·
לפני 12 שנים
ציינתי שמארז מומלץ להתיעץ ולראות בעין לכן לא חפרתי עליו יותר מידי.
RF כתב/ה:מה בנוגע לאמינות כונני הSSD? האם הם מחזיקים יותר מ-3 שנים? זה משהו שקצת מרתיע אותי בנושא.לגבי ה-SSD, אפשר להוריד את סף הפאניקה. רק תשתדל להשאיר לפחות 10% מהדיסק פנוי לטובת מנגנון פיזור מחזורי הכתיבה-מחיקה. (וכל המרבה הרי זה משובח).
Muli כתב/ה:[quote="RF"]מה בנוגע לאמינות כונני הSSD? האם הם מחזיקים יותר מ-3 שנים? זה משהו שקצת מרתיע אותי בנושא.לגבי ה-SSD, אפשר להוריד את סף הפאניקה. רק תשתדל להשאיר לפחות 10% מהדיסק פנוי לטובת מנגנון פיזור מחזורי הכתיבה-מחיקה. (וכל המרבה הרי זה משובח).
uri_ba כתב/ה:[quote="Muli"][quote="RF"]מה בנוגע לאמינות כונני הSSD? האם הם מחזיקים יותר מ-3 שנים? זה משהו שקצת מרתיע אותי בנושא.לגבי ה-SSD, אפשר להוריד את סף הפאניקה. רק תשתדל להשאיר לפחות 10% מהדיסק פנוי לטובת מנגנון פיזור מחזורי הכתיבה-מחיקה. (וכל המרבה הרי זה משובח).
xcom כתב/ה:רמי שים לב שהמעבד שהכנסת איננו פתוח לOC, הדגמים עם הK בסופם פתוחים לOC.
RF כתב/ה:מה שנכון נכון, המטרה העיקרית היתה אזור ה4.5 ללא מסך או 5.5 עם מסך. אני אעשה חושבים עם עצמי ואחליט מה טוב עבורי.
עריכה:
לאחר מעבר על הנתונים החלטתי לשים על הדברים הבאים את הדגש:
*כרטיס מסך 760GTX (התמורה הטובה ביותר למחיר, גם באתרי בנצ'מארק מתקדמים הוא בקבוצה הראשונה ואני מאמין שייתן תמורה טובה).
*מעבד עם אופציה לOC (השקעה קטנה עכשיו שתתן אופציה בעתיד).
*מארז - אבחר במקום.
*גוף קירור למעבד, אני אקח את מה שמור המליץ בכ-100 שקל. בלוא הכי אני לא מתכוון לבצע OC וכשאבצע בעתיד (עוד כ-2-3 שנים אקנה גוף קירור מאסיבי יותר).
*ולשאלה הגדולה SSD או לא SSD - אני תוהה האם שווה לקחת SSD מבלי לקחת כונן קשיח גדול? במידה ואני אצטרך פתרונות אכסון, יש לי HD נייד גדול מספיק לצרכיי ובשביל הלימודים יש מספיק פתרונות ענן DropBox ודומיו.
לבסוף קיבלנו את המפרט הבא שעומד מצויין בדרישות (4.5K ללא מסך ועם מקום לעוד).
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל
מעבד:
Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray
כמות: 1 - מחיר: ₪1057
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.