הדיון הזה נתן לי חשק לעשות איזה קרב אויר עם מיג 29. גירסת פאלקון רדוייפר. 6 ומשהו דקות אבל יצא בערך 53 מגה באיכות נחמדה... יש איזה באג עם ה horizon בקוקפיט התלת מימדי כמו שתראו (פס שחור מעצבן שנראה לפעמים) אבל סה"כ יצא בסדר.
אז ככה, התחלנו שנינו אחד מול השני (ככה זה בדוגפייט בפאלקון) בלי טילים כמובן, 5 מייל בסביבות 15K רגל... אני לא עשיתי כלום ונתתי לו לעלות מאחוריי כאשר אני בערך שומר על מהירות 400 קשר פחות או יותר. אני מכיר את המיג בפאלקון והוא בכלל לא פראייר גם בלי לתת לו יתרון, אני לפעמים מפסיד לו עדיין... להוריד אותו מהזנב זה בכלל סרט כי הוא יותר חזק מה F-16 במימד האנכי ואי אפשר למשוך אותו לשם כמו שהייתי עושה למטוסים אחרים (SU-27 לדוגמא). לכן מה שאני מנסה לעשות כעיקרון זה "לשפוך אותו קדימה" כביכול אבל לא בצורה הישירה אלא ב "נדנודים" מצד לצד, תוך כדי הורדת שמירה על מהירות נמוכה שלי אבל לא עד כדי הזדקרות כמובן... בסוף זה הצליח למרות שתוך כדי הקרב היו כמה "סיבובים" כאלו, היה גם קטע אחד שאיבדתי אותו לגמריי ואחרי שראיתי את הוידאו הבנתי שהוא היה בדיוק מתחתיי והייתי יכול לרדת עליו בקלות אם הייתי יודע איפה הוא... עד שזיהיתי כבר היה מאוחר.
לא מושלם, ואני גם לא כל כך מבין בשפה הטקטית. מכיר בעיקר שמות כמו S.S אימלמן,לופ, יויו, מספריים וכו'... לא יותר מידי עמוק.
🙂
מקווה שניתן יהיה ללמוד משהו, אולי:
http://www.mediafire.com/?39jnawtd5x2
אשמח לשמוע תגובות ועצות לשיפור... אני בשום פנים לא מתיימר להיות איזה דוגפייטר-על... אבל למי שלא ניסה המיג 29 בפאלקון עם ה פלייט מודלים הכי חדשים הוא מאוד מאוד קשה... הספרים אומרים שה F-16 אמור לשמור על מהירות גבוהה אבל זה לא תמיד ישים... חוץ מזה שכאשר נתתי לו להתחיל משעה 6 שלי, פשוט ביטלתי כמעט לחלוטין את האפשרות שלי לתפוס מהירות ולפנות אליו בצורה אופטימלית ולנצל את המהירות פינה של ה F-16. בקיצור חבל על הרבה דיבורים.
😂
מקווה שזה יעזור לבחור שהתחיל פה את הדיון.
😁

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200