81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שטח חדש לאלייד פורס, איזור המפרץ(קמפיין סערה במדבר)
דיון

שטח חדש לאלייד פורס, איזור המפרץ(קמפיין סערה במדבר)

39 הודעות 4,964 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שטח חדש לאלייד פורס, איזור המפרץ(קמפיין "סערה במדבר"😉
אין לי יותר מדי מה להגיד אני רק עכשיו מתקין ורציתי ליידע אותכם!!!
אני מפנה אותכם לפורום ששם זה פורסם, תורידו:
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=114487

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#2 · לפני 19 שנים
תודה יש לזה התקנה מסוימת ? או שצריך בדרך הקשה?

עריכה : יש שם תמונה בפורום שאחד התקין והוא אמר שזה לא טוב ההתקנה עושה בעיה!
#3 · לפני 19 שנים
אני יודע שההתקנה עושה בעיות אבל אנשים שם מסבירים איך להתקין את זה כמו שצריך, אז תתעדכן שם בנתיים זה מה שאני עושה.

#6 · לפני 19 שנים
וואו ניראה קצת מסובך, אבל תודה...
דרך אגב לא הבנתי, זה שטח המזרח התיכון ? או יותר מתמקד באיזור עיראק...? או שזה בכלל משהו אחר..?
הטובים לנווטים
#8 · לפני 19 שנים
ואללה תודה רבה אחי ..
אבל איך אני מתקין את זה .?
נ.ב
מה עם השטח של מדינת ישראל ?!

איך החתימה ??
הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
#10 · לפני 19 שנים
איך להתקין:

שלב ראשון: התקנה מלאה בלי לגעת בשום דבר, תאשרו את השגיאות עד שיגיד לכם ההתקנה הסתיימה.

שלב שני: מעתיקים את התיקיות terrain ו- texture מהתיקייה הזו: ...Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations\ODSAF\terrdata\Desstorm\

שלב שלישי: יוצרים בכונן שבו מותקן המשחק תיקייה בשם Program , למשל אם ההתקנה של האלייד פורס היא ב- D , אז אני יוצר תיקייה בשם Program ב- D:\

שלב רביעי: העתיקו את התיקיות הקודמות (terrain ו- texture ) לתוך התיקייה Program.

שלב חמישי: מסירים את ההתקנה של המשחק, בתיקייה הראשית של המשחק, מתקינים מחדש שוב ללא שינוי של דבר בהתקנה הוא יתקין את השטח אבל יצור שגיאה שוב , שגיאה שונה.

שלב שישי: הולכים לתיקייה Program ומעתיקים את התיקיות terrain ו- texture חזרה לתיקייה הבאה: Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations\ODSAF\terrdata\Desstorm\

מתקינים שוב פעם, אבל הפעם ללא הסרה, הכי חשוב לא להסיר.
וזה אמור לעבוד תהנו

תורגם מאחת התגובות של ההודעה הבאה: http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=114487

נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#11 · לפני 19 שנים
לא יודע מה עם שטח ישראל, אגב יש בשטח הזה את ישראל ועוד ארצות איזור המפרץ, ולא זה לא דורס שום שטח, זה מתווסף כעוד שטח.

#15 · לפני 19 שנים
השטח הזה בפיתוחים (שאני אומר פיתוחים הכוונה שיתאים לAF) כבר המון המון זמן ..... כנראה רצו לתת מתנה לחג המולד לחברה שלהם 🙂
עדיין אין לי AF על המחשב אז אני לא ממש יכול לבדוק....

Preflight Forums Administrator

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.