122 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק מתן הצעות ושיפורים
דיון

מתן הצעות ושיפורים

150 הודעות 17,340 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 20 שנים
בקשר ל117...
ה3 אנשים הבאים אני צריך שיביאו נכונותם המלאה להשקיע ולעבור לגירסה משותפת:
רונן
ירדן
ודניס

ככה נהיה 4 בטייסת וזו התחלה טובה.

נ.ב.
זה לא חייב להיות 117 הסילון הראשונה זה יכול להיות 110 אבירי הצפון, מה שתחליטו.
#5 · לפני 20 שנים
מממ אני לא חושב שכדי שנעבור לשם עד שלא נקבל אישור שיהיה לזה שדרוגים כדי שלא יהיה משעמם כמו שמישהו כבר אמר פה לא זוכר את שמו אהה וזה ירדן פשוט אני נמצא עכשיו בבית של SHAY__SILBE חחח חברים רחוב מול רחוב 😎
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#6 · לפני 20 שנים
רועי-מה דעתך על פינת OT?
Off-Topic .....
.....אני חושב שזה ירכז יופי את שיחות החולין בפינות השונות..... 😉
הייתי פעם פאלקוניסט......
#8 · לפני 20 שנים
כנפי_הזהב,

אכן כך-אז אם ככה ,למה יש שיחות חולין בפורומים השונים?...לא שזה מפריע לי,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב...אבל כשזה נמשך ל"שיחת מסנג"ר" אני חושב שכדאי שזה ייפסק,זה פשוט לא קשור ....

....ההצעה הזו היתה בציניות....פשוט לאחרונה שמתי לב שיש יותר מידי שיחות חולין בפורומים השונים...לזה נועדו הפרטיות,זה פשוט לא נראה טוב....
זה נחמד לראות את הקהילה מגובשת ...אבל חבר"ה.....
#9 · לפני 20 שנים
אתה צודק... 😳

אבל לדעתי אם זה נכנס לפורום "כללי" זה לא כ"כ גרוע. רק ששיחות "מסנג'ר" כן צריכות ללכת לפרטי או למסנג'ר..חח.. 🙄
#11 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

...כן אני רואה...נראה טוב !...ד"א על חשבון איזה פינה זה בא? אני כבר לא זוכר מה היה שם לפני.... 😂
#13 · לפני 20 שנים
106thE-LOL,

רועי-לאור שאלות רבות בפורומים השונים ,בנוסח:"מי רוצה לטוס איתי?",הייתי ממליץ על הקמת פינה חדשה להזמנות מהסוג הזה...נוכל גם לקבוע שם תאריכי טיסה מסודרים,ממש כמו היפרלובי ..טוב לא בדיוק כמו...אבל הרעיון ברור....אנשים יוכלו לפרסם הודעה בנוסח:"היום בשעה XXX תתבצע טיסת רשת ב"כוכב כחול"\פאלקון4 -מי שמעוניין שיגיד"
...מה אתה אומר?לגבי תמונה -תמצא כבר משהו....
לפינה תקרא "טיסה ברשת" או משהו כזה....זה נראה יותר מאורגן....עדיף על כמה הודעות כאלה בפורומים,לא?...
😉
#14 · לפני 20 שנים
אני עם פלד... אעיון טוב, גם יחסוך לי ארגונים של טיסות רשת למיניהן... במקום לפזר את זה בפוסטים שונים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.