·
לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:מאחר ורק ViFF ואני ענינו בנושא של לרשום כאן מתי נוח לכל אחד, אז רק ViFF ואני נתאמן, וכל יום בין הימים א-ד ובין השעות 21:00-24:00.
אנשים לא קוראים, או שלא מגיבים למה ששואלים, ולכן אי-אפשר לתכנן כלום. אני מבקש שוב - כל אחד יענה כאן וירשום את הימים ואת השעות שבו הוא יכול להופיע באופן קבוע, ואז כשסוף סוף נקבע משהו (בהנחה שבאמת נמצא זמן שחופף בין כולם), לא יתקבלו יותר טענות של "אבל ביום X בשעות Y לא מתאים לי". זה מה שקרה בכל הפעמים שניסינו למצוא מכנה משותף בעבר. או שאנשים רציניים ומוכנים טיפה להתאמץ ולהתגמש, או שנרד מזה לגמרי.
tilarium כתב/ה:
תסתכל 2 הודעות מעלה ההודעה שלך ... ( שורה ראשונה ... )
אני שוקל להעלב 🤔

Hedgehog כתב/ה:[quote="tilarium"]
אני שוקל להעלב 🤔
Hedgehog כתב/ה:[quote="tilarium"]
אני שוקל להעלב 🤔
tilarium כתב/ה:1) א-ד 21:00-24:00
2) מוסטנג זה טוב אני ממש אשמח לשלוט בו טוב! לאחרונה ניסיתי אותו וזה מטוס חיה , גם מטפס טוב , גם טוב מבחינת חימוש וגם סופג המון ירי בלי להיפגע ( שזה הכי חשוב לי עקב ישיבה של אנשים אחרים על השש שלי כל הזמן).
3) אין לי ניסיון בבניית אתרים ( חוץ מאיזה אתר קטן שכשיתי בצבא לגף שלי - אבל זה לא נחשב ) . למדתי לעומק את HTML, DREAMWEAVER וכרגע לומד בניית אתרים דינאמיים עם PHP ו MYSQL , אבל לא באמת בניתי משהו ( האתר שלי נראה ככה : tilarium.com ) , תמיד יש פעם ראשונה ...
חוץ מזה אמא שלי ציירת אז אפשר לקמבן משהו מיוחד לאתר ( אם נצליח לחשוב על אחד ).
נ.ב
בישביל לתכנן אתר , עדיף להפגש פיזית כי זה דורד BRAINSTORM וסרטוטים על דף ...
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.