124 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי כלום (:
טוב, אז ככה, נכנסתי ל"Instant Action" בפאלקון,
התחלתי לשחק, את המטוסים הלא בעייתים הפצצתי על ידי זה שסימנתי אותם
במקש 5 במקלדת, ננעלתי ב-U, והפצצתי,
לרוב או שהם מתחילים להתפרק, או שהם ישר מתופצצים.
עכשיו, מגיע הקטע שמגיעים המיגים (מיג 21, מיג 23, וכו'😉
וכמו שאתם יודעים, לי יש F16 ואני אמור לקחת אותך בלי בעיה,
מילא זה היה מיג 29 , שזה מטוס שיכול עוד איכשהו להתמודד מול F-16.
בכל זאת, הם באים איזה 10 ככה, אני בקושי מספיק להגיד משהו והם הורגים אותי.
אז, למה זה? אה, וכאילו אני יודע גם למה זה, כי אני רואה אותם בעין שלי, מצליח לסמן אותם
עם המקש 5, אבל משום מה שאני מנסה להתבייט כמו על כל מטוס רגיל, זה לא נותן לי,
ורק אחרי 20 שניות, שאני מצליח עוד להתחמק, זה עובד, ואז הם כבר הקיפו אותי ואין לי מה לעשות, עכשיו, אני שולח מוץ, ואיך נורים? (: (אשמח לדעת).
ולמה יש לי את הבעיה המוזרה הזו,
עוד משהו, אחרי משימת TackOff, אני נוחת מעולה, חונה והכל,
המטוס הנוסף שאיתי גם נוחת, אני רוצה להמריא ואז אני מגלה שכל הגלגלים שלי נדפקו,
זה מוזר, כי שאני סתם נוחת וממריא אח"כ, הגלגלים בסדר גמור,
אבל זה רק במשימה של ה-TackOff.

אשמח לעזרה,
תודה מראש, מאור.
בברכה, מאור.
#2 · לפני 18 שנים
המקש 5 זה מסמן אותם רק שהם בטווח 10 מייל ממך אני חושב ותנסה להינעל על ידי המכ"מ ולא על ידי טיל חום ככה אתה יכול לשגר טיל בלי לראות אותם אפילו.
דבר ראשון אני חושב שאתה מדבר על landing ושאתה מסייע לחנייה אז על איזה מהירות אתה מסיע ודרך איפה דרך הדשא??

וכדי לשנות לנורים אתה יכול לשנות את התוכנית מוץ\נורים על ידי שאתה מסובב את המתג שבפאנל של הגלגלים קצת למטה בפאנל של הEWS לעוד פרטים או אם לא הבנת משהו אז דבר איתי באייסי
272383710 שאני יהיה זמין אני יעזור לך
#3 · לפני 18 שנים
Maorn2, אני חושב ש ה instant action הוא יותר קטע של הישרדות מאשר להשיג הפלות 😂 אני לא חושב שמישהו הצליח לא ליפול שם (או שהוא יצא לפני זה) בקשר לנורים יש לך את הכפתור הזה

1ישחרר לך מוץ 2ישחרר לך נורים וקצת מוץ אני חושב 3 ישחרר מוץ ו 4 נורים
חוץ מזה אתה יכול להכין לעצמך תוכנית
#4 · לפני 18 שנים
תודה, אני אנסה את זה,
מקווה שאני אסתדר.
בברכה, מאור.
#5 · לפני 18 שנים
אני צריך עזרה...
אני מנסה כבר הרבה זמן לעלות לטוס עם חברים על שרתי הפאלקון אבל אני לא מצליח עשיתי כל דבר אפשרי
פתחתי פורטים התקנתי המאצ'י סגרתי אותו לקראת טיסה ניסיתי כל דבר וזה עדיין לא עובד
ישבתי עם רונן ועם מיכאל ולא הצלחנו לפתור את הבעיה...
אני מחפש את הצדיק שיעזור לי עם הצרה הזו (לזרוק את הראטור מהחלון זה לא פיתרון 🙂 )
כל מי שיודע אולי איך לפתור את הבעיה שגיד לי ואני אצור איתו קשר...
תודה מראש
שחר
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#6 · לפני 18 שנים
גם לי הייתה את הבעיה הזו פעם , תבדוק שוב שכל הפורטים פתוחים גם בווינדואוס פיירוול וגם בראוטר , ולבקש מהספקית שיפתחו את הפורטים גם ב UDP וגם ב TCP...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#7 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:Maorn2, אני חושב ש ה instant action הוא יותר קטע של הישרדות מאשר להשיג הפלות 😂 אני לא חושב שמישהו הצליח לא ליפול שם (או שהוא יצא לפני זה) בקשר לנורים יש לך את הכפתור הזה

1ישחרר לך מוץ 2ישחרר לך נורים וקצת מוץ אני חושב 3 ישחרר מוץ ו 4 נורים
חוץ מזה אתה יכול להכין לעצמך תוכנית

בהקשר לשאלתו של Maorn, כאן יש הסבר על איך להגדיר את המוץ והנורים :
http://www.preflight.us/HE/ftopict-9394.html

ועדי, עדיף לא להשתמש בהגדרות המובנות של ה-DEFULT כי מספרים 1 עד 4 פשוט 'גומרים' את המוץ והנורים והופכים את השימוש ללא יעיל ולא חסכוני, בטח שלא ל'הגנה' אווירית מפני טילים, לכן יש להגדיר את המערכת מחדש וגם הפעלת המשבש נגד טילי מכ"מ [ECM] יכולה להיות פעולה רצויה כחלק מההגנה האווירית.

עוד דבר שהרבה טייסי-פאלקון לא יודעים זה שיש אפשרות להפחית \ לנטרל כל פליטה של קרינה ממכ"מ המטוס עד לרמה שמכ"מי אוייב לא יוכלו לאתר את המטוס, ובזאת למנוע התגלות בשהייה לאורך זמן מעל שטח עויין או לחילופין כניסה אל שטחי-אמ"ט.
המגרעות של הפחתת פליטת הקרינה וצימצום האפשרות לגילוי ע"י מכ"מי אוייב הם בעיקר, אם לא העיקרית שבהם, היא הביטול של פעילות המכ"מ, מה שאומר שאין אפשרות להנעל על מטרות דרך המכ"מ, אבל בצד האחר של המשוואה יש אפשרות לתקוף מטרות א"ק בתצורות תקיפה שונות כגון מצב ה-CCIP ובזאת עדיין למנוע את הסיכויים להתגלות ע"י מכ"מ עויין.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#8 · לפני 18 שנים
ועוד תיקון קל , אולי זה לא ממודל בפלאקון , אבל ברגע שאתה משתיק את המכ"ם , גם מוד CCIP לא יעבוד , חלק מאוד חשוב מהחישוב שה FCC עושה הוא גם הגובה (המכ"מי) שלך מעל המטרה ,ברגע שהשתקת את המכ"ם ובתוכו המכ"ם גובה (אם אני לא טועה , SILENT משתיק את המכ"ם לגמרי כולל מכ"ם גובה , ו QUIET משתיק רק את המכ"ם הכללי של המטוס אבל את הפונק' של מציאת הגובה הוא לא משתיק) ה FCC יתן לך נתונים שגויים ובכך (במציאות) הפצצות לא יפלו למקום הנכון...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#9 · לפני 18 שנים
כן, זה עזר טיפה,
אבל, אחרי איזה 3 דקות התמודדות בלי לזוז בכלל איתם,
נראה שהמוץ והנורים נגמרו לי, ונהרגתי.
האם יש עוד דרכים להתחמק מטילי אוויר-אוויר (ובבקשה
הסבר פשוט בלי יותר מידי מושגים), תודה.
אגב, Fox5inbound, המדריך הנ"ל מדריך מעולה, מוסבר טוב וכו'.
אבל אני לא מבין את המושגים EW וכל אלה,
אז אשמח עם תעזור לי עם זה.
בברכה, מאור.
#10 · לפני 18 שנים
כי אם אתה משתמש בתוכניות שמוכנות כבר יגמרו לך הנורים מהר מאוד יש באזור ההורדות של האתר מדריך על ה ICP וכתוב שם גם איך להכין תוכנית משלך ככה שלא יגמרו לך הנורים תוך שניה
#11 · לפני 18 שנים
שלום , אני לא מצליח להבין את משימת האימון שבה צריך להשתמש באופצית הDTOS ב A-G , יש לי שני סימנים אחד (solution) מתי למשוך לעלייה של 2-3G והשני(Release) זה מתי הפצצות יפלו? מתי בערך אני צריך לעצור את המשיכה ? אם מישהו יוכל קצת לפרט יותר לגבי הDive Toss אני אודה לו מאוד.
#12 · לפני 18 שנים
אין הרבה מה להרחיב על DIVE TOSS... לא שמעתי על סימן ה-SOLUTION אבל העקרונות של DTOS מצויים בשורש ה-CCRP.
במילים אחרות תלמד CCRP וכל מה שצריך להשלים ב-DIVE TOSS זה את הנעילה הראשונית על שטח מסויים שיכול להיות מטרה שאין אפשרות להנעל עליה או פיסת קרקע (זה ההבדל בין DTOS ל-CCRP), כי השיטת הפצצה דומה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#13 · לפני 18 שנים
מה ההבדל בין laser guided bombs לכל free fall bomb אחרת? בשניהם משתמשים בCCRP וצריך לעבוד בדיוק באותה צורה? שניהם משמשים למטרות שונות? לא הבנתי כ"כ...
#14 · לפני 18 שנים
קודם כל פצצות "טיפשות" לא חייבים להפיל ב CCRP
פצצות לייזר הם יותר מדויקות,אפשר להזיז את הכיוון שלהם באוויר ואפשר ככה לפגוע במכוניות או כל דבר נוסע כי היא יכולה להנעל על העצם ולעקוב אחריו
#15 · לפני 18 שנים
FreeLancer כתב/ה:מה ההבדל בין laser guided bombs לכל free fall bomb אחרת? בשניהם משתמשים בCCRP וצריך לעבוד בדיוק באותה צורה? שניהם משמשים למטרות שונות? לא הבנתי כ"כ...

שתיהן אמורות לפוצץ דברים כמו כל פצצה אחרת אבל אתה לא תגיד שמוואריק זהה לפצצת ברזל בגלל המטרה... פצצות ליזר אלו פצצות ברזל טיפשות ששמו עליהן פוד כיוון ליזר, היתרון בזה שאתה יכול לדייק [B]הרבה[B] יותר עם פצצה כזו כאשר אתה מנסה לפגוע במטרה ספציפית מאשר עם פצצות ברזל וזה ההבדל בינהן על רגל אחת...
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.