127 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
tknudsuhsh כתב/ה:שובב..
למה ב- team dogfight אני לא יכול לדבר עם הwingman שלי???
תענוו

האמתי אני לא טס בכלל עם טייסים ממחושבים כווינגמן אז אני לא חזק בתחום.

לענייננו, מה ז"א שאתה לא יכול לדבר איתו? אתה מנסה לתת לו פקודות עם הכפתור W ואתה לא יכול לבחור פקודות? אם התשובה היא כן, כנראה כשיצרתה את הדוגפיט, שמת את הווינגמן איתך בקבוצה, אבל לא איתך במבנה.
איך עושים את זה?
לאחר שבחרתה קבוצה, תלחץ על עצמך לחצן ימני, תלחץ על Add Aircarft (או משו כזה) ותבחר מטוס, אותו המטוס יהיה הווינגמן שלך.

תגיד לי אם הצלחת.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#3 · לפני 18 שנים
Shay310 כתב/ה:אתה צודק. אבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר נגיעה עדינה יותר?
תודה רבה, אני באמת צריך להתחיל להסתכל על הדברים האלה מזווית הראיה הזאת.

כאן נגמר שטף השאלות שלי 😛

הכוונה בנגיעה עדינה יותר היא הורדת המטוס על המסלול בצורה איטית יותר בשלב ההצפה.
ככל שהמטוס ירד מהר יותר אל המסלול כך הכוח שיגיע מהקרקע יגדל וינסה להחזיר אותך חזרה לאוויר, לכן יש להוריד אותו לאט לאט ולנצל כל שבב של מהירות.

כמו כן פעולה זו דורשת לא מעט אימון, המלצה שלי תעלה לאימוני הקפות.

אם יש לך עוד שאלות בנושא אשמח להסביר לך גם בפרטי.
טל עזריאל
#4 · לפני 18 שנים
3 שאלות
1. אפשר להוסיף במשחק נורים למטוס?
2. אפשר לעשות שאני יעשה קרב לא אמיתי כאילו אימונים כזה נגד Wingman?
3. יש את הכוונת הזאת במשחק?
😕 http://thumbnail.search.aolcdn.com/truveo/images/thumbnails/6E/AA/6EAA838588053B.jpg
היא אמורה להיות כשאני ננעל על מטוס במצב "SNAP" אבל מופיע לי רק נקודה קטנה כזאת 😛
#5 · לפני 18 שנים
tknudsuhsh כתב/ה:3 שאלות
1. אפשר להוסיף במשחק נורים למטוס?
2. אפשר לעשות שאני יעשה קרב לא אמיתי כאילו אימונים כזה נגד Wingman?
3. יש את הכוונת הזאת במשחק?
😕 http://thumbnail.search.aolcdn.com/truveo/images/thumbnails/6E/AA/6EAA838588053B.jpg
היא אמורה להיות כשאני ננעל על מטוס במצב "SNAP" אבל מופיע לי רק נקודה קטנה כזאת 😛

1) למה אתה מתכוון בלהוסיף נורים? אם זה כאשר אזלו לך הנורים, אז יש בהגדרות Unlimited Chaff and Flares, אתה מוזמן לשנות זאת.
2) קרב אמיתי (דוגפייט) אפשר לעשות. יש לך במשחק אפשרות לטוס בTactical Engagement, ואפשרות לטוס בDogfight. אז תיכנס לDogfight, תבחר שם מצב לדוגמא Furball, תבחר את המטוס שאתה רוצה, תוסיף מטוס אויב, והנה יש לך דוגפייט למופת.
3) בנוגע לכוונת הזאת אני כמעט בטוח שיש אותה, אבל לא ממש בקיא במצבי הכוונת.
#7 · לפני 18 שנים
מישהו מוכן להגיד לי לעזאזאל איפה הכפתור של ה-Fly בMission Builder??? 🤦
#8 · לפני 18 שנים
tknudsuhsh כתב/ה:מישהו מוכן להגיד לי לעזאזאל איפה הכפתור של ה-Fly בMission Builder??? 🤦

אין כפתור FLY בבונה המשימות.

כדי לטוס במסימה יש לעבור ל Tactical Engagment ולבחור משימה.
ורק אז ללחוץ FLY
HAMMER
מ"ט 117 טייסת הסילון הראשונה
#9 · לפני 18 שנים
tknudsuhsh כתב/ה:מישהו מוכן להגיד לי לעזאזאל איפה הכפתור של ה-Fly בMission Builder??? 🤦

כמו מי שמעליי אמר, אתה צריך לבנות משימה, לשמור אותה, אחר כך לצאת מהעורך משימות ולבחור את המשימה מה TE.
שם לב שאם אתה בונה משימה בשטח הישראלי אתה צריך לעשות את זה על ידי בחירת המשימה NEW MISSION ב TE וללחוץ על הכפתור edit ולאחר מכן לבנות את המשימה שאתה רוצה ואז לשמור בשם אחר.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#10 · לפני 18 שנים
אהלן חבר'ה יש לי שאלה שקצת מציקה לי בזמן האחרון. 😎
העיניין הוא שהתחלתי לטוס די הרבה אם ווינגמנים של המחשב והדבר הפתיע אותי לטובה!
זוהי בהחלט אפשרות שאין להקל ראש בה! לחלוטין אני מאמין שהחוויה קרובה למציאות של טיסה
עם מכר! 🙂

ולשאלה/בעיה שמציקה לי:
אני רוצה להגדיר לכל מטוס שאיתי במבנה (דגש על איתי במבנה ובפאקג'-כדי שאוכל
לתת פקודות ולטוס איתם במבנה), אבל איני מוצא אפשרות כזאת! חיפשתי הרבה
אבל לא מצאתי כל אפשרות להגדיר לכל מטוס מטרה שונה! אני מבין שאני יכול לתקוף עם כל המבנה שלי מטרה כמו בניין, אך אם בחרתי 12 MK-82, אבוי, 36 פצצות יוטלו על הבניין המסכן? אפילו לחיזבאללונים לא מגיעה גזרה שכזו! 😉
אני מבין שאני יכול פשוט לצמצם את המבנה טיסה שלי ל2 מטוסים - אבל, זה לא זה, תסכימו איתי שאין כמו טיסה במבנה מכונס של 4 מטוסים 🙂
אז, אם למישהו ישנה תשובה למצוקה שלי, אנא עיזרו.

בברכת סופשבוע נפלא, יאן.
יאן גורן - חניך בקורס טיס טייסת אבירי הצפון 110

I hate to wake up and find my co-pilot asleep
#11 · לפני 18 שנים
יאן עד כמה שאני זוכר הם מטילים רק חלק מהפצצות שלהם בכמות הנדרשת. מטיסה שלי בקמפיינים השונים הם תוקפים לבד את המטרות הדרושות בתדריך וכל מה שאתה צריך להגיד להם זה האם יש להם אישור ליירי מצאתי את זה די שימושי, הבעיה היחידה אצלי זה שיש יותר מדיי מטוסים בקמפינים בעיקר בשטח ישראל וזה פשוט מפחיד לטוס בו (ראדר מלא ריבועים צהובים). מקווה שעזרתי
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 18 שנים
רמי, תודה על העזרה אבל בכל מקרה, אני יותר בכיוון של מציאת פיתרון או ידיעה שאין דבר כזה 😉

#14 · לפני 18 שנים
RF, אמנם לא עונה על הבעיה אבל זה נותן אחלא אלתרנטיבה! תודה רבה לך על החיפוש ועל
ההשקעה שעשית כדי לעזור לי! ישר כוח! אני מעריך את זה מאוד 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.