57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימוני טייסת - ימי ב' החל מ 21:00
דיון

אימוני טייסת - ימי ב' החל מ 21:00

56 הודעות 336 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
ד"א, באיזה דגם של מוסטנג טסים? יש הרבה....
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#2 · לפני 19 שנים
אני אשיג את הסימ' שוב וכנראה שבאימון הבא אני כבר אוכל לטוס...
ד"א אלון, ניקיתי את המאוורר עם מנקה אוזניים{ 😂 } לפני שעה בערך...שיפור רציני ביותר, הטמפ' ירדה מאוד, עכשיו ללא מאמץ המעבד על 33 מעלות בערך ובמאמץ הוא 45-50..
לפני הניקוי ללא מאמץ הוא היה על 55🙂
אוקיי, בקיצור..תהנו היום באימון חבר'ה 😉
#3 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:אכן, צריך שהקו יהיה מאד ברור, ושנהיה מציאותיים. אנחנו צריכים להתחיל ב- א'.
הטייסת היום היא חדשה לגמרי, זה לא 101 האדומה, ואת הגוורדיה הישנה רואים לעיתים רחוקות.

בשלב ראשון, נצמיד חדשים לוותיקים יותר.
רז ייקח תחת חסותו את שמחה, שמוליק ייקח את עזרא, ואני את אלכס ורון.

נתראה היום בערב...
VIFF

הייתי שמח אם מישהו היה לוקח אותי תחת חסותו - לפי תוצאות המפגש של 101 הוירטואלית במוצ"ש זה בטח לא יזיק 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 19 שנים
תודה לכולכם שהגעתם ושהשתתפתם. היה אימון מעולה 😄 אני אנסה להתחיל להכין לנו סרטון נחמד בעזרותו של רז (אם יסכים) כדי לשפר את ה"תדמית". בכל אופן מצפה לאימון הבא.
RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:תודה לכולכם שהגעתם ושהשתתפתם. היה אימון מעולה 😄 אני אנסה להתחיל להכין לנו סרטון נחמד בעזרותו של רז (אם יסכים) כדי לשפר את ה"תדמית". בכל אופן מצפה לאימון הבא.
RF

זה לא דחוף כל כך, אבל זה יהיה נחמד🙂
#6 · לפני 19 שנים
אהלן ,
סורי שלא הגעתי לאימון , פשוט המחשב שלי מת ולא היה לי זמן לתקן אותו.
בינתיים שיחזרתי חלק מהדברים , מקווה לשחזר הכל עד סוף השבוע.
מה היה באימון ? מה פיספסתי?
#7 · לפני 19 שנים
OK היה הרבה על מה שאנחנו צריכים לעשות מיומנויות וכו. היה נוהל הנעה עד המראה. המראנו במבנים לטיסת מבנה ארוכה עד ל27000 רגל משם צללנו במהירות ונחתנו.
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 19 שנים
תגידו, למישהו יש מושג למה אני לא מצליח להכנס ל VPN?
זה אומר לי שהשרת רץ על 4.08 ואני עידכנתי את הסימ' ל 408..
#10 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:אהלן ,
סורי שלא הגעתי לאימון , פשוט המחשב שלי מת ולא היה לי זמן לתקן אותו.
בינתיים שיחזרתי חלק מהדברים , מקווה לשחזר הכל עד סוף השבוע.
מה היה באימון ? מה פיספסתי?

עברנו על השלבים הנדרשים כדי להגיע למיומנויות גבוהות
0. הכרות עם מטוסים - שלב מקדים - יתרונות וחסרונות והשוואות ביצועים. עבודה אישית.
1. הטסה - יכולות בסיסיות כגון המראה, נחיתה, שיוט, טיפוס אופטימלי, קיזוזים, טיסה במבנה. עבודה אישית\עם בו-זוג
2. מבטים - יכולת לשמור קשר עין עם ידידים\אויבים בכל רגע נתון. לנתק קשר ועין ולהיות מסוגל לחדש אותו מיד תוך "ניחוש" של המיקום הצפוי. עבודה עצמית.
3. מקלענות - ירי בהיסט, תוך כדי תמרונים, עם G חזק, וכו'. עבודה עצמית\עםבן-זוג בעזרת QMB
4. תקשורת - להיות מסוגל לדבר ולשמור על קשר קבוע. להודיע למוביל על מיקום, לאשר ולחזור על הוראות, להתריע מפני סכנות - לא להשאר אילמים כמו דגים בגלל הלחץ הרב שקיים בזמן קרבות.
5. עבודת צוות - ביצוע טקטיקות של קרבות בזוגות\צוותים. לחלק תפקידים ולמלא אותם, להכיר את הטכניקות השונות - יבוצע כחלק מהמפגשים של הטייסת.

בנוסף חילקנו את הקבוצה לזוגות עבודה כדי שיוכלו להמשיך להתאמן בשאר הערבים. אתה מצוות עם אלון. אח"כ ביצענו טיסת נסיון לראות שכולם מכירים נהלי המראהמסודרים ומסוגלים לבצע טיסת מבנה עם בן זוג\בקבוצה תוך כדי נסיקה, צלילה ושיוט.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.