149 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים כתבה שכתבתי לביטאון חיל האוויר
דיון

כתבה שכתבתי לביטאון חיל האוויר

13 הודעות 1,483 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אני מצרף כתבה שכתבתי לגיליון האחרון של ביטאון חיל האוויר
אני חושב שחלק גדול מהרצון להמשיך וללמוד/לחקור את עולם התעופה נובע מכאן מהקהילה
המדהימה הזאת
אני משתדל להיות כמעט כל ערב בטימספיק ולא זכור יום שלא למדתי משהו חדש על עולם
התעופה 👏 👏 👏 👏

כל מה שנותר לי לאחל זה : קריאה מהנה!

תמונות מהסלון:http://www.flickr.com/photos/101391181@N08/sets/72157635386629321/
#2 · לפני 12 שנים
יפה מאד. כל הכבוד, כתבה מצויינת, מעניינת, מראה ידע ושליטה בזיהוי המטוסים והמידע עליהם וכמובן כתובה היטב.
עכשיו כשיש לך דריסת רגל בבטאון, אולי יש סיכוי שתכתוב כתבת סקירה של הקהילה שלנו בפריפלייט, כתבה שתסקור את הפעילויות, בתי הספר, הסימולטורים, הפורומים, הדיונים, המקצועיות, העזרה ההדדית וכו' בבטאון של הגדולים 🙂
יישר כח
מולי
#3 · לפני 12 שנים
אני לא יודע אם זה עבר עריכה (מניח שכן) אבל בכל זאת- כתיבה יפה עבור בן 13!
סחטיין!
#5 · לפני 12 שנים
עמית, עם כל הכישרונות הללו (צילום, כתיבה) אני מתחיל לחשוש שבסוף לא נראה אותך בעולם הסימולטורים 😳 🙁
אפשר לבקש בקשה,
בקטנה, לא משהו גדול
תזכיר אותי בכתבה הבאה.... 😉 😂
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#9 · לפני 12 שנים
Muli כתב/ה:יפה מאד. כל הכבוד, כתבה מצויינת, מעניינת, מראה ידע ושליטה בזיהוי המטוסים והמידע עליהם וכמובן כתובה היטב.
עכשיו כשיש לך דריסת רגל בבטאון, אולי יש סיכוי שתכתוב כתבת סקירה של הקהילה שלנו בפריפלייט, כתבה שתסקור את הפעילויות, בתי הספר, הסימולטורים, הפורומים, הדיונים, המקצועיות, העזרה ההדדית וכו' בבטאון של הגדולים 🙂
יישר כח

לפני מספר שבועות קראתי גיליון של בטאון, והיה כתוב שם על PREFLIGHT. אני לא זוכר בדיוק מה, אבל היה קישור והיה כתוב כמה מילים. היה גם על IFS ועל IL 2 ועוד כמה סימולטוריםש אני לא זוכר.
#11 · לפני 12 שנים
עמית,
לכל כתבה, או סיפור, ישנו מבחן אחד: מבחן הענין.
האם הכתבה מעניינת מספיק שתמשוך את הקורא לקרוא אותה עד תומה.
עמית, היכרותנו קצרה אך ניכר כי אתה אדם רב יכולות!
הכתבה כתובה בלשון יפה, בוגרת, ציורית, תוך הבאת הצד האישי (ולא רק הסיקורי כמו שלא מעטים נוטים לעשות) ובעיקר...מעניינת.
תודה ששיתפת אותנו !
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.