119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
פצצות ברזל זה לא פצצות ששמו עליהן פוד כיוון לייזר. זאת פצצה עם גוף שונה והכל רק גודל הנפץ שווה לפצצת ברזל אבל כמובן שהכל יחסי בגודל ראש הנפץ.
#2 · לפני 18 שנים
adislash, להינעל על עצם ולעקוב אחריו? באימונים היה לי רק להפציץ שדה תעופה ללא כל מטרה נעה כך שלא יצא לי לנסות, אבל אם המטרה נעה אז הrelease cue אמור להשתנות בהתאם לתזוזה שלה... הריי רשום שלפצצת לייזר יש אומנם ראש כיוון אבל לא מנוע משל עצמה.. ותתנהג בדיוק כפי שפצצת ברזל תתנהג... ולפי אילו מערכות היא ננעלת? על פי חום? או על פי מה? איך היא יודעת שהמטרה זזה? אני חשבתי שהיא ננעלת על חלקת אדמה.. אם למשל אני ננעל על בניין ואז עובר שם טנק ראש הלייזזר לא יעקוב אחרי הטנק? למרות שרציתי להפציץ את הבניין? סליחה על כל השאלות הללו אבל אני אוהב להבין מה אני עושהובמה אני משתמש 🙂 תודה מראש לעונים
#3 · לפני 18 שנים
FreeLancer, לפני מה שאני יודע הקרן או הקליטה של הראש לייזר שבטיל מתבייט על סימון לייזר שכאילו הניחו שמה כוח קרקעי. אם אני טועה יתקנו אותי.
לכן אם נניח סימנתי את הבניין בלייזר הפצצה תילך אליו .
שוב אני טועה לתקן אותי חחח
#4 · לפני 18 שנים
YINON, זה בדיוק מה שחשבתי ובגלל זה פניתי ל adislash, שאמר שהפצצה יכולה לעקוב אחר מטרה ניידת...נדמה לי שהפצצה פשוט עוקבת אחרי המטרה עד לרגע השחרור... ממש ברגע זה יש תכנית בערוץ ההיסטוריה על פצצות חכמות ונאמר שם שיש לפצצות להן מן זנב שיכול לשנות במקצת את נתיב הנפילה... אולי זה המעט שצריך בכדי לתקן את מרחק התנועה מרגע השחרור עד לרגע הפגיעה.
#6 · לפני 18 שנים
אין הרבה מה להסביר על הקטע הזה אבל הנה הסבר קצר

בולזאי זה בעצם סדרה של מעגלים שכל מעגל גדול מקודמו. בין המרכז של המעגל לקצה של המעגל החיצוני עוברים קווים כול 30 מעלות אם אני לא טועה. המרחק בין סוף המעגל לתחילת המעגל הבא הוא 30 מייל אם אני לא טועה.. עכשיו כדי להפעיל את זה אתה לוחץ בICP : על כפתור הLIST אחרי זה 0 ואז שמונה
ואז שוב 0 וENTER עכשיו תראה על הHUD בצד שמאל למטה את הבולזאי שלך ובFCR את הבולזאי שאיליו אתה מכוון. נוח מאד אם נניח אתה מאשר ירי ומוודא שלא מהצד שלך.

רמי
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 18 שנים
כן אבל נגיד שעשיתי משימת CAS והAWACS אומר לי שיש מטרה ב בולזיי מסוים, איך אני יכול למצוא אותו?
#8 · לפני 18 שנים
יש לי בעיה בלוגבוק, נגיד שאני עושה משימה בקמפיין והוא כותב לי שהפלתי 3מטוסים ואז אני רואה בלוגבוק שהמספר מטוסים שהפלתי בכללי נשאר אותו דבר ולא משתנה אחרי המשימה. מישהו יודע מה לעשות? 🙁
#9 · לפני 18 שנים
מישהו יודע איזה קובץ אני צריך לשנות בשביל שאני יוכל לטוס עם כל המטוסים?
מאור פאר
#10 · לפני 18 שנים
בפאלקון זה לא עובד ככה, 747.
בפאלקון הכל מסובך ומורכב מאוד.
במקרה שלנו אתה צריך ליצור משימה במשחק, ב-TACTICAL ENGAMEMENT כנס ל-SAVED ואז NEW או EDIT לאחת המשימות שכבר קיימות. תרכיב משימה מחבילה אחת עם מבנה של F15 או כל מטוס אחר שתרצה ונמצא ברשימה, תקבע נ"צ, מהירויות, חימוש, וכן האלה תקבע את שאר ההגדרות. בסופו של דבר גש ל-SAVE, שמור את המשימה תחת השם הרצוי. תחזור לתפריט הראשי, כנס ל-TACTICAL ENGAGEMENT ותכנס ל-SAVED, המשימה תופיע בשם הרצוי. אל תשכח לבחור את הדגל של המדינה שהטיסה יוצאת ממנה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#11 · לפני 18 שנים
את הקובץ validAC שיהיה כתוב ככה validAC-OLD

הוא נמצא ב תיקיה של הפאלקון בcampaing ותשנה בכול השטחים את השם של הקובץ
#12 · לפני 18 שנים
ronen132 כתב/ה:את הקובץ validAC שיהיה כתוב ככה validAC-OLD

הוא נמצא ב תיקיה של הפאלקון בcampaing ותשנה בכול השטחים את השם של הקובץ

רצוי לציין שגם לא חייבים לשנות את השם דווקא לשם הזה, אלא אפשר לאיזה שם שרוצים 😉
#13 · לפני 18 שנים
תודה על העזרה ו-Fox5inbound, אני יודע איך זה עובד
מאור פאר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.