62 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית Win7 או Win8
דיון

Win7 או Win8

27 הודעות 2,773 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אני מתכנן לקנות את גרסת ה-core ולא ה-pro. בד"כ הגרסאות המורחבות(סגנון pro ו-ultimate ב-7) כוללות כל מיני סרוויסים מיותרים שסתם מעמיסים את מע' הההפעלה.
ראיתי שבפרו יש בסה"כ תוספות עבודה מרחוק עם ה-Desktop, הצפנת קבצים, Telnet , אפשרות הצטרפות לדומיין של Win server, יכולות virtual Machine ועוד פיצ'רים שהקשר שלהם למכונת משחקים די קלוש.
איזו גרסא אתם התקנתם? ה-core או ה-pro?
מולי
#4 · לפני 12 שנים
אני אישית עם גרסאות הHOME PREMIUM מאז ומעולם (אפילו XP היה לי HOME). לא רואה סיבות 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 12 שנים
xcom כתב/ה:Ultimate, יש סיכוי גדול שאתה צודק, אני אישית משתמש במחשב לצרכים נוספים ולכן הלכתי על הUltimate.

ברור שזה עניין של צרכים...אבל אם אין צורך בכל מיני מאפיינים של מדיה סנטר וכל החארטות הנלוות לכל פלטפורמה של win ה pro עדיף.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#6 · לפני 12 שנים
שיפור בביצועים יכול מאד לעזור. תוכלו לפרט פי כמה משתפרים הביצועים? במה הכוונה שהמחשב טס? אולי המחשב טס פשוט כי פירמטתם ועוד לא הספיקו כל מיני דברים להיצטבר?

פי כמה משתפרים הביצועים בסימולטורים השונים?

תודה,
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:שיפור בביצועים יכול מאד לעזור. תוכלו לפרט פי כמה משתפרים הביצועים? במה הכוונה שהמחשב טס? אולי המחשב טס פשוט כי פירמטתם ועוד לא הספיקו כל מיני דברים להיצטבר?

פי כמה משתפרים הביצועים בסימולטורים השונים?

תודה,

תשמע צריך לחלק את זה ל-2:
1. win 8+מותקן על SSD = טיסה בכוח מבער אחורי מלא.
עולה לי תוך 6 שניות,טעינה של סימולטורים מהיר מאוד,תוכנות גרפיות,ועריכת וידאו מהיר מאוד
מרנדר את הקבצים במהירות,פעם האחרונה שמדדתי זה היה שליש זמן ברינדור של קובץ בגודל כמעט 10 ג'יגה,מי שמכיר את התחום אז יבין שזה מהר מאוד.
חשוב לדעת לפחות ב DCS אין קפיצה דרמתית של FPS אם בכלל,אבל עצם זה שהסימ עולה מהר ולא מחכים קצת יותר מחצי דקה זה משמעותי.
2. win 8+מותקן על HD רגיל = אמנם לא מבער אחורי אבל מהיר.
עולה תוך 15 שניות,30 שניות יכול להתחיל לעבוד,תוכנות גרפיות,ועריכת וידאו הרבה יותר מהיר מ win7 אבל ממש לא משתווה ל SSD.

בשתי הפלטפורמות כל מה שקשור ברשת ביתית,זיהוי,שיתוף והעברת הקבצים ממש מהיר,אצלי כל הבית מרושת בכבלים מסוככים שתומכים בהעברת קבצים של 1 ג'יגה.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#8 · לפני 12 שנים
סביר להניח שזמן העליה הקצר יותר הוא תוצאה של שיפור התמיכה בריבוי ליבות.
WIN7 עובד עם ליבה אחת בלבד בכל זמן העליה שלו
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 12 שנים
גם אני ממליץ נורא על המערכת - עובד עשר הסימולטור 🙂
#10 · לפני 12 שנים
כיצד ב-WIN 8 עובד סידור/מיקום הקבצים של תוכנות המותקנות ? האם כמו ב-7 הוא מתקין קבצים "בכל מקום" גם אם בחרת כונן אחר ?

תודה
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#11 · לפני 12 שנים
KfirC2 כתב/ה:כיצד ב-WIN 8 עובד סידור/מיקום הקבצים של תוכנות המותקנות ? האם כמו ב-7 הוא מתקין קבצים "בכל מקום" גם אם בחרת כונן אחר ?
תודה
Win7 לא מתקין קבצים "בכל מקום", הוא מתקין קבצים בין השאר לספריית ProgramData שנמצאת כ-default בשורש כונן התקנת ה-windows בלי קשר לכונן שאליו אתה מתקין את התוכנה שכיוונת את התקנתה לכונן אחר.
לעיתים יש גם התקנה לתקיית AppData שנמצאת בתקיית Users. כך שאכן יוצא שיש כתיבה ל-3 ספריות במקום לאחת.
כלומר התקנת תוכנה קשורה בד"כ בשתיים או שלוש ספריות Program Files ו-ProgramData(נסתרת) ו/או ב-AppData . בהתקנת תוכנה כשאתה מגדיר יעד התקנה אתה דואג למיקום חליפי ל-Program Files אבל ProgramData ו-AppData נשארים במיקומם הדיפולטי.
אני לא מכיר עדיין את 8, אבל מכיוון שהיא מבוססת על 7 אני מניח שהמנגנון דומה.
יש אפשרות להעביר את תקיית Users ותקיית ProgramData לכונן אחר (זה מה שעושים בד"כ כשמתקינים Win7 ל-SSD).
הרשת מפוצצת בהסברים איך לעשות את זה. ההסבר הטוב והפשוט ביותר שמצאתי הוא להעברה בזמן ההתקנה עצמה(התקנת Win7):
http://matthew.sorvaag.net/2011/06/moving-windows-7-user-profiles-during-installation/
עכשיו אצטרך למצוא הסבר פשוט הרלוונטי ל-Win8 🙂
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.