123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון עברתי לירפ"א ב'... מישהו עבר את זה כבר?
דיון

עברתי לירפ"א ב'... מישהו עבר את זה כבר?

12 הודעות 2,774 צפיות לפני 20 שנים
#2 · לפני 20 שנים
עוד לא הגעתי לצו ראשון אבל אני מאחל לך המון המון המון בהצלחה !

Preflight Forums Administrator
#5 · לפני 20 שנים
ירפא ב זה יותר מבדקים רפואיים ופסיכולוג כמדומני,כך זה היה בזמני לפחות(לפני עשר שנים!!!)
#7 · לפני 20 שנים
כעיקרון הירפ"א הזאת כבר לא כ"כ תלויה בך אלא רק בנתונים הפיזיולוגיים שלך...
יש בהתחלה פסיכולוג, תהיה כנה איתו, הוא ישאל אותך דברים על עצמך, פשוט תהיה עצמך ואל תשקר... אין לי מה להגיד חוץ מזה.
לאחר מכן יש בדיקות רפואיות ממש ארוכות, שכוללות בדיקות עיניים,אף, אוזניים ריאות ומה לא...
תזכור להביא משקפי שמש כי מרחיבים לך את האישונים ואתה לא יכול לראות חצי יום בגלל זה!
בהצלחה ואולי נתראה בגיבוש!
I've Got your 6
#9 · לפני 20 שנים
כמו שנאמר, פסיכולוג בהתחלה, אין טיפים, זה או שאתה עצמך או שתנשק טייס להתראות :] זה חשוב שתהיה עצמך, זה חלק מהאמינות שלך כבן אדם, ואם אתה לא תיהיה עצמך, הם יראו את זה, השאר זה בדיקות רפואיות חופרות מאוד, כלומר בודקים אותך תחת מיקרוקופ מה שנקרא, אם אתה כשיר, סבבה, בהצלחה בהמשך :] אם לא... טוב, פה אין הרבה שאתה יכול לעשות
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#10 · לפני 20 שנים
אני יכול ללוות אותך עד אחרי הגיבוש. לשם אני הגעתי 😳

הממ אם עברת את ירפא א' ולא ידוע לך על מגבלות אישיות וגופניות אתה אמור לעבור את ירפא ב ללא שום קושי ולקבל זימון לגיבוש טייס הבא.

כמו שהחברה כבר אמרו פה: ירפא ב אתה מגיע יש לך שיחה קצרה עם פסיכולוג... אם אתה בן אדם שפוי אין שום סיבה שבעולם שלא תעבור את את השיחה הזאת בשלום. - תפגין ביטחון עצמי.

אחרי שעברת את השיחה עם הפסיכולוג אתה מגיע לבדיקות הרפואיות שם כבר שום דבר לא תלוי בך אלא במגבלות של הגוף שלך.

אם אין לך שום מגבלה פוסלת אתה תעבור את היום בהצלחה ותקבל זימון לגיבוש טייס.

טיפ: תנסה לסיים הכל באותו היום כך שלא תצטרך להגיע ליום נוסף של בדיקות. תנסה לעבור את האופטמטריסת ראשון כי אם לא העניים נהיות עייפות ולא תצליח לעבור את הבדיקה על-אף שיש לך ראיית 6\6.

שיהיה בהצלחה! 😉
#11 · לפני 20 שנים
עברתי כבר את ירפא ד'
ירפא ב' זה פסיכולוג ואם אתה עובר את הפסיכולוג אז שולחים אותך לבדיקה רפואית ואז יש לך גיבוש אחרי כמה חודשים ......אתה צריך להיות אמיתי ומה שרשמת בירפא א' אתה צריך להגיד לפסיכולוג ...בהצלחה אחי...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.