138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סרטון תדמית לפריפלייט
דיון

סרטון תדמית לפריפלייט

22 הודעות 4,595 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
בעולם העשיר של המדיה היום נראה לי דיי מוזר שעדיין אין לנו איזשהו סרטון תדמית משלנו, דיברתי על הנושא עם Or ואנתוני (airforce87). אנתוני ביקש שנאסוף חומרים והוא ינסה להרכיב משהו יפה, אשמח אם כולם ישתפו פעולה ומי שמבין בתחום יתרום יד נוספת על מנת שנוכל להכין משהו מהמם! שכמובן נוכל להפיץ בתור Eye Candy ולמשוך ולהגדיל את הקהילה שלנו.

אשמח לשמוע רעיונות, לשירי רקע, מה בעצם אמור להיות בסרטון, איזה אורך מומלץ ומי שיכול אולי אפילו לצלם קטעים ולהעלות אותם על מנת שנוכל להשתמש בהם,

מחכה לתגובות 🙄

מה דעתכם?
#2 · לפני 14 שנים
היי 106thE-LOL,
כיוון שפורום פריפלייט מגוון במשחקיי תעופה, מן הראוי שמכל סימולאטור יקחו קטע טיסה יפה, וישלבו אותו בסרט. לפי דעתי, צריך שיהיה בסרט הסבר כללי על הקהילה, כמה זמן היא ומה היא עושה. וכל הדברים היוצאים בזה..
#3 · לפני 14 שנים
לדעתי שתיכם צודקים.
כדי שיהיה סרטון תדמית לקהילה וכדי שיהיה בו קטעי טיסה משולבים מכל סימולטור שעוסקים בו בפורום וגם הסבר קצר על הקהילה.
עם אתם רוצים יש לי חבר שיודע לערוך ממש יפה סירטונים אז תגידו לי אם אתם רוצים לראות חומרים שלו ותחליטו.
טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
#6 · לפני 14 שנים
הנה סרטון קצר שהכנתי מגיחת אימון של טייסת 108. אני מניח שכשיהיה לי מספיק חומר גלם, אולי אכין קטע של פאלקון שישתלב בסרטון שאתה מתכנן.
מומלץ לצפות ב 1080P

#7 · לפני 14 שנים
אז צריך לפרסם לאנשים שיצלמו קטעים ונערוך את זה!
#11 · לפני 14 שנים
סרטון בו נראה מטס משותף של מס' מטוסים שכל אחד מייצג את אחד הפורומים הרלוונטים של האתר:
דו-כנפי (מוסכם) המייצג את ראשית התעופה ומלחמת העולם ה-1 והפורום RISE OF FLIGHT , מטוס מייצג (מוסכם) למלחה"ע ה-2 (לדעתי הספיטפייר בשל מראהו הייחודי המוכר)
F16 המייצג את הפורום הנכבד שלנו בתחום
F15 וכדו' את ה-LOMAC

זהו הכיוון הכללי

כמו כן אני מציע ליצור סמל/דגל לפורום המבוסס על תמונת ההכרזה בעמוד הראשי אבל בתוספת של עוד שני מטוסים היוצאים מתוך "החור" מטוס דו כנפי ממלחמת העולם ה-1 ומטוס בוכנתי חד כנפי דוגמת הספיטפייר
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#12 · לפני 14 שנים
לדעתי הסרטון לא אמור להיות ארוך יותר מכ-2 דקות, אחרת מאבדים עיניין.

אמור להיות מרשים קצר וקולע. 🙄

חברה אני ממש צריך את השיתוף פעולה בעיניין הזה היות ואין לי שמץ בעריכת וידיאו ברמה גבוהה 😳
#13 · לפני 14 שנים
KfirC2 כתב/ה:סרטון בו נראה מטס משותף של מס' מטוסים שכל אחד מייצג את אחד הפורומים הרלוונטים של האתר:
דו-כנפי (מוסכם) המייצג את ראשית התעופה ומלחמת העולם ה-1 והפורום RISE OF FLIGHT , מטוס מייצג (מוסכם) למלחה"ע ה-2 (לדעתי הספיטפייר בשל מראהו הייחודי המוכר)
F16 המייצג את הפורום הנכבד שלנו בתחום
F15 וכדו' את ה-LOMAC

זהו הכיוון הכללי

כמו כן אני מציע ליצור סמל/דגל לפורום המבוסס על תמונת ההכרזה בעמוד הראשי אבל בתוספת של עוד שני מטוסים היוצאים מתוך "החור" מטוס דו כנפי ממלחמת העולם ה-1 ומטוס בוכנתי חד כנפי דוגמת הספיטפייר

סידור המטוסים כרונולוגית נשמע מצויין. באמת אפשר להגיע עד עידן החלל ככה 🙂
זה גם יאפשר סרטון לא ארוך מדי, כל תקופה תקבל את השניות שלה.

אני מציע לשלב במקביל למטוסים גם את האנשים שמאחורי המסך, או בעיקר את החומרה. זה הופך להיות חלק לא קטן מהפורום.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#14 · לפני 14 שנים
Mike_69th כתב/ה:[quote="KfirC2"]

אני מציע לשלב במקביל למטוסים גם את האנשים שמאחורי המסך, או בעיקר את החומרה. זה הופך להיות חלק לא קטן מהפורום.

מסכים איתך.
אגב, כמו שנאמר- הסרטון לא צריך ליהיות יותר מ 2 דקות.
#15 · לפני 14 שנים
את המשפט שציטטת:

"אני מציע לשלב במקביל למטוסים גם את האנשים שמאחורי המסך, או בעיקר את החומרה. זה הופך להיות חלק לא קטן מהפורום."

MIKE כתב.

קרדיט למקור 🙄
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.