124 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
t
tomdor
510 פוסטים · איפה שהוא באשדוד
#1 · לפני 18 שנים
שלום אני די חדש בסימולטור הזה..
אני יודע להניע כמו שצריך והכל והיום שרציתי לטוס עשיתי את הכל לפי הבד"ח של המטוס אבל הSTERTER לא נלחץ לי המצערת שלי הייתה על סרק בדקתי את זה המון פעמים למישהו יש מושג למה זה לא עובד?? 🆘 🤦

טום דור..
דרכים ליצירת קשר
EMAIL: TOM610@GMAIL.COM
MSN: TOMDOR610@GMAIL.COM
#2 · לפני 18 שנים
קרה לי כמה פעמים תנסע להתניע מחדש ואם לא עובד אז צא מהמשימה ותכנס מחדש אצלי זה הצליח
t
tomdor
#3 · לפני 18 שנים
עשיתי את זה כיביתי את המחשב ואת הסימולטור כמה פעמים ועדיין לא עובד..

טום דור..
דרכים ליצירת קשר
#4 · לפני 18 שנים
אז נסע ללחוץ אליו הרבה פעמים גם לחץ ימני וגם שמאלי ותבדוק שהכל עובד ושלא שחכת משהו אם זה לא עוזר אין לי מה להגיד לך 🙁
t
tomdor
#5 · לפני 18 שנים
אוקי עדי תודה רבה הסתדרתי
הייתה לי בעיה ב setup המצערת לא הייתה מוגדרת נכון תודה בכל מקרה!

טום דור..
דרכים ליצירת קשר
#6 · לפני 18 שנים
שאלה אני יום ראשון כניראה קונה את המשחק ואין לי גוסטיק כדי לי ליקנות אותו כאילו יהיה לי קל לשחק ואתם יכולים להביא פה את מקשים של המשחק
#7 · לפני 18 שנים
ג'ויסטיק חובה 🙂 מקשים אין איזה משהו מסודר בעיקרון שיהיה לך על הסטיק pickle,שיחרור מוץ\נורים וuncage כל השאר תשים מה שאתה רוצה תלוי כמה כפתורים יש על הסטיק
#8 · לפני 18 שנים
אתה יכול להמליץ לי עלגוסטיק ללום מק ולFLACON ALLIED הזה משהו אבל גויסאטיק שטוב למשחקים האלה ושיש אותם בארץ תודה...
#9 · לפני 18 שנים
dane כתב/ה:אתה יכול להמליץ לי עלגוסטיק ללום מק ולFLACON ALLIED הזה משהו אבל גויסאטיק שטוב למשחקים האלה ושיש אותם בארץ תודה...

השאלה הזו נדונה מאות פעמים בפורומים השונים.. תריץ חיפוש להבא, ישנם הרבה סטיקים וכל אחד משתמש במה שנוח לו ובמה שיכול להרשות לעצמו..
RifleFighter
רמי וייברמן

#14 · לפני 18 שנים
נסה למחוק את המקודד סרטים שלך ולעדכן את הדריוורים של כרטיס המסך. בחלק מן המקודדים יש כלים מK-LITE שאתה מתקין בלי שאתה שם לב... K-LITE מקודד טוב רק צריך לדעת לסגור את AF בשבילו (מדריך איפושהו פה בפורום)

בהצלחה
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.