114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שטח חדש לאלייד פורס, איזור המפרץ(קמפיין סערה במדבר)
דיון

שטח חדש לאלייד פורס, איזור המפרץ(קמפיין סערה במדבר)

39 הודעות 4,964 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
נו מישהו התקין? ספרו איך זה....
הטובים לנווטים
#3 · לפני 19 שנים
שלום לכולם , התקנתי את המוד , ההתקנה עברה חלק בעבר היו באגים בתוכנית ההתקנה אבל צוות השחרור של המוד כבר תיקן אותם , המשחק עולה ואין שום בעיות לעת עתה...
במוד יש שלושה קמפיינים : קמפיין מותאם אישית , מבצע שחרור עירק - שחזור המבצע של ארה"ב לעירק וכיבושה , ומבצע מלחמת המפרץ שזה לא בדיוק מלחמת המפרץ זה יותר כמו מלחמת המפרץ באירן , זהו מוד נחמד מאוד מוסיף הרבה צבע למשחק וגם את מדינתו היפה :]
פנתר1
#4 · לפני 19 שנים
או יש את ישראל אני מבין....יפה מאד...אם תוכל להעלות תמנות זה יהיה מצויין!
דרך אגב , צריך להוריד את המוד מחדש? או שפשוט להתקין לפי מה שפורסם פה..?
הטובים לנווטים
#5 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:או יש את ישראל אני מבין....יפה מאד...אם תוכל להעלות תמנות זה יהיה מצויין!
דרך אגב , צריך להוריד את המוד מחדש? או שפשוט להתקין לפי מה שפורסם פה..?

תעבוד לפי הוראות ההתקנה של חן Recoil
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#7 · לפני 19 שנים
מישהו יכול לצלם לנו כמה תמונו תככה לשטוף את העניים אבל תנסו שזה יהיה משטח ישראל...לא אכפת לי....צלמו נגיד את ת"א או נגיד חיפה....תמריאו מרמת דוד, שדה דוב...מה שבא לכם....רק תנו לנו קצת תמונות
אגב מכל הסמטוכה לא הבנתי כלום!!! משיה ויכול להסביר לי מאיפה להרויד ואיך להתקין...אם ההתקנה חלקה בלי שומדבר אז שלא יסביר...

תודה!!!

ותנו תמונות בחייאת
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#8 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:מישהו יכול לצלם לנו כמה תמונו תככה לשטוף את העניים אבל תנסו שזה יהיה משטח ישראל...לא אכפת לי....צלמו נגיד את ת"א או נגיד חיפה....תמריאו מרמת דוד, שדה דוב...מה שבא לכם....רק תנו לנו קצת תמונות
אגב מכל הסמטוכה לא הבנתי כלום!!! משיה ויכול להסביר לי מאיפה להרויד ואיך להתקין...אם ההתקנה חלקה בלי שומדבר אז שלא יסביר...

תודה!!!

ותנו תמונות בחייאת

בקשר לשטח ישראל, אפשר להגיד שבפאלקון הרגיל הוא הבה הרבה יותר טוב....
פה הוא קצת ריק, ויצא כאילו כל ישראל היא מדבר אחד גדול, ולמשל הגולן מלא בחול והכינרת היא אגם קטן.אין ספק שבפאלקון הרגיל פי כמה וכמה על שטח ישראל הזה.
הטובים לנווטים
#11 · לפני 19 שנים
וואי נשמע שווה מאוד !
שאני יהיה במקום שאפשר לשחק בו את ה AF אני אתקין 🙂
#14 · לפני 19 שנים
כן אני התקנתי

אבל הבעיה היא שישראל מוצגת כבעלת ברית של האדומים לכן אי אפשר להמריא משם לפחות לא עד שיכבשו את השדות תעופה שם לפי מה שהבנתי 🙁 חבל כל כך רציתי לטוס מרמת דוד אני יודע שיש שם מסלול צולב ולא כמו בשטח החדש שיוצא שאומרים ששם הוא מקביל
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.