87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 נידלקתי על הסימולטור אבל חייב הדרכה מסודרת
דיון

נידלקתי על הסימולטור אבל חייב הדרכה מסודרת

31 הודעות 4,335 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
היי חברים,
ראשית, אין תחליף לקריאת החומר. כמעט כל חבר ב 108 קרא את החוברות של הסימולטור. אולי לא את כולן, אולי לא בפעם אחת, אבל אין לזה תחליף אמיתי. מה גם שב 108 יש בנוסף גם את חוברת הטייסת עם הנהלים הפנימיים שלנו, שגם אותה צריך לקרוא....למרבה המזל היא בעברית מה שהופך את העניין לקל יותר.
שגיא הביא קישור לחומר שתרגמנו (אני לוקח את הקרדיט על נושא המכ"ם 🙂 ) וזו התחלה טובה.
בשבועות האחרונים יצא לי לעבוד עם חלק מכם על טיסות הכרה של הסימולטור ואני חייב לציין שדי נהניתי לחבוש שוב את כובע המדריך (בכל זאת 1,600 שעות הדרכה בחיים האמיתיים יוצרים איזו זיקה לנושא).
אני אנסה להגיע יותר לטים ספיק של האתר ולראות מי מעוניין לעלות לטיסות שכאלה. עקב האופי של העבודה שלי אני לא יכול להבטיח זמינות או משהו בסגנון קורס הדרכה אלא משהו בעל אופי ספונטני. הרווח שלי יהיה הכשרת מועמדים ל 108 - למי שכמובן ירצה להצטרף.
#2 · לפני 14 שנים
היי חברים,יש כאן בסיס מעולה לספר בעברית. ישנם דברים במדריך המכ"מ שהם לא כל כך נכונים ושונו מעט בBMS (כפי הנראה אחרי שכתבתם את הפרקים הנ"ל) כמו TTS -two target sam והעובדה הכי חשובה לטעמי שבTWS ניתן לשגר על מספר מטרות במקביל ולעבור בינהן בקלות יחסית ע"י לחיצה על TMS RIGHT

אני מציע כאן את שירותי לעזור בכתיבת המדריך,לחלק מהנושאים יש כאן התחלה טובה במדריכים הקיימים בעברית וצריך רק לסדר קצת.
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 14 שנים
RF כתב/ה:היי חברים,יש כאן בסיס מעולה לספר בעברית. ישנם דברים במדריך המכ"מ שהם לא כל כך נכונים ושונו מעט בBMS (כפי הנראה אחרי שכתבתם את הפרקים הנ"ל) כמו TTS -two target sam והעובדה הכי חשובה לטעמי שבTWS ניתן לשגר על מספר מטרות במקביל ולעבור בינהן בקלות יחסית ע"י לחיצה על TMS RIGHT

אני מציע כאן את שירותי לעזור בכתיבת המדריך,לחלק מהנושאים יש כאן התחלה טובה במדריכים הקיימים בעברית וצריך רק לסדר קצת.

הי רמי ,
נשמח לכל עזרה - במיוחד ממך 🙂

אני חושב שמה שיש כרגע הוא בסיס טוב - וצריך להשלים את חסר - בעזרת צירוף חומר קיים בעברים ממקורות אחרים או השלמה החומרים באנגלית.

מה שחסר (לפחות לי) זה חומר מקורי על הנושאים עצמם בצורה מובנת - כלומר - תיאור שלם של מערכות מכמ, מנוע, HUD (כל הסימבולים), תיאור המפסקים בקוקפיט וכולי.
watch your six, i'm behind you
#7 · לפני 14 שנים
גם אני מעוניין בהדרכה, מתי שרק אפשר...
אתמול קצת ניסינו לתרגל בעצמנו ולשבור את הראש, כמובן שזה לא עובד ללא איזה מדריך צמוד או מישהו מנוסה.

אני ממליץ לנסות לקבוע יום בשבוע להדרכה, אם יש משהו מנוסה כאן שיכול להתחייב לערב בשבוע זה יהיה מעולה בשביל לקבל בסיס מסוים!

מור
#9 · לפני 14 שנים
חברים - אני לא יכול להתחייב ליום בשבוע , אבל בהחלט אשמח לעזור למי מכם שיהיה בTS בדברים בסיסים חימוש א"ק טיפש CCIP+כיולים, א"א בסיסי, פונקציות ICP חשובות.
#12 · לפני 14 שנים
אני מסכים איתך! זהו סימולטור מעולה שמדמה את חלקיו של ה F-16 בצורה מדוייקת.
באינטרנט יש הרבה מדריכים 😉

Believe that everything is possible 😉
#13 · לפני 14 שנים
IAF_MAN כתב/ה:אני מסכים איתך! זהו סימולטור מעולה שמדמה את חלקיו של ה F-16 בצורה מדוייקת.
באינטרנט יש הרבה מדריכים 😉

זה אולי נראה כאילו אני "מחפש אותך". אבל התגובה הזאת כבר מתקרבת לספאם.
היא לא עוזרת בכל אופן.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.