אתם עשיתם פה סלט אחד גדול , רק יש בעיה אחת , הסלט הזה לא ממש טעים , האמת שהוא דיי מגעיל.
דבר ראשון , נכון , פריפלייט הוקם למען סימולטורי טיסה , אין ספק , אבל , אני בטוח שזה ככה גם בגלל שבתקופה שהוא נפתח , רוב הסימולטורים השולט היה טיסה , כיום , כמעט בכל כיוון ותחום , יוצא סימולטור חדש , ובדרך כלל , הוא גם מדמה את מה שהוא אמור לדמות דיי טוב , ככה שלפי דעתי , כן שווה לפתוח עוד פורומים בנושאים שמתמקדים בסימולטורים , בתנאי שיש את הקהילה ואת הצורך \ רצון , במקרה שלנו ArmA הוא כן סימולטור , ללוחמה קרקעית ,כן יש בו גם אפשרות להכנס למסוקים ולהטיס אותם, אבל אני לא רואה מישהו עולה על קוברה ומטיס אותו , ואחרי כמה שבועות ששיחקתי בזה , לא ראיתי שרת אחד , עם שחקנים שמכבדים את עצמם , שעולים על מסוק בעל יכולות תקיפה ... אז דבר ראשון , אי אפשר לקרוא לזה מדמה טיסה , כי זה לא , לא משנה כמה שנרצה (יש אפשרות אבל אני לא רואה באופק מוד שמכניס מודל טיסה כמו של IL2 לדוגמא, יוצא ל ARMA ).אז כן לפי דעתי יהיה שווה מאוד להכניס גם את TVT , ואם הייתה קהילה אז אפילו SH4 , כי מה שמשותף להם ול"אידיאלים" של פריפלייט , שהם מדמים משהו וגם מדמים אותו טוב מאוד .
עכשיו , אם אתה רוצה להתווכח ש BF2 הוא סימולטור , אז אתה מוזמן , אבל אני מוכן לשלם לפריפלייט תחזוקה ל-20 שנה , אם תצליח להוכיח את זה , בשום מקום אפשרי , על אריזת המשחק , על ההסבר של המשחק באתר של EA , או ב FAQ של המשחק גם באתר של EA וגם בכל אתר מוכר של BF2 ,אין שום משפט שאומר במפורש , BF2 הוא סימולטור..
אז לסיכום , BF2 הוא לא סימולטור , בכלל לא סימולטור , לא כשמשחקים בו וגם לא מה שהחברה שיצרה אותו מבטיחה או רושמת ,
BF2 הוא לא סימולטור , לעומת זאת , ARMA הוא סימולטור לכל דבר , כנ"ל TVT וכנ"ל גם סימולטורי נהיגה , בשביל שיפתח פורום בפריפלייט , אתר שעוסק בסימולטורים , אני מניח לפי ההגיון הבריא , שכדי שיפתח לו פורום , הוא צריך להיות סימולטור , וכולם צריכים להסכים על זה וכמובן שיהיה מי שידרוש שיהיה לאותו סימולטור פורום.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun