131 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים רציתי לאחל לכולם.
דיון

רציתי לאחל לכולם.

42 הודעות 3,897 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר, לפי דעתי ביופ כיפור זה שונה ..,
אני לא מבין כאילו מה כל כך קשה יום אחד בשנה לא לאכול ולא לבדוק מה חדש בפריפלייט ובאתרים שגם ככה לא יהיה חדש בהם כי רק אתה תיה ועוד 2-3....
אז באמת אתה צודק איש באמנותו יחיה וזה אבל תעשה חושבים פעם אחת בשנה מה קרה?!
#2 · לפני 18 שנים
צום לא נועד להיות קל והוא לא קל... צום צריך להיות מועיל או איך שלא רושמים את זה...
118...Big things are done secretly
#3 · לפני 18 שנים
אני גם רוצה לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ולאחל גמר חתימה טובה וצום קל לכולם

מהירים כברק - עוקצים כעקרב
#5 · לפני 18 שנים
צום קל וגמר חתימה טובה הרבה בריאות והצלחה

וכדי שלא נשכח מה היה ב73

http://www.youtube.com/watch?v=8vjRyw7YMfc

סרט בן 4 פרקים

כל טוב
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#6 · לפני 18 שנים
dorshoshani כתב/ה:שי_אלעזר, לפי דעתי ביופ כיפור זה שונה ..,
אני לא מבין כאילו מה כל כך קשה יום אחד בשנה לא לאכול ולא לבדוק מה חדש בפריפלייט ובאתרים שגם ככה לא יהיה חדש בהם כי רק אתה תיה ועוד 2-3....

אז למה דווקא ביום כיפור?
תצום ביום אחר...

אני לא מאמין בדת, אני לא הולך לבתי כנסת ואני נוסע בשבת.
אז דווקא ביום כיפור אני אתחיל לצום ?

Windows 7 Ultimate 64bit
#7 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר כתב/ה:[quote="dorshoshani"]שי_אלעזר, לפי דעתי ביופ כיפור זה שונה ..,

אז למה דווקא ביום כיפור?
תצום ביום אחר...

אני לא מאמין בדת, אני לא הולך לבתי כנסת ואני נוסע בשבת.
אז דווקא ביום כיפור אני אתחיל לצום ?[/quote]

באלוהים אתה מאמין? ולמה שהוא אומר?
#9 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר, אתה מדבר שטויות!!! וסלח לי אוקי?
מה זה קשור אשתשה לא הולך לבית כנסת אבל ז יום כיפור יום אחת בשנה
אתה יודע כמה רוסים כן רוסים אני מכיר שצמים והם בכלל לא הולכים לבית כנסת ואתה יודע למה? כי הם מכבדים את הדדת בניגוד עליך שבא ומכריז"אני יהיה פה" אז תיהיה פה אז מה זה כבר מעצבן יום אחד בשנה 25 שעות מזסכנות מה קרה מה אז לא תאכל תאמין לי שאתה תחיה!!
אז קצת תעשה חושבים! ודרך אגב זה לא דווקא ביופם כיפור זה לא שבאתי ואמרתי טוב שי יאללה כ יום שבת אין מכשירי חשמל זה לא נכון יו ם אחד בשנה וכם תתחיל ביום כיפור לצום מה קרה!?
#10 · לפני 18 שנים
דור , לא צריך להתעצבן...
לא כל אחד מאמין במה שאתה מאמין וגם לא חייב להאמין במה שאתה מאמין בו...
אני אישית לא מבין מה הקשר לרוסים והאמת שההתייחסות הזו דיי מעליבה ובהחלט לא מוסיפה לאיך שאנשים יתפסו ממך (אני אגב לא רוסי...).
לפי דעתי הכי גרוע זה גם להיות יותר מדי קיצוני ובאותו זמן לכפות על אחרים מה שאתה חושב וזה בדיוק מה שאתה עושה פה...

"כל אחד באמונה שלו יחיה"
אף אחד לא חייב להאמין כמוך...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#11 · לפני 18 שנים
תגידו לי מה הבעיה שלכם? כי אתם מאמינים במשהוא זה אומר שכולם חייבים להאמין בזה? גם אני כמו שי לא צם ולא מאמין, ואני יהיה על המחשב ביום כיפור (וכניראה שאני יהיה הרבה כי אין מה לראות בטלויזיה...) ואני לא חושב שזה עינינו של אף אחד ממכם מה אני עושה או מה שי עושה. זה לא שאני לא מכבד את מי שכן צם ומאמין, כמו שירדן אמר "איש לאמונתו יחיה", אבל אני גם לא בא אליכם הביתה עם המבורגר ביד אחת וקולה קרה ביד השנייה ומגרה אותכם לשבור את הצום.

אז אני חושב שאתם לא צריכים לעשות עיניין או לבקר אף אחד בפורום או בחיים אם הוא לא מאמין במה שאתם מאמינים.
אני מקווה שהדיון הזה מעכשיו ישתנה לטובה ומי שכן צם, צום קל, ואל תמותו לי... 😛

שי.

*עריכה*
ירדן יא מהיר אחד השגתה אותי בתגובה... חח)
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#12 · לפני 18 שנים
Shnizel, אם אתה חושב שרציתי להעליב את הוסים אז אתה טועה כנראה שלא הבנת חס וחלילה אני רק אומר שרוסים שמה לעשות אוכלים אוכל לא כשר ויש כאלו ששומרים אז יהודי שלא ישמור 25 שעות ביממה?
כולכם אומרים איש באמנותו יחיה אבל זה קצת מעצבן כי מה קרה אז לא תאכלו?אתם יהודים לא? זהו יום כיפור!!! ⚖️ ⚖️ ⚖️ ⚖️
#13 · לפני 18 שנים
אז נלך לגיהנום! אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך.... אם הרעיון שאני לא מאמין באלוהים נשמע כל כך קיצוני בעינך אז באמת אין לי מה להגיד לך..
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#15 · לפני 18 שנים
חבר'ה זה לא קשור למאמין או לא מאמין, אני היום כבר לא דתי (הייתי פעם), אבל בתור יהודי, ומכייון שכולנו פה יהודים אז זאת החובה של כולנו, צריך לכבד את יום כיפור שהוא היום הכי חשוב בשנה היהודית!

בקשר למכשירי חשמל, זה לא שאסור להשתמש במכשירי חשמל, פשוט אסור לעשות שום מלאכה שזה כולל גם מכשירי חשמל, רכב ובלה ובלה. אנחנו יהודים ואנחנו חייבים לפחות לכבד את הדת שלנו, מאמינים או לא....וזה לא קשור אם אתה צם או לא!
זה יום הרבה יותר חשוב משבת! הוא נקרא גם שבת שבתון!

חןץ מזה בלי קשר שתדעו לכם שיום כיפור הוא בעצם יום חג בישראל, נאמר במשנה שלא היו ימים שמחים בישראל כמו יום כיפור וט"ו באב, לכן אסור להיות עצובים כי זה לא יום עצוב, זה חג!

וחוץ מזה שיהיה לכולם חג שמח, צום קל ומועיל, וסליחה אם פגעתי (או פספסתי חחחח...)!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.