82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סרט קצר מהפעילות בשרת VPN
דיון

סרט קצר מהפעילות בשרת VPN

14 הודעות 2,270 צפיות לפני 20 שנים
#2 · לפני 20 שנים
שלום לכולם ,
הודעה ראשונה שלי בפורום הזה 🙂 אשמח לקבל תגובות על הסרט 🙄
#3 · לפני 20 שנים
סרט יפה מאוד 🙂
🙂
http://www.shimi.net/services/drafting.php?date=3/1/2008
" loading="lazy" alt="" class="pf-postimg">
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#4 · לפני 20 שנים
alonace, סרטון נחמד... אך לפי דעתי אתה יכול לשפר את האיכות שלו (תקודד את הסרטון לפורמט AVI (DIVX) ולא WMV. אני יכול לעזור לך בזה אם תרצה.

בנוסף, הסרטון יהיה יותר טוב אם זוית הצילום לא תשתנה מהר כל כך (אתה מזיז את המצלמה ממש מהר שם ובתדירות גבוהה מידי) 🙄
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#5 · לפני 20 שנים
שילבת מוזיקה נחמדה, אבל לפי דעתי התיאום במוזיקה לא היה כל כך טוב, ההתחלה של המוזיקה ואז המעבר למוזיקה יותר מודרנית שונה כזאת היא נחמדה מאוד לחלק של התקיפה, אבל אחרי זה החזרה שוב למוזיקה של ההתחלה דיי הרס לפי דעתי, היית אמור לשים משהו ממש שקט כזה שמייצג סיום, או להשאיר מזיקה יותר מודרנית בסגנון.
וכמו שרועי ציין, העבודה עם המצלמה הייתה באמת אלימה קצת 😛

חוץ מזה ממש אהבתי את הסרט :] ישר כח! 😁
#6 · לפני 20 שנים
סרטון יפה !
האמת שראיתי אותו בגיימר ורציתי לדבר איתך על פירסום כאן אבל אני רואה שזה כבר בוצע 🙂

Preflight Forums Administrator
#7 · לפני 20 שנים
דבר ראשון שמחתי לקבל תגובות רצינית , מה שעד עכשיו לא קיבלתי 🙂

כרגע אני קורא מדריכים באתרים שעוסקים בנושא של סרטים ובפרט לIL2 זה מאוד עזר לי, ויכול להיות שלהבא אני אקדד את הסרט לDIVX ,למרות שיש אנשים שאין להם כל כך כוח להוריד מקדד בשביל סרט של 3 דקות 😳 .

אני עד לפני שבוע לא הכרתי את האתר, אלון VIFF הכיר לי אותו ואני רואה שיש פה באמת אנשים נחמדים ושוב תודה 🙄
#9 · לפני 20 שנים
אלון סרט יפה אחי!! רק האיכות באמת לא משו ואני לא רוצה לדעת מה היה קורה עם הייתה עושה את ה"טופ גאן" עם ירדן 😛

אה דרך אגב אתמול חזרתי מטיול 4 ימים בנגב וטייסת הפטישים חגגו מעלינו 😄 אני ינסה להשיג תמונות מחברים כי אני לא הבאתי מצלמה אבל שאני ישיג אני יפרסם היו 2 זוגות של 2 שהתאמנו ניראלי על מבנה בגובה נמוך והם טסו ממש נמוך הצלחתי לקרוא מספר זנב לאחד הרעמים 271!!!!
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#13 · לפני 19 שנים
אה וואיי זה לפני שנים שחכתי לגמרה אני עכשיו ישים את התמונות
חבר שלי עד שהוא הוציא את המצלמה......
2 תמונות מאחד היעפים הגבוהים(!!) שראינו:

אני ינסה להשיג עוד תמונות מחברים כי אני לא הבאתי מצלמה...
מקווה שאהבתם, שי
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#14 · לפני 19 שנים
פאק איך מצאתם רעמים, אני הייתי בנגב לפני חצי שנה בטיול של שלושה ימים ומה שראיתי זה שני נצים בגובה נמוך מאוד ואז ראיתי בז אחד באימון, הוא עבר מעל מצדה ובדיוק שיחרר נורים, מגניב.
כשהיינו שם על איזה הר גבוה, ראיתי בערך שלושה מטוסים שעושים דוגפייט, היה רעש לא נורמלי, אני לא יודע בבירור מה הם עשו כי הם היו מאוד גבוהים אבל אני חושב שזה דוגפייט כי הם עקבו אחד אחרי השני ותמרנו ו...מגניב..... 😄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.