x xcom מדריך בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,498 פוסטים #1 · לפני 18 שנים שלום לכולם! האימון הקרוב יתחיל כמו האחרון - קרבות 1 על 1 לשיפור השפיץ! 🙂 אחר כך נבצע עוד קרב מרובה משתתפים ונמשיך ללובי, כדי להעיף כמה כנפיים של גויים. שלישי - 21:30
x xcom מדריך בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,498 פוסטים #4 · לפני 18 שנים למרות שפרסמתי את ההודעה... לצערי לא אגיע בזמן, יש סיכוי שלא אגיע בכלל.
H Hedgehog מודרטור בוגר בית ספר לטיסה 1,809 פוסטים · מודיעין #5 · לפני 18 שנים אני מקווה מאוד שהיום לא יהיה לי עומס בעבודה כמו ביומיים האחרונים. 90% שאני כן מגיע בזמן. אם לא, תמשיכו לפי התכנון של מור. שמוליק טייסת 101 הוירטואלית 😎
V ViFF מודרטור טייסת 116 הכנף המעופפת 3,593 פוסטים #6 · לפני 18 שנים אני מגיע 🙂 its not a bug, its a design feature
m mountain בוגר בית ספר לטיסה 371 פוסטים · דרום #7 · לפני 18 שנים אם המפקדים לא יגיעו ....אפשר בכל מקרה לעשות פורמטים פשוטים של קרבות יחיד וזוגות אם תחקור קצר והמשך .....בכל מקרה אני מגיע 😈
l laviyo 457 פוסטים #8 · לפני 18 שנים היי VIFF, שמח שאתה מגיע.. ל mountain קבל עידכון: VIFF מגיע, והוא לא מפקד רגיל, הוא האבא של המפקדים🙂 🙄
x xcom מדריך בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,498 פוסטים #9 · לפני 18 שנים אחחח.. חבל שאני מפספס! תהנו 😛