·
לפני 20 שנים
אוקיי, היום השגתי את הגירסה החדשה של לומאק, את אותה ההרחבה שכולכם תהיתם מה היא בעצם.
אז הינה סקירה קטנה על מה כלול.
דבר ראשון, כל באג שאני מכיר או היה ידוע לי מלומאק, נעלם ברגע זה 😄
דבר שני זה הפיזיקה, אין! אבל אין! שום סימולטור שטסתי בו עד עכשיו ויתה בו פיזיקה ריאליסטית כזאת, סימולטור בחיים לא הרגיש כל כך ריאליסטי כשאתה נוסע על הקרקע ושאתה עף... כשאני מוזיז את הגלגל משמאל לימין בלי לזוז המטוס זז בגלל הסבסוב של הגלגל על יבש, כל הקפיצים בגלגלים ממש ממש ריאליסטיים ומרגישים שאתה ממש נוסע במטוס, כשאתה עף... זה גם גן עדן אחר לגמרי 😎 לא ראיתי תעופה יותר מציאותית מזאת בסימולטור....
קשה להסביר, צריך לראות כדי להבין : )
עכשיו לפרטים גרפיים ופיזיים חדשים:
כל החלקים במטוס מדוקדקים ומדויקים עד לבורג ולקפיץ האחרון במטוס! זה מדהים!
הינה כמה תמונות:
שימו לב למוטות והקפיצים שפותחים וסוגרים את הAirbreaks

שימו לב פה לכל הברגים ולאיכות של הסקין במטוס

תראו כאן את הטפסנים שמחזיקים את הפצצות והטילים

גם הגלגלים

זה התא טייס

ובתוך התא טייס, המערכת של הTV נראית ריאליסטית מתמיד

שיש רעידות ובעיות יש רעס סטטי בTV ושלג כזה לפעמים, זה ממש ממש ריאליסטי ומגניב,
צריך לראות את זה בפעולה, קשה להעביר את זה דרך תמונה
ולקצת פיזיקה במשחק:
כולנו מכירים את המצב הזה שבו אנחנו עוברים את המסלול נחיתה במהירות, מגיעים לחול ו*בום*
שום אפקטים שום כלום, בום קטן וקי, או אם הגלגלים קורסים שנוחתים במהירות, כנ"ל...
כאילו המטוס היה בלון שפוצצו אותו עם סיכה...
לא עוד ❗ ❗ ❗
עכשיו הפיזיקה תומכת ומתייחסת לכל חלק וחלק במטוס בנפרד בצורה ממש מפורטת ❗
לדוגמא... נחתתי במהירות, עברתי את המסלול, הגלגל הקידמי קרס, החרטום פגע וקרקע ופשוט נשבר 😄

או למשל פה, נחתתי, וכשהמטוס עדיין במהירות גבוהה, פניתי חזק לצד ימין, כל הלחץ עמד על הגלגל השמאלי והוא התפנצ'ר! אז המטוס סטה מהמסלול, ואשכרה התחיל להתהפך ולהתפרק חלקים חלקים, שום בום שום כלום רק חלקים שמתפרקים, אש שמתחילה לדלוק, רעש של מתכת מתנפצת לכל עבר

כאן אני הייתי במצע ההתהפכות, אחרי זה המטוס גם איבד את הזנב כשפגע שוב בקרקע... כל החלקים פזורים לאורך המסלול ועל הרצפה והמטוס עוד לא התפוצץ! יכולתי לנטוש עדיין, או שהטייס יכול למות מזה, תלוי...
כל זה נותן משמעות חדשה למושג "נחיתת אונס" 🙄
השיפור הזה שיפר ה-מ-ו-ן ולכל שחקני הלומאק למיניהם, למרות שיש פה רק עוד אחד או משהו כזה חחחח זה חובה להשיג!
חווית טיסה ומשחק ברמה אחרת לגמרי!
אז הינה סקירה קטנה על מה כלול.
דבר ראשון, כל באג שאני מכיר או היה ידוע לי מלומאק, נעלם ברגע זה 😄
דבר שני זה הפיזיקה, אין! אבל אין! שום סימולטור שטסתי בו עד עכשיו ויתה בו פיזיקה ריאליסטית כזאת, סימולטור בחיים לא הרגיש כל כך ריאליסטי כשאתה נוסע על הקרקע ושאתה עף... כשאני מוזיז את הגלגל משמאל לימין בלי לזוז המטוס זז בגלל הסבסוב של הגלגל על יבש, כל הקפיצים בגלגלים ממש ממש ריאליסטיים ומרגישים שאתה ממש נוסע במטוס, כשאתה עף... זה גם גן עדן אחר לגמרי 😎 לא ראיתי תעופה יותר מציאותית מזאת בסימולטור....
קשה להסביר, צריך לראות כדי להבין : )
עכשיו לפרטים גרפיים ופיזיים חדשים:
כל החלקים במטוס מדוקדקים ומדויקים עד לבורג ולקפיץ האחרון במטוס! זה מדהים!
הינה כמה תמונות:
שימו לב למוטות והקפיצים שפותחים וסוגרים את הAirbreaks

שימו לב פה לכל הברגים ולאיכות של הסקין במטוס

תראו כאן את הטפסנים שמחזיקים את הפצצות והטילים

גם הגלגלים

זה התא טייס

ובתוך התא טייס, המערכת של הTV נראית ריאליסטית מתמיד

שיש רעידות ובעיות יש רעס סטטי בTV ושלג כזה לפעמים, זה ממש ממש ריאליסטי ומגניב,
צריך לראות את זה בפעולה, קשה להעביר את זה דרך תמונה
ולקצת פיזיקה במשחק:
כולנו מכירים את המצב הזה שבו אנחנו עוברים את המסלול נחיתה במהירות, מגיעים לחול ו*בום*
שום אפקטים שום כלום, בום קטן וקי, או אם הגלגלים קורסים שנוחתים במהירות, כנ"ל...
כאילו המטוס היה בלון שפוצצו אותו עם סיכה...
לא עוד ❗ ❗ ❗
עכשיו הפיזיקה תומכת ומתייחסת לכל חלק וחלק במטוס בנפרד בצורה ממש מפורטת ❗
לדוגמא... נחתתי במהירות, עברתי את המסלול, הגלגל הקידמי קרס, החרטום פגע וקרקע ופשוט נשבר 😄

או למשל פה, נחתתי, וכשהמטוס עדיין במהירות גבוהה, פניתי חזק לצד ימין, כל הלחץ עמד על הגלגל השמאלי והוא התפנצ'ר! אז המטוס סטה מהמסלול, ואשכרה התחיל להתהפך ולהתפרק חלקים חלקים, שום בום שום כלום רק חלקים שמתפרקים, אש שמתחילה לדלוק, רעש של מתכת מתנפצת לכל עבר

כאן אני הייתי במצע ההתהפכות, אחרי זה המטוס גם איבד את הזנב כשפגע שוב בקרקע... כל החלקים פזורים לאורך המסלול ועל הרצפה והמטוס עוד לא התפוצץ! יכולתי לנטוש עדיין, או שהטייס יכול למות מזה, תלוי...
כל זה נותן משמעות חדשה למושג "נחיתת אונס" 🙄
השיפור הזה שיפר ה-מ-ו-ן ולכל שחקני הלומאק למיניהם, למרות שיש פה רק עוד אחד או משהו כזה חחחח זה חובה להשיג!
חווית טיסה ומשחק ברמה אחרת לגמרי!