82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק בעיות קשות בשרת
דיון

בעיות קשות בשרת

43 הודעות 5,370 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
רועי, נראה שהמצב הוא שהגענו לסף היכולת של שירות חינם.
לדעתי, אירוח אתר בסדר גודל של פריפלייט עולה משהו כמו $10 -$20 לחודש, כמדומני. נראה לי שלא יהיה מנוס אלא לבקש מכל משתמש באתר לשלם סכום שנתי מסוים (אני חושב שבגלל כמות המשתמשים, הסכום יהיה קטן מאוד ושווה לכל כיס), וכך נוכל להשיג הן שירות טוב יותר והן סולידריות של המשתמשים האיכפתיים.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#3 · לפני 18 שנים
אני לא חושב שצריך לגבות כסף בשביל להרשם באתר כי יש כאלה שלא יכולים ואז הם ידפקו וגם הרבה פחות אנשים ירשמו לפורום
#4 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:אני לא חושב שצריך לגבות כסף בשביל להרשם באתר כי יש כאלה שלא יכולים ואז הם ידפקו וגם הרבה פחות אנשים ירשמו לפורום

תמיד יש כאלה שיכולים לשלם קצת יותר....

Windows 7 Ultimate 64bit
#5 · לפני 18 שנים
רועי, אני חושב שבאמת הגיע הזמן לגבות סכום סימלי מחברי הפורום, מי שלא יכול
להרשות לעצמו ויתנגד לכך, בעתיד הלא רחוק לא יהיה לו למה להרשות בכלל ולמה להתנגד בפרט.
אין מנוס חברים, כל פתרון שניתן והוצע עד עתה התברר כזמני, ועושה הרושם
שרועי נלחם לבדו במערכה, והוא עושה זאת בשבילנו, הגיע הזמן לתת כתף ולפתוח את הארנקים.
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#6 · לפני 18 שנים
RvE=Getsno= כתב/ה:רועי, אני חושב שבאמת הגיע הזמן לגבות סכום סימלי מחברי הפורום, מי שלא יכול
להרשות לעצמו ויתנגד לכך, בעתיד הלא רחוק לא יהיה לו למה להרשות בכלל ולמה להתנגד בפרט.
אין מנוס חברים, כל פתרון שניתן והוצע עד עתה התברר כזמני, ועושה הרושם
שרועי נלחם לבדו במערכה, והוא עושה זאת בשבילנו, הגיע הזמן לתת כתף ולפתוח את הארנקים.

גם אני חושב כך

Windows 7 Ultimate 64bit
#7 · לפני 18 שנים
המצב לא טוב\!
רועי דבר איתי באייסי בהקדם!
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#8 · לפני 18 שנים
לפי דעתי אם תיגבו תשלום אז מספר האנשים שיכנסו לפריפלייט יקטן בהרבה והקהילה תקטן אז לא חבל??
מי שחושב שזה נכון לשלם כדי להיות בפריפלייט אז פשר פשוט לתרום לאתר וזהו
#9 · לפני 18 שנים
ronen132 כתב/ה:לפי דעתי אם תיגבו תשלום אז מספר האנשים שיכנסו לפריפלייט יקטן בהרבה והקהילה תקטן אז לא חבל??
מי שחושב שזה נכון לשלם כדי להיות בפריפלייט אז פשר פשוט לתרום לאתר וזהו

וזה הקטע, שלא הרבה תורמים.
אני אישית מוכן לשלם תשלום סמלי.
#10 · לפני 18 שנים
אנשים תודה רבה על ההצעות המגוונות אבל אחת מאבני היסוד שלי בקשר לאתר היא שהוא תמיד ישאר קהילתי ופתוח לכל הקהילה משמע "חינמי".

הגעתי למסקנה כי אין מנוס מלהשתדרג והפעם לחבילה רצינית (לא מבחינת שטח דיסק ותעבורה אלא מבחינת משאבי מערכת העומדים לצידנו בשעת הצורך - מעבד וזיכרון). החבילה היא semi-dedicated שרת חצי יעודי (צעד אחד לפני שרת פרטי).

פרטים על החבילה תוכלו לקבל כאן:
http://www.webhostingbuzz.com/website-hosting.shtml?host_semi-dedicated-hosting

מחיר החבילה הינו 35$ לחודש, שבשנה זה יוצא כ-1900 שקל.
השבוע ישנם כמה פגישות וסידורים כך שאיני רוצה להתחיל לגבות כסף, המון אנשים דיברו איתי על תרומה לאתר, אני מודה לכם מאוד אך הבה נחכה עוד כשבוע שבועיים לראות היכן אנו עומדים.

כרגע האתר עובד במתכונות הרגילה, הבנתי שעדיין יש בעיות גישה לאתר וגם חוויתי אותם. נקווה שהחל מהחודש הקרוב נצליח לפתור את הבעיות בצורה כל שהיא.

שלכם,
רועי 🙄
#12 · לפני 18 שנים
שי_אלעזר כתב/ה:[quote="adislash"]אני לא חושב שצריך לגבות כסף בשביל להרשם באתר כי יש כאלה שלא יכולים ואז הם ידפקו וגם הרבה פחות אנשים ירשמו לפורום

תמיד יש כאלה שיכולים לשלם קצת יותר....[/quote] כן אבל עם יהיה חובה לשלם ויהיו כאלה שלא יכולים לשלם אז הם ידפקו וגם יהיו הרבה פחות אנשים בפורום אז כאילו הבעיה נפתרה כי לא יהיה עומס
#13 · לפני 18 שנים
סכום שנתי קטן לכולם, או קבוצה של כאלה שיכולים להרשות לעצמם ותורמים - שניהם נראים לי פתרונות הוגנים.
אני בעד בכל מקרה. אין לי שום בעייה להצטרף להצעה של moshemag. אני חושב שיש עוד הרבה שיכולים גם. אני חושב שזה רק יעלה את הרמה - זה מקבל נופך יותר רציני ככה.

רועי, תבדוק את ה PM.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#14 · לפני 18 שנים
אפשר פשוט לגבות סכום שנתי, שאם הוא יחולק בין המשתמשים שמבקרים בפריפלייט באופן קבוע, אני בטוח שיהיה קטן.
#15 · לפני 18 שנים
אני מציע לשקול את הפורמט הבא:

בחינם - חברות בסיסית. בלי סקריפטים, בלי חתימות מעניינות וכו'. רק שירות בסיסי. כמות מוגבלת של הורדות בלי העלאות.
חברות רגילה בעלות בסיסית - שירותים נרחבים יותר.
שירות פרמיום בעלות גבוהה יותר - למשתמשים "כבדים". שירות מלא + בונוסים.

זהו פורמט מוכר, ידוע ונוח לכולם אשר מאפיין אתרים רבים מאוד.
כל אחד יכול למצוא את מה שמתאים לפרופיל המשתמש שלו, וליכולת הכספית שלו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.