105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים עצות לנחיתה חלקה וטובה
דיון

עצות לנחיתה חלקה וטובה

35 הודעות 3,243 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
אני צריך יותר עצות איך להגיע למסלול ישר ולא ברגע האחרון להגיע לנחיתה.
#4 · לפני 13 שנים
תלוי בהמון דברים, במשקל, ברוח נגדית...
בדרך כלל בנחיתה קצרה מורידים את כל המדפים, לאחר כל האחנות [דילגנו על איזה שלב] אתה מתחיל להציף בערך ב-13 מטר, אינך יכול לדעת מתי אתה ב-13 מטר אתה צריך לחשב בעצמך.
דבר שני אני צריך שתיתן לי יותר פרטים על המטוס ,משקל [רצוי משקל].
בנתיים אני יחפס לך מדריכים רק תגיד לי את איזה מטוס אתה טס שאחפס לך מדריכים שפונים למטוס זה.
בברכה עומרי ו.

#10 · לפני 13 שנים
פורום מצחיק
אולי תתחילו עם בנית דגמים מפלסטיק?
#11 · לפני 13 שנים
תגיע במהירות הנכונה לנחיתה, תלוי במטוס ובמשקל הנחיתה. (אם זה מטוס דיפולטי,מהירות הנחיתה צריכה להיות כתובה ב-kneeboard). בד"כ לקטגוריית מטוסי הנוסעים המהירות במעבר סף המסלול היא בין 120 ל-140 קשר תלוי במשקל המטוס וסוגו. מהירות הפיינל צריכה להיות בין 160-240 קשר, שוב תלוי בסוג המטוס ומשקלו. מטוס קטן יותר וקל יותר ייגש איטי יותר(באיזור 160 קשר) ויעבור את סף המסלול איטי יותר(באיזור 120 קשר). עדיף להשתמש בנתונים המדוייקים של המטוס אם אפשר.
אם אתה לא מצליח לעצור כנראה שאתה מגיע מהר מדי.
לפני ההצפה תציץ אל מד שיעור ההנמכה כדי לודא שאתה לא בדרך להישתל במסלול (יותר מקצב הנמכה של 100 רגל לדקה) אם אתה שוקע מהר מדי, תוסיף מנוע, ואם יש צורך לך סביב. בהצפה קרוב לנגיעה מד שיעור ההנמכה צריך להתאפס על הנגיעה במסלול.
וכרגיל, תוודא שאתה נוחת מושלם עם מטוס קל, לפני שאתה רוצה להגיע למושלמות עם מטוס נוסעים כבד.
מולי
#12 · לפני 13 שנים
המצחיק הוא שאי אפשר ללמוד טיסה בהתכתבות
כנ"ל שחיה
#13 · לפני 13 שנים
susonic, אתה צודק לגבי העיקרון, אבל כאן מבקשים "טיפים"
חפש בפורומים של פלקון 4 ותראה כמה בקשות עזרה ועצות יש לגבי נחיתה. גם כאן בפריפלייט.
נראה לי לגיטימי לגמרי הדיון הזה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.