114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת אימוני טייסת - ימי ב' החל מ 21:00
דיון

אימוני טייסת - ימי ב' החל מ 21:00

56 הודעות 336 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
בדרך כלל בימי א', ב', ד' וה', מ- 20:00 עד .... צאת הנשמה. לפעמים גם ימי שיש וגם שבת בבוקר.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#7 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:מאחר ורק ViFF ואני ענינו בנושא של לרשום כאן מתי נוח לכל אחד, אז רק ViFF ואני נתאמן, וכל יום בין הימים א-ד ובין השעות 21:00-24:00.

אנשים לא קוראים, או שלא מגיבים למה ששואלים, ולכן אי-אפשר לתכנן כלום. אני מבקש שוב - כל אחד יענה כאן וירשום את הימים ואת השעות שבו הוא יכול להופיע באופן קבוע, ואז כשסוף סוף נקבע משהו (בהנחה שבאמת נמצא זמן שחופף בין כולם), לא יתקבלו יותר טענות של "אבל ביום X בשעות Y לא מתאים לי". זה מה שקרה בכל הפעמים שניסינו למצוא מכנה משותף בעבר. או שאנשים רציניים ומוכנים טיפה להתאמץ ולהתגמש, או שנרד מזה לגמרי.

תסתכל 2 הודעות מעלה ההודעה שלך ... ( שורה ראשונה ... )
אני שוקל להעלב 🤔
#8 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:
אני שוקל להעלב 🤔

וואלה. My bad.

טוב, אז זה נראה כרגע כמו יום ב, משעה 21:00 - נראה טוב.
הצעה שלי, לחזור פעם אחת על מבנים בסיסיים, ועל הפניות הבסיסיות כמו שהופיעו בהודעה של אלון.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="tilarium"]
אני שוקל להעלב 🤔

וואלה. My bad.

הצעה שלי, לחזור פעם אחת על מבנים בסיסיים, ועל הפניות הבסיסיות כמו שהופיעו בהודעה של אלון.[/quote]

עקב הסכמת הרוב מציע לשריין את יום ב בצורה סופית ולהדביק בראש הפורום הזה (לפני שמשנים דעות).
#10 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:[quote="tilarium"]
אני שוקל להעלב 🤔

וואלה. My bad.

הצעה שלי, לחזור פעם אחת על מבנים בסיסיים, ועל הפניות הבסיסיות כמו שהופיעו בהודעה של אלון.[/quote]

יום ב' ב-21:00 - מתאים לי!
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#13 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:1) א-ד 21:00-24:00
2) מוסטנג זה טוב אני ממש אשמח לשלוט בו טוב! לאחרונה ניסיתי אותו וזה מטוס חיה , גם מטפס טוב , גם טוב מבחינת חימוש וגם סופג המון ירי בלי להיפגע ( שזה הכי חשוב לי עקב ישיבה של אנשים אחרים על השש שלי כל הזמן).
3) אין לי ניסיון בבניית אתרים ( חוץ מאיזה אתר קטן שכשיתי בצבא לגף שלי - אבל זה לא נחשב ) . למדתי לעומק את HTML, DREAMWEAVER וכרגע לומד בניית אתרים דינאמיים עם PHP ו MYSQL , אבל לא באמת בניתי משהו ( האתר שלי נראה ככה : tilarium.com ) , תמיד יש פעם ראשונה ...
חוץ מזה אמא שלי ציירת אז אפשר לקמבן משהו מיוחד לאתר ( אם נצליח לחשוב על אחד ).

נ.ב
בישביל לתכנן אתר , עדיף להפגש פיזית כי זה דורד BRAINSTORM וסרטוטים על דף ...

לי אין בעיה לדבר על זה ולעזור. מיד אחרי החודש הבא יהיה לי מאד נוח. אשמח ללמוד קצת בניית אתרים ותוך כדי לעזור להקים משהו רציני, זה מעולה.
#15 · לפני 19 שנים
קורא, קורא בקשב רב כל מילה,
אשמח להצטרף לפעילות בכל הזדמנות שאני פנוי,
הענין הוא שאני עובד במשמרות שמתחלפות מידי שבוע,
כך שאיני מסוגל לדעת או להתחייב על יום קבוע בשבוע.
בכל אופן אני עוקב אחרי המתפרסם ואשתדל לקחת חלק בפעילויות..
יואל laviyo

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.