112 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
תגידו איך אני יכול להכין משימה שבהתחלה אני מתחיל אם הwingman על המסלול ואנחנו ממריאים ביחד לא בהפרש של שעה?
#2 · לפני 17 שנים
לא נראה לי שאפשר כי כנראה זה לא מצאותי לא נראה לי שממריאים ביחד ככה כמו שעושים ברשת

תקנו אותי אם אני טועה
#5 · לפני 17 שנים
כשאני מגיע לבסיס אויב בOCA הקבוצה אמורה לתקוף את המסלול אבל הם לא עושים את זה. למה? מה עשיתי לא נכון?
#6 · לפני 17 שנים
Freeflight, תתן פקודה.
בברכה, דניאל ב.
צוות VFS / VIAF
מפקד טייסת 109 "העמק" הווירטואלית.
בוגר קורס CVFR - מחזור 34.
חניך קורס IFR - מחזור 11.
#8 · לפני 17 שנים
שלום אחים שלי!!! 😎
אם יש משהו שיכול להגיד לי מה כל מקש אומר בעברית זה יעזור לי מאוד כדי להבין יותר טוב את המשחק גם לא את כולם זה יעזור ככה שאם יהיו שלוש תגובות אני כבר יהיה יכול לעשות איזה פאזל ולדעת בסוף את כולם
בתודה מראש
יוסף חיים ימין
#10 · לפני 17 שנים

איך עוצרים תמטוס הזה??!! אני על הקרקע והוא לא עוצר.....! מעצורי אויר כמעט לא עוזרים איזה כפתור במקלדת זה בלמים??

אתה מפעיל את הבלמים בK
#11 · לפני 17 שנים
אני לא מבין איך אני מתחבר למצב מרובה משתתפים, קראתי את ההוראות אבל לא הבנתי כלום כי אין לי מושג מזה ראוטר או פורטים או מה שלא יהיה.

מישהו יכול בקשה להסביר לי איך אני מתחבר למרובה משתתפים?
#12 · לפני 17 שנים
אחרי שהחלפתי סקין סקיהוק של ח"א שהורדתי מכאן - פי ההוראות,

אני לא רואה ברשימת המטוסים את הסקייהוק - למה ?

איך משתמשים בסקייהוק או בסקין בתוך המשחק ?

בתודה,
מרדכי
#13 · לפני 17 שנים
tknudsuhsh כתב/ה:איך עוצרים תמטוס הזה??!! אני על הקרקע והוא לא עוצר.....! מעצורי אויר כמעט לא עוזרים איזה כפתור במקלדת זה בלמים??

תלחץ K ארוך .. בהצלחה
#14 · לפני 17 שנים
שלום לכולם יש לי כמה שאלות :
1) אין לי מושג איך לפנות לצדדים (RUDDER) וניסיתי הכוללללל...ניסיתי כל אפשרות שקיימת לזה בהגדרות אבל המטוס לא פונה לי...
2) במהירויות מתחת ל300 קשר המטוס מתחיל להתנהג לי בצורה מאוד מוזרה והוא ממש נהיה לא יציב.
3) בכל המשימות שאני מתחיל משלב הRAMP אני לא מצליח להשתמש בנשק...יכול להיות שקיימת איזושהי נצרה ?
4)איך מדליקים אורות בתוך תא הטייס?
אניי עצמי משחק בסימולטורים כבר הרבה זמן ובסימולטור הזה התחלתי לשחק רק לאחרונה.
תודה לעוזרים 🙂
#15 · לפני 17 שנים
שלום
הורדתי את המשחק לפני מספר ימים והורדתי גם כל מיני מדריכים.
אני רק בbasic handling, אני פשוט לא מבין מה לעשות ואני מאוד רוצה ללמוד.אני רואה אנשים שכותבים על המשחק שהם משחקים ומעלים תמונות ומדברים על כל מיני חלקים במטוס ואני ממש רוצה גם לדעת.
אז אם מישהו יכול לעזור ורוצה שייפנה אלי בבקשה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.