114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 7 לינואר, 1949 :: תרחיש ישראלי :: יום חמישי, 27/09, 21:00
דיון

7 לינואר, 1949 :: תרחיש ישראלי :: יום חמישי, 27/09, 21:00

50 הודעות 5,261 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
אני כבר מחכה........

רק שצריך להזכר כיצד נוחתים ב-Spit או ב-P-51D 😳
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2
#6 · לפני 19 שנים
דרך אגב,
אני חושב שהתפקיד של המפקדים כאן יהיה מאוד מעניין ומאתגר.
כי המשימה היא לא הפלת מטוסי האוייב אלא מניעה של חדירה/החזרת מידע מודיעיני לשטח האוייב.
ולצד השני יש הרבה אפשרויות כיצד ומתי לבצע צילומים כיצד לבצע פעולות הסחה...

התרחיש הזה שונה מאוד מקרב אויר רגיל...

(לצערי אינני יכול להציע את עצמי בתור מפקד אחד החילות מסיבה פשוטה אני לא מכיר את המשחק מספיק טוב)...

כך שמפקדים להתנדב!!! יש לכם כאן אתגר פיקודי/אסטרטגי לא קטן!
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2
#7 · לפני 19 שנים
אני אומר שהמטוס השישה עשר בצוות הוא בד"כ הכי פחות טוב מס' 1 הכי טוב מס' 16 הכי פחות טוב בד"כ בגלל זה אני אומר שאני רוצה להיות מחליף של מחליף של מחליף של המטוס ה16 בגלל כישורי הטיסה שלי (לא כל כך טובים עדיין [עם דגש על עדיין])
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 19 שנים
יאללה חברים תהנו בטיסה!! 😄 זאת ההודעה האחרונה שלי לדיי הרבה זמן... אני מחר (יום חמישי) זז למחנה קיץ ל-11 ימים משו מטורף!! אז תהנו פה תיקרעו אחד לשני את הצורה ותשמרו על דן, הוא ילד טוב שנוטה לעשות צרות ולא חשוב מה תרחיקו אותו מילדים קטנים או מדורות זה לא יגמר טוב 😛 חחח
יאללה תהנו ביי 😉
שי.
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#10 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:אני אומר שהמטוס השישה עשר בצוות הוא בד"כ הכי פחות טוב מס' 1 הכי טוב מס' 16 הכי פחות טוב בד"כ בגלל זה אני אומר שאני רוצה להיות מחליף של מחליף של מחליף של המטוס ה16 בגלל כישורי הטיסה שלי (לא כל כך טובים עדיין [עם דגש על עדיין])

RF תירגע,
אני הייתי בדיוק במצב שלך אחרי שהצטרפתי במרץ - בהתחלה נפלתי כל הזמן רק בגללי, אח"כ התחלתי ליפול גם בגללי וגם בגלל אחרים, עכשיו אני נופל רק בגלל אחרים ולא בגללי - אתה רואה ? מתקדמים לאט אבל בטוח 😂

וחוץ מזה, אתה לא צריך לרדת על עצמך כל-כך הרבה. בשביל זה יש חברים 😄

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#11 · לפני 19 שנים
אני מתכוון שהמטוס השישה עשר בצוות "מוגדר" כפחות טוב מהראשון ואז אני אומר שאני אוכל להחליף את המחליף של המחליף שלו הכוונה היא שאני טיס לא משהו למרות שאני אשמח להשתתף

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 19 שנים
אוקיי, הבנו. המטוס האחרון הכי גרוע, ואתה האחרון שעליו אז אתה יותר גרוע, קלטנו.

אל תיקח את זה כל כך קשה - כולם גרועים בהתחלה. חלק נשארים גרועים גם בסוף 😄 .

תטוס, תתאמן, תשאל שאלות, תקלוט מה אחרים עושים, תצטרף לקורס ההסבה כשיגיע תורך - הכל מקובל, אבל אל תרד על עצמך כל כך חזק.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#13 · לפני 19 שנים
כמו במציאות, גם כאן יש מגוון גדול של טייסים עם רמות טיסה שונות, מהטוב ביותר עד הגרוע ביותר. תקווה שלא תיפול על איזה "אייס" ותתפתה לעשות טעויות.

אסור לפחד. כמו שהגשש החיוור אומר: מה נעשה? ה שעשינו ב67. מה עשינו ב67? מה שעשינו ב56. מה עשינו ב56? מה שעשינו ב48. מה עשינו ב48? - בחייך לא זוכר זה היה מזמן... 😛

תאמין ביכולות שלך, שמור על קשר עין רציף ותשאר צמוד למוביל שלך, והכל יהיה בסדר.
אולי אפילו תצא בחיים עם הפלה.
its not a bug, its a design feature

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.