138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק וירוס באתר ???
דיון

וירוס באתר ???

11 הודעות 1,557 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
בוקר טוב
אין לי מושג מה קורה ולמה אבל מהבוקר היום בגלישה באתר קופצת לי הודעה על וירוס שאותר במחשב :

"";"Virus found JS/Redir, c:\Documents and Settings\Ofir\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\TP5SZDDS\flashobject[1].js";"Infected"

תוכנת האנטי וירוס מזהה אותו ומוחקת אך הוא חוזר בכל פעם שאני נכנס לפורום , לתגובה או לכל דבר אחר באתר .
למישהוא יש מושג מה קורה פה ?
תודה
#2 · לפני 12 שנים
באיזו תוכנת אנטי וירוס מדובר?
AVG לדוגמה כבר דווחה כמה וכמה פעמים כמטומטמת כשהיא חשבה שסקריפט מסויים בדפדפן Chrome הוא וירוס מסוג JS/Redir...או שגוגל באמת מנסים להדביק את כולנו 😮

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 12 שנים
אכן משתמש ב AVG אבל למה רק עכשיו אחרי שלוש שנים היא פתאום מזהה את זה כוירוס והאם יהיה בטוח להגיד לה להתעלם מן האיום ?
#4 · לפני 12 שנים
אכן גם אצלי אותה בעיה "www.preflight.us/HE/themes/Preflight/flash_menu/flashobject.js";"Virus found JS/Redir";"Object was blocked"
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#5 · לפני 12 שנים
אישית, אני מציע לשכוח מAVG, היה לי ניסיון רע מאוד איתה. את השגיאות שלה תיקנה Avast והצילה לי כמה קבצים קריטיים. זה בכל הנוגע לאנטי וירוס חינמי.

ליתר בטחון, אני מציע לתת לתוכנה לחסום את מה שהיא רוצה בינתיים, עד שרועי יראה מה יושב על השרת. הדיון מועבר לפורום פידבק.

#6 · לפני 12 שנים
אצלי לא הופיעו וירוסים בהקשר לאתר(ESET NOD32), אבל כן התחילו להופיע מדי פעם(קרה פעמיים עד כה) pop-ups ש-Firefox חוסם.
מולי
#8 · לפני 12 שנים
היי רועי , עכשיו יום שישי 6:30 בבוקר ונראה שהבעיהסודרה .
א.מה היה ?
ב.תודה
#10 · לפני 12 שנים
sharonbh, מעניין, אצלי היא לא מופיעה. האתר לא רשום בשום רשימת התעלמויות (התוכנה מוגדרת בכלל קרוב לברירת מחדל חוץ מכמה תיקיות בכוננים).
היא מזהה אצלך JS/Redir גם כן?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.