118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים שלום! [חדש בפורוממים כן[
דיון

שלום! [חדש בפורוממים כן[

10 הודעות 1,795 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
וואו! שאלום. אני חדש כאן וכל זה, מה פה ושם יכול להיות מעניין בטיסה ? אה? קטלני קטלני.
סתעם, אהמת רצתי לדעת אם יש'כם מוסג לגביי אתהרים של כליפים ותוכניות על תעופה כמו יענו בערוץ ההיסטוריה בהוט... יש כם משהו נחמד ככה לצפות ולהנאות ?
#2 · לפני 18 שנים
מכיר http://wwwyoutube.com ? לפי דעתי אתר נחמד... אני מכיר אתר נוסף שבקרוב יוצא שהוא כרגע בבניה [שלי], אתה בטוח תשמע עליו תחת השם IFF שזה ראשי תיבות של Israeli Falcon Films ועד אז יש את האתר שכתובתו למעלה ואם בחיפוש תרשום F16 Ramp או F16 Function אני בטוח שתמצא קליפים אמיתיים (לא מוזיקה וקטעים מחוץ למטוס) אלא מידע ומבט כמעט מתוך עיני-הטייס...

הנה כמה 'נחמדים' ולא יותר... :
ווידאו של אף-15 (סוג של מטוס, לא יודע אם שמעת) באימון נראה לי :
http://www.youtube.com/watch?v=R9nYjI7U3ko

וזהו, את השאר תוכל למצוא בחיפוש שמה...
דרך אגב, את טס בפאלקון ?
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#4 · לפני 18 שנים
הדברים היחידים בערוץ [הסתום XP] נשיונל גאוראפיק - שהם טובים ומעניינים, זה:
תעופה בחקירה.
או שניות מהאסון.

-מומלץ בחוווום!- 😄
בברכה, יותם.
#5 · לפני 18 שנים
Fox5inbound, אתה יכול לפרט על האתר שלך? נשמע מעניין , מתי הוא יוצא?
#6 · לפני 18 שנים
FreeLancer כתב/ה:Fox5inbound, אתה יכול לפרט על האתר שלך? נשמע מעניין , מתי הוא יוצא?

Isreal falcon flim? מה הכתובת חביבי... תביא או כתובת או שתסביר באמתר יענו מה זה... אתר כליפים ?? ממש לא מובן... גם יענו IFF ? וואלאק מה הקטע ? תביא תלינק ה
#7 · לפני 18 שנים
BIBINETANYAHU כתב/ה:[quote="FreeLancer"]Fox5inbound, אתה יכול לפרט על האתר שלך? נשמע מעניין , מתי הוא יוצא?

Isreal falcon flim? מה הכתובת חביבי... תביא או כתובת או שתסביר באמתר יענו מה זה... אתר כליפים ?? ממש לא מובן... גם יענו IFF ? וואלאק מה הקטע ? תביא תלינק ה[/quote]

שלום ביבי, האנשים שהגיבו מעלי היו יותר מנחמדים שניסו לעזור לך למרות שעברת על כמה
חוקי פורום, אני מניח שלא טרחת אפילו לקרוא אותם, אז אנא ממך בוא נפתח ברגל ימין עיין בהם, הם נמצאים בראש העמוד ובבקשה חסוך מאיתנו את הדיבור השכונתי, כאן זה לא שכונת חיים.
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#8 · לפני 18 שנים
בנוסף למה שידידי הוסיף ואמר,
הכינוי שלך לא כל כך מכובד כלפי הפורום והסובביםאותו ולא מכובד וזה לא פורום שכונה.
לפי דעתי כדאי שהמנהל הראשי יערוך את הכינוי שלך למשהו הרבה יותר סמכותי ואינטגרלי.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#9 · לפני 18 שנים
מסכים עם Eagle_king ועם RvE=Getsno=, שניכם צודקים.
אבל אני ישאר נחמד ויענה לשאלתו לשאלת אחרים לגבי IFF.
האתר IFF (Israeli falcon films - הינו אתר של קליפים (ולא כליפים, לצומת לבך.) המהווה אתר לצפייה בקליפים, סירטונים, תוכניות טלווזיה וגם קליפים מהמשחקים עצמם, בקיצור כל סוג מדיה שהוא. האתר מחולק לערוצים (channels) או במילים אחרות קטגוריות כגון History, Aircrafts today, וכן הלאה...
כעיקרון האתר בבניה ולכן לא ארחיב מעבר במילים על דברים טכניים.
תשנה כינוי ותציב לעצמך סטנדרטים מבחינת צורת הדיבור לרמה של הפורומים. תודה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#10 · לפני 18 שנים
Fox5inbound, כל הכבוד ! יוזמה מבורכת 🙂 תודיע לנו שההאתר יוצא כן??
לגבי דבריהם של RvE=Getsno= ו Eagle_king צודקים בכל מילה... בפורום כזה אין מקום לדיבור שכונתי ומזלזל כזה.. קצת כבוד לאתר...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.