117 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק מתן הצעות ושיפורים
דיון

מתן הצעות ושיפורים

150 הודעות 17,340 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 21 שנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה דרך אגב פלד מחקתי את ההודעה שלך בפורום פאלקון תחת " מדריכים - כאן תמצאו את כל המדריכים מרוכזים" כי כאילו אני רוצה שיהיה שם רק מדריכים בלי תגובות כדי שיהיה ברור.
#3 · לפני 21 שנים
106thE-LOL,

רועי תודה על פירסום הסרטים של ליזי בעמוד הבית!פשוט נראה נפלא!הפורום מתחדש כל דקה,סחטיין על הדינאמיות פה!חכה ש Lysy יגיע לפה!כבר אמרתי לו על עמוד הבית...
...בקצב הזה הוא עוד ייצור סרט על טייסת 109 😛
הייתי פעם פאלקוניסט......
#7 · לפני 21 שנים
ממש התלהבתי מהבלוק של ההורדות שיש לכם בצד ימין! ממש עוזר מעוצב יפה מאוד ומעביר את האינפורמציה הדרושה. כל כבוד! המשיכו כך! 😁
#9 · לפני 21 שנים
, ישר כוח!!!!!רועי, אחי!, רואים שעשית השקעה באתר..... 😄 😄 😄
#10 · לפני 21 שנים
106thE-LOL,

רועי
ההורדות האחרונות שהוספתי בבוקר, של מדריך לתאי הטייס בבז ו-F15 E ,ומדריכי ההתנעה שלהם...אני לא רואה אותם בהורדות של פאלקון4...אלא רק דרך הלינק בצד ימין של העמוד הראשי....אפשרי לשים אותם בקטגוריית פאלקון\עזרים?או\אפילו תא טייס?
גם במדריכים לא מצאתי אותם.....זה רק אצלי??? 😱

כמו כן ...רועי ...מה עם השעון שדיברנו עליו?ו......ליזי......LOL ......
#12 · לפני 21 שנים
106thE-LOL,

כן...שם עוד לא בדקתי...כמה שאני זוכר הגדרתי בפאלקון4-תא טייס או עזרים...אז לא ראיתי את זה....מאה אחוז,תודה
#13 · לפני 21 שנים
רועי
השעה כרגע 4לפנות בוקר...כבר כשעתיים וחצי שאני פה ויש איזה בעייה בפורום...כל מיני חלונות שפזורים להם בכל מיני מקומות בפורום 😮
לכללי אני לא יכול בכלל להיכנס 😮
ואני מדבר עם רן כבר שעה בערך באיסיקיו והוא לא יכול להיכנס לאתר משום מה?
...שלחתי לו לינק לאתר האמריקאי שדרכו ייכנס לישראלי............ללא הצלחה 😠
אני מקווה שבבוקר הכל יסתדר!
רק תדע שהייתה בעייה!ושרן לא יכול להיכנס....
#14 · לפני 21 שנים
מוזר מאוד... בדקתי בלוגים של האתר של ה DOWNTIME ולא מוזכרת כל בעיה.....

אם זה ממשיך תודיע לי... אני אדבר עם החברת אירוח. 😮

(בנוגע לקבצים.. כן אני שיניתי להם את ההגדרה והעברתי אותם למסמכים... כי בעצם הם מסמכים...PDF). 🙄
#15 · לפני 21 שנים
רונן הודעה זו מופנית אליך מאחר ויש כנראה בעייה עם הפרטי אני ארשום פה את הצעתי בנוגע לתחרות רונן..אני מציע שיהיה אפשר לשלוח כמה תמונות,בכל הפורומים זה ככה,מה זה משנה כבר,מקסימום יותר עבודה לשופטים 😛 ,כמו שאני רואה את זה,אם זה רק תמונה אחת..אנשים פשוט יחכו לתאריך האחרון,כדי לראות את תמונות האחרים ולשלוח את שלהם.....
לשיקולך....

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.