·
לפני 18 שנים
ופה המכשף הרשע של פרייפלייט נכנס ועוצר את כל הבלאגן פה.
קודם כל דעתי היא כזו- עשייה כזו או אחרת של מצוות או אי עשייה לחילופין הינה בחירתו האישית והאינטימית של כל פרט ופרט.
אתם חייבים להבין שעצם זה שאתם מאמינים/לא מאמינים בדבר כלשהו לא אומר שכולם צריכים ללכת אחריכם כטלה עיוור ולרוץ אחר האמונות שלכם. אנחנו לא עדר אך אנחנו לא עושים דווקא.
את הדין וחשבון שלי אני עושה בדרכים שלי ואף אחד לא יגיד לי מה ואיך.
ולאחר שאמרתי את דעתי- אין לי בעיה שתדיינו על הנושא הזה אבל שמרו על רמה גבוהה ועל סטדרטים של וויכוח.
זה נהפך יותר מדי לעליהום ולמשחקי כוחות אחד בין השני- ובמידה וזה יימשך הדיון יינעל!
גמר חתימה טובה,
צום קל ומועיל
ואני מבקש סליחה מהרבה מאוד אנשים שעשיתי להם רע במהלך השנה- ממני סליחה אישית 😇
IAF.101~Maverik
קודם כל דעתי היא כזו- עשייה כזו או אחרת של מצוות או אי עשייה לחילופין הינה בחירתו האישית והאינטימית של כל פרט ופרט.
אתם חייבים להבין שעצם זה שאתם מאמינים/לא מאמינים בדבר כלשהו לא אומר שכולם צריכים ללכת אחריכם כטלה עיוור ולרוץ אחר האמונות שלכם. אנחנו לא עדר אך אנחנו לא עושים דווקא.
את הדין וחשבון שלי אני עושה בדרכים שלי ואף אחד לא יגיד לי מה ואיך.
ולאחר שאמרתי את דעתי- אין לי בעיה שתדיינו על הנושא הזה אבל שמרו על רמה גבוהה ועל סטדרטים של וויכוח.
זה נהפך יותר מדי לעליהום ולמשחקי כוחות אחד בין השני- ובמידה וזה יימשך הדיון יינעל!
גמר חתימה טובה,
צום קל ומועיל
ואני מבקש סליחה מהרבה מאוד אנשים שעשיתי להם רע במהלך השנה- ממני סליחה אישית 😇
IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט