129 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World קמפיין הקיקסטרטר של DCS WWII עלה
דיון

קמפיין הקיקסטרטר של DCS WWII עלה

115 הודעות 12,007 צפיות לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
xcom כתב/ה:רועי - מה אומר על להשים משהו כזה בעמוד הראשי?

בעד!
#3 · לפני 12 שנים

http://www.kicktraq.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/#chart-exp-projection

לדעתי יותר נכון לנתח את ה-trending. השיפוע מגלה כאן את מה שצפוי עם הפרויקט הזה.

אני מאד מקווה שיעשו עוד הערכת מצב ויקבעו stretch goal באזור ה 200 אלף+ כדי שלאנשים יהיה שווה לנמשיך לקנות מניה של 40 דולר ומעלה.

לי בכל אופן תהיה חולצה 🙂

אלון
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 12 שנים
xcom, מייד עולה 🙂
אני גם כן מעדיף לשלב את התמונה עם הtrend, אבל כדי לשמור על קישוריות לעדכון אוטומטי צריך לתת למערכת האתר להקטין את התמונה. אבל זה הרי לא מגדיל את הקווים יחסית והם הופכים את הגרף לבלתי קריא בגודל כזה שמתאים לעמוד הראשי. אז נלך עם המיני גרף.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 12 שנים
שלום

קנית את החבילה גם כן , המדיה תשלח בדואר או נקבל לינק במייל להורדה לאחר הרכישה?
#7 · לפני 12 שנים
היי אבנר, ברוך הבא לפריפלייט 🙂

הסימולטור לא מגיע בקופסא, זה רק עותקים דיגיטלים, לפי מה שאני מבין, אבל, אם בחרת בחבילה שמכילה מדריכים מודפסים, חולצות וכל מיני כאלו אתה כן מקבל אותם בדואר.

אני מאמין שנקבל מייל עם המספר הסידורי של הסימולטור.
ומייל עם שאלות לגבי פרטי הדואר שלך, בשביל לשלוח לך את המדריכים המודפסים, חולצות, אם בחרת חבילה כזו.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#8 · לפני 12 שנים
Or כתב/ה:היי אבנר, ברוך הבא לפריפלייט 🙂

הסימולטור לא מגיע בקופסא, זה רק עותקים דיגיטלים, לפי מה שאני מבין, אבל, אם בחרת בחבילה שמכילה מדריכים מודפסים, חולצות וכל מיני כאלו אתה כן מקבל אותם בדואר.

אני מאמין שנקבל מייל עם המספר הסידורי של הסימולטור.
ומייל עם שאלות לגבי פרטי הדואר שלך, בשביל לשלוח לך את המדריכים המודפסים, חולצות, אם בחרת חבילה כזו.

,תודה רבה

בחרתי בחבילה של ה 30$
אני מעוניין בסימולטור עצמו, לא ראיתי אפשרות הורדה.
#9 · לפני 12 שנים
אוקיי, החבילה של ה30$ היא רק הסימולטור עצמו, בצורה דיגיטלית, אתה לא מקבל משהו פיזי בדואר.

"לא ראיתי אפשרות הורדה"

הסימולטור הוא בפיתוח, זה כל הרעיון בקיקסטרטר. בזה שאתה קונה קניה מוקדמת, אתה מבטיח שיהיה להם את הכסף לסיים את הפיתוח. נוכל לטוס בבטא במאי 2014.

#10 · לפני 12 שנים
avner68, בוא רק נוודא משהו:
הסימולטור עצמו יהיה בחינם. שלושה מטוסים בו יהיו בחינם. גם אם לא תשלם להם אגורה, תוכל להשתמש בו בחינם.

הכסף שזורם לשם עכשיו הוא פשוט תרומות (שבלעדיהן לא יהיה שום פיתוח). חלק מהסכומים, הגבוהים יותר, פשוט קונים לך דברים שהם מעבר לסימולטור החינמי, כמו עוד מטוס (שהוא לא יהיה בחינם אי פעם) או עותקים מודפסים של ספרי הדרכה.
ב30$ אתה תקבל שני מטוסים נוספים: P-51 יחד עם FW-190. או לפחות ככה אני מבין את זה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 12 שנים
Mike_69th כתב/ה:avner68, בוא רק נוודא משהו:
הסימולטור עצמו יהיה בחינם. שלושה מטוסים בו יהיו בחינם. גם אם לא תשלם להם אגורה, תוכל להשתמש בו בחינם.

הכסף שזורם לשם עכשיו הוא פשוט תרומות (שבלעדיהן לא יהיה שום פיתוח). חלק מהסכומים, הגבוהים יותר, פשוט קונים לך דברים שהם מעבר לסימולטור החינמי, כמו עוד מטוס (שהוא לא יהיה בחינם אי פעם) או עותקים מודפסים של ספרי הדרכה.
ב30$ אתה תקבל שני מטוסים נוספים: P-51 יחד עם FW-190. או לפחות ככה אני מבין את זה.

תודה רבה,

"הסימולטור עצמו יהיה בחינם" - זה עונה על השאלה שלי 🙂
#13 · לפני 12 שנים
הפרוייקט נראה רציני ומאוד מבטיח, בהחלט שווה את סכום ההשקעה.
לדעתי $40 זו ההשקעה הכי כדאית ביחס לתמורה שלה. זה מה שאני תרמתי...

שיהיה בהצלחה לכולנו...
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#14 · לפני 12 שנים
הגענו לכמעט 98 אחוז מהיעד הבסיסי!

ויש עידכון מאיליה, שיש יעדים חדשים ויותר ריאליים: ב-150 אלף דולר נקבל את המסרשמיט 262 להטסה.
275 אלף דולר הרחבת המפה צפונה.
425 אלף דולר בי-17 ניתן להטסה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.