82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World תמונות ראשונות מהמשחק
דיון

תמונות ראשונות מהמשחק

17 הודעות 3,813 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
אלהן חברנ מה המצב פעם שניה בערך שאני משחק בלוק און אבל פעם ראשונה מאז שחזר לי הסטיק 🙂
עשיתי כמה תמונות ולפי מה שראיתי מהסים מי שיש לו ניסיון בסימולטורים אחרים ממש יכול לשלוט בו הקטע זה הראדר וכל זה אני לא יודע איך להנעל על מישהו אז אני משתקע עם הסטיק 🙂
יאללה מספיק לדבר הנה התמונות ומה לעזזל קרה לפורום איפה כולם ?@!?#!@?

Preflight Forums Administrator
#4 · לפני 20 שנים
טעות!! הים של IL2 כשיש לך SHADERS 3 ועם יש לך כזה אז רוב הסיכויים שגם שאר הגראפיקקה על הכי יפה..

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#7 · לפני 20 שנים
אממ אתם מדברים על IL 2 הרגיל או פסיפיק פייטרס ?
ויש לי NVIDIA GEEDORCE 6600 256 MB יעבוד לי השיידר ?

Preflight Forums Administrator
#8 · לפני 20 שנים
לא בטוח אבל מה יש לך להפסיד ? בכל מקרה כדי לשנות את זה אתה צריך את התכנה IL2 WINGMAN אחלה תכנה משפרת המון דברים בסימולטור...

[/url]http://www.isra-sim.com/down/pafiledb.php?action=download&id=50

בקשר לתמונה אז הינה

שתי התמונות הם של אדם בשם מיכה מפורום גיימר אני לא יודע עם הוא רשום פה אבל בכל זאת זכויות יוצרים...

!No Shnizel?No B&Z
#10 · לפני 20 שנים
אבל התמונות האלה ערוכות ירדן.
בכל מקרה התמונה השניה היא התמונה הכי יפה שראיתי מסימולאטור עד היום.
אגב, הוא כן רשום פה.
#11 · לפני 20 שנים
השניה לא...אני חושב... בכל מקרה אפשר לעשות מים יפים גם עם כמה plug ins לפוטושופ...

!No Shnizel?No B&Z
#13 · לפני 20 שנים
שתיהן ערוכות באמת... וחוץ מזה, אני לא חושב שיש מקום להשוואה בין סימולטורים מרקע כזה... האחד זה סימולטור מודרני והשני בזמן מלחה"ע ה2, אלה שני סגנונות לחימה שונים לחלוטין, ואם יש בIL גרפיקה יותר טובה, זה לא אומר שכל אחד יעדיף את הלחימה האווירית שהייתה במלחה"ע ה2, אולי הוא אוהב לחימה מודרנית :]
#14 · לפני 20 שנים
לא מוצא שום דבר ערוך חוץ מהמסגרת והטשטוש של ההרים ברקע בכל מקרה לא על זה אנחנו מדברים אלא על המים...ואני לא חושב שיש ספק שאלה המים הכי יפים עם נסיון בכל הסימולטורים הפופולריים. ואנחנו לא משווים בין שניהם רק אני מראה שב IL2 המים מאוד יפים...

!No Shnizel?No B&Z

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.