119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים טייסת הצפון
דיון נעול

טייסת הצפון

21 הודעות 2,651 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
עשיתי פירמוט ונעבד לי השרת TS של הטייסת..
מישהו יכול לתת לי בבקשה
#10 · לפני 14 שנים
היי,
תרשה לי לומר לך כמה דברים: אם אתה רוצה להצטרף לטייסת רצינית שמנסה לדמות בצורה ברורה את חי"א, אז אין לך מה לחפש בטייסת 109 של VFS. כי עם כל הכבוד ליוזמה להקים טייסת, לא חוכמה להקים אותה ולטוס איך שבראש שלהם 🙂
#11 · לפני 14 שנים
YINON110 כתב/ה:היי,
תרשה לי לומר לך כמה דברים: אם אתה רוצה להצטרף לטייסת רצינית שמנסה לדמות בצורה ברורה את חי"א, אז אין לך מה לחפש בטייסת 109 של VFS. כי עם כל הכבוד ליוזמה להקים טייסת, לא חוכמה להקים אותה ולטוס איך שבראש שלהם 🙂

סתם לכלוך, אני מכיר את החבר'ה האלה והם טסים אחלה! (יש סוגי טיסה שהם טסים שחלק מהחבר'ה פה בחיים לא התנסו בהם, תראה לי מישהו אחד שטס מכשירים בפאלקון או יודע לעשות הליך STAR שם כמו שצריך?) הטייסת עוד בשלבי הקמה.
נועם לוי
#12 · לפני 14 שנים

אני באמת צריך להזכיר לך את התוספת לחוקי הפורום?
אל תדבר ככה על טייסות אחרות. תן למי שמצטרף אליהם לשפוט (אני מאמין שעוד יש אנשים אוביקטיביים פה ושם), או לפחות תן להם הזדמנות לקבל ביקורת הוגנת אם יפרסמו אצלנו דבר מה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 14 שנים

קודם כל יינון רק על הדיבור המלוכלך הזה אני הייתי נותן לך להתרענן שבוע ככה בבאן
אז ככה :
1. אתה לא יודע מי הטייסים שם
2. אתה לא יכול לשפוט אותם כי לא זכור לי שאתה טס יותר טוס מהם
3. אתה שופט פה קהילה שאין לך כל קשר אליה
וואלה אני טס איתם והרמה שלהם פי 10 עלייך שם גם יש דבר שנקרא
כבוד הדדי מה שלא זכור לי ממך ...
שורה תחתונה שקול מילים לפניי שאתה זורק פה האשמות לכל כיוון (טיפ לחיים) ...
אפילו אל תגיב חזרה ושקול מילים לפניי שאתה מדבר .
בברכה ,
בר נחליאלי
#14 · לפני 14 שנים
אני בדרך כלל נמנע מלהגיב לדברים כאלה ולא מתפקידי לעשות סדר, אבל הפעם זה מוגזם.
סתכלו על עצמכם, אתם רבים כמו שני ילדים בני 8 על למה לא מסרת לי במשחק כדורגל..
תחזירו את הדיון הזה למקומו, תנו לכל אחד לחוות את ההתנסויות שלו במקומות השונים.
#15 · לפני 14 שנים
היי nivman,
כרגע אין טייסות אחרות פעילות ב BMS בקהילה מלבד טייסת 108.
נ.ב Mike_69th,
אם כבר עוסקים בטייסות פעילות בקהילה, יש בקטגורית טייסות פה בפורום בסימולאטור פאלקון 4.0 שאינן פעילות מזמן.. הייתי מציע לדוק איזה טייסת באמת פעילה, ורק אותה להשאיר.. כי כאשר יש סתם טייסות שלא פעילות זה מבלבל אנשים.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.