73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים דוגפייטים וכל מה שמסביב-חילקו את הידע שלכם
דיון

דוגפייטים וכל מה שמסביב-חילקו את הידע שלכם

68 הודעות 8,795 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
[ץץץץץץץץץץץץץ
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
#3 · לפני 18 שנים
אוקיי, תודה על ההסברים.

לגבי המוקד - מוקד אחורי זה בעצם ב-Lag Pursuit, ומוקד קדמי זה בעצם Lead Pursuit?

לגבי ה-BR, חשבתי שאולי אתה מתכוון לגלגול חבית, אבל זה לא התאים לי בהקשר. אולי אתה מדבר על מה שאנחנו קוראים לו מספריים מתגלגלות (Rolling Scissors)? למרות שלפי ההסבר שלך, זה נשמע יותר כמו קרב חד מעגלי אופקי...?

לגבי הקובץ, אתה צריך להעלות אותו לאתר אירוח קבצים, אבל אני לא ממש מכיר אותם, בטח יש מישהו שיסדר לך לינק.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#4 · לפני 18 שנים
כנס ל אתר הבא:
http://www.mediafire.com
תלחץ עלpload filels ,
עיון, בחר תקובץ,
ואז בסוף תעתיק לכאן את הלינק שנמצא למטה, ה share link .
הטובים לנווטים
#5 · לפני 18 שנים
[quote="Atad"][quote="Twister"]Atad, bnjeנמחק
אוקי פרפקטלקרב תותחים.. היריב הובס.
אבל נניח ששניכם חמושים בטילי חום מאספקטאחורי בלבד.
כך שאין אפשרות לנתק מגע ואם הוא מצביע עליך באגרסיבי אחרי החליפה ואתה עושה התקפת רבע אתה יכול לחטוף טיל.(קרה לי לצערי)
אם לא התקפת רבע, איזה עוד התקפות ניתן לבצע?
ובטילי מכ"ם כשמדובר ב aim 120 -b מהי דרך התחמקות הכי טובה ככה שאחרי ששיגרתם הדדית נניח מ 15 מייל תוכל להצביע עליו קודם ולגרום לטיל להתפוצץ.
ספליט נסיקה ולופ מעל הטיל\ הטייה של 90 מעלות עם צלילה כלפי מטה ושבירה כלפיו תוך שמירה של 90מעלות, קצת לפני הפגיעה למשוך ללופ מעליו ולהסתכן בכך שאולי העיתוי לא טוב.\ או פשוט לעשות 90 מעלות עם פניות לימין ולשמאל כך שיאבד אנרגיה.
אני נאבק בכמה גויים בקרב מסוג זה ונתקל ברמה גבוהה בהרבה בכל הקשור בטילי מכ"ם . אולי תאיר את עיני בנושא..

- נעילה האם ניתן לנעול עם ג'מר מעל 30 מייל?
- האם לזוית כלפי מטוס האויב יש חשיבות בנעילה אם הוא מפנה עלי אף או צד או גב\בטן.
-ושאלה אחרונה בכוונת snap האם כדאי שהגודל יהיה 31 כמו ב eegs או שמומלץ גודל שונה.

גם אם רק על אחת מהן תענה זה יעזור מאוד.. תודה מראש.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#6 · לפני 18 שנים
ץץץץץץץץץץ
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים · 3 עריכות
#8 · לפני 18 שנים
אוקי אז שאלה אחרת על הטילי חום של אספקט אחורי. מתי הם פחות יעילים האם זה משנה אם אני בורח למעלה למטה או אופקית, ומתי כדאי לשחרר נורים וכמה.

ולגבי טילי מכ"ם זה ממש לא רלוונטי ה90 מעלות לגבי איבוד נעילה, הוא פשוט לא יאבד.
אמרת שם שהדרך הכי טובה להימנע בככלל מהמצב היא לשגר קודם, אבל אז הטיל מתעייף הוא משגר אחרון ואז מתחמק ראשון מה שאומר שהוא מפנה אף קודם וזוכה לנעול ראשון ולבוא מגבוהה ועם מהירות גבוהה.
אולי רק בפאלקון הסיפור הזה הוא ככה אבל פשוט זה רק ענין של לשחק עם האנרגיה של הטיל.

ולא ענית על החשיבות של הזוית של הנעילה..

ותודה על התשובות שכן נתת..
#9 · לפני 18 שנים
תודה על התשובות.

כלומר, הכוונה במוקד אחורי, זה שהמוקד שלך נמצא מאחורי המוקד של היריב?

לגבי מספריים מתגלגלות - Rolling Scissors. הנה הסרטון הכי טוב שמצאתי ב-YouTube להדגמת התמרון:
http://www.youtube.com/watch?v=9EJa3griOMg
החל מ-00:30 הם נכנסים למספריים מתגלגלות.
כנראה שיש פה פער בין טייסי פרופ (IL-2 1946) כמוני, לכל הפאלקוניסטים למיניהם.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#11 · לפני 18 שנים
אני חושב שהדרך הכי נכונה בקרב BVR היא להתנהג כאילו אתה מטיס מטוס שסוחב רק טילי SARH לשגר טיל במקצבים מסוימים של זמן , לא לשבור נעילה ובכל זאת כמה שיותר להקטין את ההתקרבות של שני המטוסים.בכל מקרה נגד המטוסים רוב המטוסים הרוסים (למעט ה MIG29S וגרסאות מאוחרות יותר שלו) יותר קל למטוס האמריקאי מכיוון שיש לי את האמראם שמנחה את עצמו ולכן , כל מה שאתה צריך לעשות זה רק לשבור לשני את הנעילה. נגד מטוס אמריקאי \ מטוס רוסי שסוחב R77 הסיפור יותר מסובך.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#12 · לפני 18 שנים
מצב של קרב:

שנינו בשוויון זוית, אני שםאף למעלה ועושה קרב רבע מוריד אף למטה עדין ושומר על המהירות משתדל לצבור יותר, האו מתחיל לחדד עלי והזוית מצטמצמת אני מושך עדין וצובר גובה מעליו
כך זהממשיך עד שהוא משווה מהירות וגובה אבל בזוית הוא יהיה רק ביעף הבא . האם כדאי לי להמשיך לנסות את הרבע ולסחוט אותו, או לנתק מגע למטה לצבור מהירות ואז לחזור לשיוויון במקרה הטוב.
#14 · לפני 18 שנים
[quote="Atad"]אוקי לגבי החלק האחרון שכתבת., סימנתי באדום. בדיוק על זה אני שואל, הגעתי למצב של חיסרון לאחר השוויון ושנינו בטיפוס ספירלי, עשיתי צעד אגרסיבי מדי ואיבדתי את היתרון שלי אם מסתכלים 2 סיבובים קדימה, אני יודע שאני אגיע למצב הזה, והחיסרון הוא וודאי.
כמו שאתה אומר את זה מה שקורה משם שום דבר כבר לא חשוב כי למצב כזה לא מגיעים. זה סבבה מסכים שלא צריך להגיע, אבל האם ניתוק מגע הוא לא האפשרות הטובה ביותר במצב של חיסרון במיוחד כשיש לך מרווח של זמן ככה שאת שכשיצביע תוכל כבר לחזור לשיוויון בטוח.
#15 · לפני 18 שנים
יש לי טריק בשבילכם לגבי איך לנער מטוסים מהשש שלכם אז תקשיבו למה דיר בלאק אני ישחרר לכם נעל בית לפנים : אם יושב לכם מטוס חזק על השש אז תנסו להשיג מהירות כמה שיותר גבוהה ואז תטוסו פשוט ב90 מעלות למעלה כשאתם מכוונים אל השמש. במצב כזה האויב שלכם מסתנוור (אני לא יודע אם זה ממש יעזור בלומאק בגלל זה שאתם תנעלו עליו אבל באי אל 2 זה אחלה טריק ).אותו דבר לגבי עננים כנסו צביר עננים ואז תשתגעו ואפרופו לא הבנתי כלוווווווווווווווווווווווום ממה שאנשים כתבו כמה הודעות מעלי - אני טס אינטואיטיווית לטוב ולרע 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.