GrapeS כתב/ה:
סליחה,אבל אתם אנשים מגעילים שלא מעוניינים לעזור לאף אחד,עד שאתם לא תשנו את הגישה שלכם לגמרי אני מתכוון לבקר בפורום הזה רק כשאני אצטרך להוריד משהו או לקרוא מדריך.
תהנו,תהיו עם ה"מקצועים".
(זה כבר לא קשור להורדות,אתם פשוט כאלו.)
זה איום או הבטחה?
אני די חדש באיזור הזה - ויעידו הותיקים.
אבל מה שמשך אותי לפה היתה דווקא הקהילה,
יש פה ריכוז של אנשים שיודעים מה הם עושים ומוכנים לעזור לאחרים.
אבל בדגש אחד חשוב.
הקהילה מוכנה ועוזרת למי שמוכן לעזור לעצמו.
שאלה כמו "איך אני נוחת?" לא תקבל תשובה מעבר ל"תקרא את זה ואת זה" כי ככה. ובצדק, אין שום סיבה הגיונית ללעוס מחדש מה שנטחן ונדוש שוב ושוב לאורך השנים.
שאלה כמו "מה הדרך המומלצת לבצע יעף X בסימולטור Y" תקבל תשובה עיניינית ולדעתי אפילו תגרור אחריה דיון מאוד פורה ומעניין. כי זה אומר שהבנאדם מבין מה הוא עושה, בדק ולמד והגיע למסקנה שמשם הוא צריך עזרה.
ואם זה לא מתאים לך אתה מוזמן לממש את האיום/הבטחה שלך
בנושא אחר,
משום מה כל התגובות שלך נראות אותו דבר,
"אני גונב, כולם צריכים לגנוב, ככה הכי טוב"
מה לעשות שבחיים לא הכל שחור ולבן. ועולם התוכנה הוא "קצת" יותר מורכב מזה.
חברות המשחקים צריכות לממן את הפיתוח של משחק כלשהו. את X שעות העבודה, את Y שעות הבדיקה ואת Z החומרה החדשה שצריך. וזה עולה כסף. מצד שני צריך לאזן בין עלות של משחק שצריכה להיות סבירה, לגודל קהל היעד שלך ולמס' ההורדות הלא חוקיות.
20-60 דולר זה סכום הגיוני למשחק בימינו. כאשר קהל היעד שלך מאוד מצומצם, אתה נוטה לתת את הגבול העליון, כי אין לך שוק גדול במיוחד. באותה נשימה אתה גם מאוד רגיש להורדות לא חוקיות. שכן הן נוגסות באופן ישיר בהכנסות שלך ומכריחות אותך להעלות את מחיר המוצר. מה שמיידית מוריד את היקף המכירות ומעלה את הקף ההורדות הלא חוקיות.
בתוכנות גדולות יותר, כמו לדוגמה התוכנות של אדובי, שקהל היעד שלהם הוא עצום, ושכולם חייבים לקנות רישיון (בתי עסק). הם מסוגלים להרשות לעצמם לאבד כמות לא קטנה של מכירות להורדות לא חוקיות ועדיין להיות רווחיים.
שוק הסימולטורים הטובים והמדוייקים (DCS, FALCON ועוד מס' כוכבים בתחום), הוא מראש מצומצם יחסית, וכמות החברות שזה הוא העיסוק העיקרי שלהם הוא אפסי.
גם ED לא מתפרנסת בעיקר ממכירות של DCS וLOMAC הכסף הגדול שלהם מגיע מחוזים למערכות סימולציה מקצועיות. המשחקים הבייתיים משמשים כפלטפורמה לבדיקת טכנולוגיות חדשות ולהחדרת השם שלהם לסירקולציה גדולה יותר לטובת לקוחות חדשים.
ככה או ככה,
בסופו של דבר, לא לקנות מוצר בו אתה משתמש באופן קבוע זה לירות לעצמך ברגל. בטווח הקצר חסכת לעצמך כמה גרושים, בטווח הארוך הרגת את המוצר.
ואגב סטארפורס, כן יש דרך לפרוץ את ההגנה הזו, ולא, אני לא חושב ש-30$ שאני צריך כדי לקנות משחק עם GAMEPLAY אינסופי שווים את הטרחה של לנסות ולהאבק בזה.
בסופו של עניין זה הכל עלות מול תועלת. אני אוהב את השקט הנפשי הזה..
ולפני שאתה קופץ, כן, הווינדווס שלי חוקי, שילמתי עליו במיטב כספי.
עוד אני אומר לך, FC שלי חוקי, הSSM2007 שלי חוקי, גם הFSX וגם הACCELERATION שלי חוקיים ועוד כל מני משחקים שאני באמת משחק בהם.
אתה לא רוצה לשלם? יש מספיק פתרונות חינמיים, קוד פתוח וקוד סגור.
מנהלים יקרים,
מצטער על הOT הפראי.
אורי
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!