108 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!
דיון נעוץ

דיון FAQ- תשאלו כאן את השאלות-טכניות/תפעול/עזרה וכ'..!

247 הודעות 42,016 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 17 שנים
Merlin כתב/ה:שלום לכולם יש לי כמה שאלות :
1) אין לי מושג איך לפנות לצדדים (RUDDER) וניסיתי הכוללללל...ניסיתי כל אפשרות שקיימת לזה בהגדרות אבל המטוס לא פונה לי...
2) במהירויות מתחת ל300 קשר המטוס מתחיל להתנהג לי בצורה מאוד מוזרה והוא ממש נהיה לא יציב.
3) בכל המשימות שאני מתחיל משלב הRAMP אני לא מצליח להשתמש בנשק...יכול להיות שקיימת איזושהי נצרה ?
4)איך מדליקים אורות בתוך תא הטייס?
אניי עצמי משחק בסימולטורים כבר הרבה זמן ובסימולטור הזה התחלתי לשחק רק לאחרונה.
תודה לעוזרים 🙂

1) אתה מתכוון לפנות לצדדים אחרי נחיתה או באוויר?
אחרי נחיתה אתה צריך ללחוץ על shift+ ?
באוויר אם אתה משתמש במקלדת אתה צריךללחוץ shift+איזה חץ שאתה רוצה (ימינה שמאולה ו'כ)
2)במה אתה מתכוון לא יציב שהוא נופל למטה? שמע אתה צריך כל הזמן להיות עם היד על הדק כלמור המטוס לא יטוס לבד ..אלא אם זה אל טייס אוטמטי כן.. אז פשוט תנסה להשתלט .
3)אוקי בשביל להשתמש בנשק אתה צריך ללחוץ על כפתור בצ שמאול (לחצה אחת על 4 ) כשאתה בקוקפיט ואז להרים אותו למעלה קוראים לכפתור master arm ואז תוכל להשתמש בנשק..
4)אני אצלם לך תמונה.. ואתה תמיד יכול להשתמש ב N (ראיית לילה ) אם אתה במשימת לילה

לגבי זה שמעליי זה סתם אימון שאיתו אתה עושה טיסה חופשית כזאת שאתה צריך להיות באוויר לדעתי ..

תקרא את החוברת שבאה עם המשחק.. הכל רשום שם אבל הכל -_-
#2 · לפני 17 שנים
כשאני מתאמן על המראה, אני לא יכול ללחוץ להתחיל מה RAMP
למישהו יש פיתרון?
#4 · לפני 16 שנים
נסיתי לנחות ועד שהצלחתי קורה משהו וכול המטוס כיאילו משותק לפי מה שקורה זה ניראה לי משהו בגלגל הקדמי...
תודה למי שיעזור.
#6 · לפני 16 שנים
אני לא בטוח אני נוחת והכל טוב ואז פיתאום באמצע המטוס רועד וכיאלו מפסיק לפעול(על הקרקע לפני שהגלגל הקדמי נוגע במסלול) וכבר אמרתי שניראה לי שזה משהו בגלגל הקדמי יש משהו שפותח אותו וצריך לעשות ליפני נחיתה?
#7 · לפני 16 שנים
אתה לא נוחת טוב. אתה נוחת בזווית התקפה גבוה מדי כנראה.
#8 · לפני 16 שנים
אז אני צריך להגיע נמוך ולאט למסלול?
כאילו להתחיל להנמיך מרחוק ולאט להגיע למסלול?
#9 · לפני 16 שנים
blank, אני ממליץ לך להסתכל על "המדריך המקיף לנחיתה" באזור המדריכים בסרגל למעלה תחת מדריכי פאלקון 4.0
#11 · לפני 16 שנים
יש לי עוד שאלה:
כשאני לוחץ ctrl+shift+f7 זה כיאלו מכבה את המנוע.
אז איך אני מחזיר אותו לפעולה כי ניסיתי ללחוץ עוד הפעם אבל זה לא פעל.
נ.ב הצלחתי לנחות לא בדיוק לפי המדריך אבל הוא עזר.
תודה למי שיעזור.
#12 · לפני 16 שנים
למה אי אפשר לטוס על ה F16 בלוק 25 ב AF?
כשאני לוחץ על FLY (במשימה עם הבלוק 25) זה כותב לי THIS AIRCRAFT IS NOT FLYABLE.
זה אמור להיות ככה?
#13 · לפני 16 שנים
Steev כתב/ה:למה אי אפשר לטוס על ה F16 בלוק 25 ב AF?
כשאני לוחץ על FLY (במשימה עם הבלוק 25) זה כותב לי THIS AIRCRAFT IS NOT FLYABLE.
זה אמור להיות ככה?

כן זה אמור להיות ככה, לא ניתן לטוס בבלוק 25 בAF, אתה יכול במקום לטוס בבלוק 30, אין ביניהם הבדל כל-כך גדול, עד כמה שאני יודע.
#14 · לפני 16 שנים
שלום אני מנסה הכל אבל לא מצליח להשתמש במערכת זיהוי עמית טורף מישהו יכול לעזור לי ? 🤦
עידו דקל
הטובים לטיס ואין טובים מהם!
C:\Documents and Settings\ido\Desktop\s.JPG

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.