83 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק שיתוף / העלאת תמונות בגלריה - ממשק משופר
דיון

שיתוף / העלאת תמונות בגלריה - ממשק משופר

17 הודעות 3,294 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
היי חברים,

זו תקופה ארוכה שהמון משתמשים מתלוננים שלמנהלים לוקח המון זמן לאשר את התמונות שנשלחות לגלריית הסימולטורים שלנו - ובצדק. על מנת לשפר את חווית המשתמש באתר ולעודד טייסים לשתף תמונות מטיסות, קמפיינים, משימות, טיסות מבנה וקרבות אוויר למינהם שיפרנו את ממשק שיתוף והעלאת התמונות בגלריה.

כעת, ניתן להעלות תמונה ישירות לאתר באמצעות חשבון הפייסבוק, ללא צורך להמתין לאישור. התמונות יתווספו ישירות לגלריה ודף הפייסבוק שלנו עם פרסום בקיר בדף שלנו. ניסיתי לבנות ממשק קל לשימוש ופשוט ואני מקווה שיצא מוצלח. (תפקידכם לשפוט ולהציע הצעות נוספות).

אתם מוזמנים לנסות:
http://www.preflight.us/HE/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=upload

חשוב לציין שהקרדיט על התמונה יופיע בצורה אוטומטית (שם המשתמש יתווסף בצורה אוטומטית.

כעת הגדרתי אלבומים לסימולטורים המובילים שבאתר, אם אתם מזהים שצריך להוסיף קטגוריות נוספות אנא פרסמו ואוסיף אותן.

מחכה לתגובות וכמובן לתמונות!

תהנו! 😎

תמונה מהממשק החדש:
#7 · לפני 12 שנים
106thE-LOL כתב/ה:falcononeone, השתמשת באפשרות החדשה של הפייסבוק? הבלוק הימני?

זה רשם לך שהתמונות הועלו בהצלחה?

לא, לא השתמשתי באופצית הפייסבוק, ואת האמת שלא שמתי לב מה היה כתוב אחרי ההעלה(ראיתי שהעמוד השתנה וסגרתי אותו)
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#10 · לפני 12 שנים
הופה! מגניב עובד! ראיתי שגם the-pilot העלאה תמונה.. יפה, התמונות התווספו לאלבום הנכון ובנוסף, זה פרסם את זה בקיר שלנו.

עכשיו כמו שציינת צריך שזה יסתנכרן גם בפורום וגם בדף הגלריה שלנו..

עובד מגניב אבל... חזק 😄

תודה על שיתוף הפעולה.

אני יעדכן בנוגע לסינכרון ➡️
#11 · לפני 12 שנים
falcononeone כתב/ה:העלתי, עובד חלקית.

זה לא מעלה לגלריה בפורום

גם אצלי לא עובד כאשר אני מעלה דרך הגלריה באתר.

ובכלל אין לי אפשרות להגיע לגלריה של IL2 - לא מוצא לינק...

בסוף הלכתי לפייסבוק של פריפלייט והעליתי ישירות לשם דרך החשבון פייסבוק שלי.

אלון
its not a bug, its a design feature

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.