בפאלקון כשאני מנהל קרב אני מתייחס לארבעה דברים.
זוית, מהירות, גובה, ומרחק.
מרחק אומר לי מספר דברים: טווח לנשק, ומצב של שיוויון או המשך רדיפה (מעל 1.5 מייל זה כבר שיוויון)
זוית: יש מצבים בהם למשל אני אהיה ביתרון זוית אך נמוך ממנו ואיטי ממנו, על כן עלי לוותר על זוית בשביל להשוות מהירות, ולעלות אחריו.
מהירות: קשה יותר לפגוע במי שטס מהר\ מהירות גבוהה היא כרטיס היציאה שלכם חזרה למעלה, ברגע שאתה רודף אל תתפטה להיות אגרסיבי תקנה גובה על חשבון המהירות ואת הזוית תיצור מעליו, כך שכל תנועה התקפית שינסה לעשות הוא יצטרך לטפס ולפנות כך שהוא יאבד את המהירות שלו ו יהפוך מרודף לנרדף.
גובה: ברגע שאתה גבוה כוח הכבידה לטובתך, דע לנצל את העובדה שהאויב מת לתקוף ולבצע יעף עכשיו, אל תיבהל אם הוא מחדד עליך ותר על הזוית תצבור יתרון גובה ואז תחוג מעליו.
ההריגה המושלמת היא כזאת כשלך יש את שלושת המרכיבים ביחד עם המרחק המתאים.
אם אתה מהיר יותר, גבוה יותר, ומאחוריו, אין לו לאן לברוח ומה לעשות.
אז תמיד תזכרו את הזוית מוכרים בשביל מהירות ועם המהירות קונים גובה, עם הגובה יוצרים עיגול מעל האויב בטיפוס ספירלי. כמו ציפור סביב הטרף שלה. תחשוב על זה כעל בורג שאתם החלק העבה, והאויב בחלק התחתון שלו, אתם רחבים בעצם מרשים לעצמכם לשמור על רדיוס גדול, והוא מלמטה מצביע כל הזמן עליכם ומצייר את התחתית של הבורג, כל שהוא מאבד את הזוית והמהירות.
ואם האויב שלך יודע מה שאתה יודע ונסה אותו דבר?
אין הבדל, השאיפה שלך היא להרגיה המושלמת, לגרום לאויב להישבר ולהיות אגרסיבי, זה משהו שגם אם יודעים אותו לוקח זמן לצבור את הביטחון לוותר על הזוית בשביל ההמהירות .
בהצלחה
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"