132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 "איפה אתה" ?
דיון

"איפה אתה" ?

28 הודעות 2,676 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
יש לי רק דבר אחד להוסיף מאחר וכולנו טובים בתאוריה של מה שצריך לעשות--לעשות.
תרגולים ועוד תרגולים ועוד ועוד...........תרגולים. אי אפשר להגיע רק!! לקמפיין ולקוות להצלחה. אני זוכר את הימים הקבועים של תרגולים בקרבות זוגות ותחקורים ואימוני טיסות מבנה ופולניות--הכרת בן הזוג ושגעונותיו--כל זה נרכש באימונים ורק באימונים--לכן בואו נחזור כולנו גם הטייסים המנוסים וגם החדשים לאימונים.
נכון שיש כאלה שבעיניהם il2 היא זקנה בלה שצעירות ויפות ממנה כובשות אותנו, אבל אין עליה 💐
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#3 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:יש לי רק דבר אחד להוסיף מאחר וכולנו טובים בתאוריה של מה שצריך לעשות--לעשות.
תרגולים ועוד תרגולים ועוד ועוד...........תרגולים. אי אפשר להגיע רק!! לקמפיין ולקוות להצלחה. אני זוכר את הימים הקבועים של תרגולים בקרבות זוגות ותחקורים ואימוני טיסות מבנה ופולניות--הכרת בן הזוג ושגעונותיו--כל זה נרכש באימונים ורק באימונים--לכן בואו נחזור כולנו גם הטייסים המנוסים וגם החדשים לאימונים.
נכון שיש כאלה שבעיניהם il2 היא זקנה בלה שצעירות ויפות ממנה כובשות אותנו, אבל אין עליה 💐

צודק בהחלט ולא רק לזקנה הבלה ...
אני יכול לומר לך שגם ב DCS המצב לא משהו...
חבל מאוד באמת שלא מאמצים טיסות ביחד ורק מגיעים למשימות.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#4 · לפני 13 שנים
רגע הפסקת המנוע - אשמח אם מישהו יכול לקרא מידע רלוונטי מהמחוונים שיכול ללמד על הסיבה

" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#5 · לפני 13 שנים
עושה רושם שפשוט נגמר לך הדלק.
מחוון דלק(4) כפי שאני מבין נמצא ב-0.

המנוע דווקא לא חם ייתר על המידה לא סביר שנשרף.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
חחחח ד-ל-ק ??????
מה זה, כמה הם שמו במיכל של המטוס שלי 2 ליטר ? 😛
אני אבדוק בתחילת הסרטון כמה היה ואחזור לדווח.

#7 · לפני 13 שנים
yohay כתב/ה:יש לי רק דבר אחד להוסיף מאחר וכולנו טובים בתאוריה של מה שצריך לעשות--לעשות.

מילים כדורבנות!!!!!

זה בהחלט חסר ואני מאד מקווה שנמצא את הזמן והעיתוי ליזום שגרת אימונים כמו שהייתה לנו בעבר.

אלון
its not a bug, its a design feature
#8 · לפני 13 שנים
אכן צדק מולי: הדלק נגמר .... 😱

כך זה נראה בהמראה

במהלך הטיסה

וכאמור ברגע שהפרופלר עמד

#9 · לפני 13 שנים
אגב, אני חושב שגם זה שייך ללקחי אימון טיסת מבנה, ההתעסקות המתמדת בסגירת פערים למבנה היא מאד בזבזנית בדלק.
מולי
#11 · לפני 13 שנים
ViFF כתב/ה:המראת אם משהו כמו 50% דלק.

חשוב תמיד לבדוק את מסך Arming לפני שלוחצים על Fly.

אלון

במשימות כאלו (קמפיין) אני יכול לשלוט בכמות הדלק וכדו' ???? 😱

#12 · לפני 13 שנים
KfirC2 כתב/ה:[quote="ViFF"]המראת אם משהו כמו 50% דלק.

חשוב תמיד לבדוק את מסך Arming לפני שלוחצים על Fly.

אלון

במשימות כאלו (קמפיין) אני יכול לשלוט בכמות הדלק וכדו' ???? 😱[/quote]

בחלק מהמשימות אפשר - בקמפין רגיל סוגרים את זה
במשימה הנ"ל מכיוון שלא היתה משימת קמפיין אלא COOP רגיל זה היה פתוח ואכן הכמות היתה 50% ואני זוכר שקראו בקשר לכולם להעלות את זה ל-70-80 %
watch your six, i'm behind you
#13 · לפני 13 שנים
IAF_Phantom כתב/ה:" ואני זוכר שקראו בקשר לכולם להעלות את זה ל-70-80 %

😳 😱 לא זכור לי כלל דבר שכזה, במבנה שלנו אני כמעט בטוח אף אחד לא עשה זאת, אבל אני אבדוק....

זה נראה לי כמו "תחקיר בצלי" לפתע מתברת תמונה אחרת לגמרי ממה שחשבת, עם כל הסרה של עוד שכבה

אבל תודה על המידע, נחמה אחת יש לי מכל הסיפור שלא היה מדובר פה בשריפת מנוע, זכרתי שכל מה שעשיתי היה סביר ובגדר הנורמה, כך שהתפלאתי לאפשרות הזו של שריפת מנוע, אבל עם עובדות לא מתווכחים: המנוע כבה-אז כבה,
רק מולי הסב את תשומת ליבי למד הדלק ועכשיו עם מה שאתה "חושף" התמונה ברורה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.