בהחלט בדרך הנכונה 😁
כמות המשתמשים שנרשמים פה מידי יום ,מוכיחה את זה

יש פה דברים להורדה שאין באף פורום תעופה,ובטח לא ישרא-סים...ועם כל הכבוד לישרא-סים ,אני חושב ספיר שהגיע הזמן להתמקד באתר שלנו,ולא להשוות עם אתרים אחרים....ובטח לא להספים פה😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.