88 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים - מישהו התנסה ?
דיון

מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים - מישהו התנסה ?

7 הודעות 1,218 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
במסגרת המבצע שאני עורך לאורך זמן ושמו: " יאלללה כל מה שעם חוטים וכבלים מחליף" (שם ארוך למבצע 8O )

ובמסגרתו האוזניות שלי אלחוטיות ואני מרוצה עד לשירותים... (תדמיינו לכם שאני מאזין לתדריך של VIFF לפני קמפיין, במחילה מכבודכם, בשירותים.... 😉 לא לספר לו)

עכבר אלחוטי - גם יש לי

השלב הבא רמקולים (שתופסים נפח כבלי מכובד )

אז כאמור, מישהו התנסה ? יודע ?

לכאן ולכאן ז"א אשמח לשמוע גם מגבלות בסגנון של:

"ת'שמע, לא כדאי לך סבא וסבתא שלי קנו בשבוע שעבר ואחרי יומיים שבקו חיים... (מי ? הרמקולים או סבא סבתא ?)

תודה
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#4 · לפני 12 שנים
[quote="Or"]חח חיים

מישהו בכלל משתמד ברמקולים? 8O[/quote]
כן. אני(Microlab Solo 7C)
ולגבי רמקולים אלחוטיים.
א. ה-bluetooth מנחית את איכות השמע בגלל הדחיסה. ולמעט ברמקולים יקרים ואיכותיים במיוחד בד"כ איכות השמע תהייה פחותה מחיבור חוטי. זה נכון אגב גם לגבי אוזניות. זה חשוב במיוחד לשמיעת מוסיקה או סרטים. למשחקים אין לזה חשיבות.
ב. במרחב עתיר הקרינה שבו אנו חיים, למה להוסיף מקור קרינה נוסף, שאין בו צורך פונקציונאלי(זה לא מוסיף נוחות הפעלה, כמו עכבר, אוזניות וטלפון למשל).
[quote="ronys"]לא יותר קל להתקין אסלה מול המחשב?[/quote]או את המחשב בשירותים 🙂
(ואז באמת עדיף שהכל יהייה אלחוטי כדי שלא יסתובבו חוטים בבית)
מולי
#5 · לפני 12 שנים
[quote="Muli""] ב. במרחב עתיר הקרינה שבו אנו חיים, למה להוסיף מקור קרינה נוסף, שאין בו צורך פונקציונאלי(זה לא מוסיף נוחות הפעלה, כמו עכבר, אוזניות וטלפון למשל).
[/quote]

מה קרינה ? מי קרינה ? אנה קרנינה ?

פה דרוש הסבר מלומד: מדוע לציוד היקפי אלחוטי יש תוספת קרינה ?

זה עושה לי סדר מאחורי שולחן העבודה: מלא כבלים
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#6 · לפני 12 שנים
לא צריך הסבר מלומד. כל משדר פולט קרינה אלקטרומגנטית. אם לא חייבים אותו אז עדיף להימנע. יש התקנים אלחוטיים שתורמים לנוחות: ראוטר אלחוטי, טלפון אלחוטי, מקלדת+עכבר אלחוטיים, אוזניות אלחוטיות תורמות לנוחות התפעול שלהם. אבל רמקולים נייחים שנמצאים ליד המחשב? (מה גם שאתה מקבל איכות שמע פחות טובה), זו דעתי הלא מלומדת בכל אופן.
מולי
#7 · לפני 12 שנים
"מה קרינה ? מי קרינה ? אנה קרנינה ? "
דמיון - אהבתי.
"ת'שמע, לא כדאי לך סבא וסבתא שלי קנו בשבוע שעבר ואחרי יומיים שבקו חיים... (מי ? הרמקולים או סבא סבתא ?) "
הומור - אהבתי.
חוץ מזה הכול טוב..

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.