·
לפני 19 שנים
כל יום מ 2100 ועד 2400

Hedgehog כתב/ה:כן !!!
By hook or by crook - יהיה אימון, גם אם זה יעלה בחיים של כולנו 😄
HeadCrab כתב/ה:[quote="Hedgehog"]כן !!!
Perry כתב/ה:[quote="HeadCrab"][quote="Hedgehog"]כן !!!

HeadCrab כתב/ה:[quote="Perry"][quote="HeadCrab"][quote="Hedgehog"]כן !!!
HeadCrab כתב/ה:[quote="Perry"][quote="HeadCrab"][quote="Hedgehog"]כן !!!
Hedgehog כתב/ה:רגע רגע רגע - Hold your horses.
קבענו שבמפגש ראשון אנחנו עושים קצת ריענון נהלים וחזרה על ענייני מבנים וכדו' כדי לשים את כולם על קו אחד. זה אומר שגם לרון ועזרא יש מה ללמוד כאן, וגם לכל היותר ותיקים. אני מקווה שזה לא יגזול את כל זמן המפגש, ושנוכל לעבור גם הלאה, אבל זה מאוד חשוב שנעשה יישור קו.
במפגשים הבאים נתמקד על קרבות בזוגות, ובהמשך נכנס לקרבות 4 מול 4 וכו'. זה חשוב מאוד שנעשה את זה בהדרגה ולא נרוץ מיד קדימה, גם כי יש כאן חסרי נסיון (כולל אותי, כן, כן), וגם כדי שבעלי הנסיון יתרגלו לעבוד לפי נהלים אחידים. אין לנו עדיין תוכנית אימונים מסודרת ופריסת השיעורים על-פני זמן, אבל אני ואלון מתחילים לעבוד על לגבש משהו כזה. ברגע שיהיה נפרסם את זה כאן.
לגבי מטוס, מאחר ואנחנו 116, אני מניח שהאימון יעשה שימוש במוסטנג, ולאו דווקא במטוס שישמש אותנו בתרחיש הקרוב. אין לנו כל-כך מה לרוץ ולהקדיש ערבי אימון טייסת בשלב הזה כהכנה לתרחישים - אנחנו עדיין לא ממש במצב טוב לזה. גם אין מה לנסות ולעבור את 101 ברמת עבודת צוות כי הם מקדימים אותנו בתכנית האימונים שלהם במס' חודשים. אני יודע, כי ניסיתי להצטרף אל אימון הטייסת האחרון שלהם במוצ"ש - יקח לנו זמן כדי להגיע לרמת תחרות איתם כרגע.
ron533 כתב/ה:הי,
אני אגיע היום לאימון.
רק צריך לקחת בחשבון שלא אני ולא עזרא עברנו אימון הסבה או כל אימון מסודר אחר,
ואנחנו טסים כאן "סתם" ללא כללים/נהלים מסודרים.
אנחנו מנסים לעקוב אבל לא תמיד אני מבין מה הולך, פתאום מדברים איתי בקודים או נהלים שאני לא מכיר, או מטוסים שאני לא מכיר את החולשות שלהם.
ככה שהאימונים אפקטיביים באופן חלקי עבורנו עד שנעבור קורס מסודר אפילו מזורז אבל ממצה עם מישהו שמתנדב ללמד אותנו את רזי IL2.
בינתיים התחלתי לקרוא חומר שמיכה שלח לי כרקע תיאורטי.
נפגש בערב

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.