T Twister מדריך בית ספר לטיסה 1,958 פוסטים #1 · לפני 18 שנים בקטנה... מוזר שלא מחובר. היה חזק. צוות ניהול ראשי - פריפלייט
R Recoil 296 פוסטים #2 · לפני 18 שנים היה מעולה, היה נחמד מאד לראות את כולם. תודה רבה על הארגון שבראשו עמד דן. 👍 מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
M Maverik מדריך בית ספר לטיסה 1,173 פוסטים · גבעתיים #3 · לפני 18 שנים תודה לכל האנשים שהגיעו. תודה לכל האנשים שעזרו להביא ציוד ודברים ותודה ענקית לדן שבזכותו התקיים המפגש הזה ועמד על הרגליים. היה כיף! שווה לעשות עוד כאלה בעתיד! IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302] סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
1 101stHurricane מדריך בית ספר לטיסה 118 פוסטים #4 · לפני 18 שנים היה ממש נחמד... עכשיו צריך תמונות. יאללה תמונות!
a amix85 69 הפטישים 601 פוסטים · פתח תקוה #5 · לפני 18 שנים היה מפגש מצויין! חבר'ה אני שמח שיצא לי לחגוג איתכם את היומולדת שלי רק חבל שאורן הבריז מסיבות טכניות, אבל נסלח לו! נ.ב. כן עכשיו צריך תמונות נ.ב.2 גיא אחלה בשרים יצאו לך! "don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!" general Gorege patton
x xcom מדריך בית ספר לטיסה טייסת 147 האיל הנוגח 2,498 פוסטים #6 · לפני 18 שנים אחח... חבל שלא יצא לי להגיע, לא נורא פעם הבאה אני שם! מי היה במפגש? ויאללה תמונות!!!!
I IAF.101-Viper 638 פוסטים #7 · לפני 18 שנים ח'ברה היה מפגש גדול תודה רבה לדן אשר אירגן הכול ועכשיו..... תמונות!
K Kingfisher תורם/ת באתר 281 פוסטים #8 · לפני 18 שנים צר לי שברחתי מוקדם. היה ממש כיף לפגוש את ה"זקנים" חחח. השאלה המתבקשת... איפה הקרחתי בדיוק?
T Twister מדריך בית ספר לטיסה 1,958 פוסטים #9 · לפני 18 שנים חבר'ה, אל תשכחו את שי, מיכה, גיא ושמוליק שתרמו להצלחה! צוות ניהול ראשי - פריפלייט
t tilarium 571 פוסטים · תל-אביב #10 · לפני 18 שנים היה שווה לחכות עם הפיתה לחזה עוף בצ'ילי מתוק של שי (שגיא הכין במיומנות רבה ) ! מיכה , מה עם קצת תמונות ?
S SnakEyes מודרטור תורם/ת באתר טייסת 147 האיל הנוגח 902 פוסטים #11 · לפני 18 שנים מצטער שלא הגעתי, מחויבות קודמת,יהיו עוד מיפגשים. בכל מקרה כל הכבוד דן על היוזמה והאירגון,סטלן סטלן אבל יצא ממך משהו בסוף. DCS WORLD-Forum Administrator The 147 Squadron commander טייסת 147 בפייסבוק
I IAF_Phantom מודרטור מדריך בית ספר לטיסה בית ספר לטיסה 2,662 פוסטים · בית ספר לטיסה #12 · לפני 18 שנים תמונות מהמפגש http://picasaweb.google.com/micha.tanny/Preflight_20070727?authkey=18zgrEPbH1s watch your six, i'm behind you
1 106thE-LOL מנהל dcs world mods 3,174 פוסטים · נתניה #13 · לפני 18 שנים אחח באסה שלא יכלתי להגיע, הייתי באילת כמו שאתם יודעים 😳 עושה הרושם שהיה מפגש נהדר! כיף לראות את התמונות! ממש מבואס שלא הייתי יכול להיות נוכח. מקווה שבעתיד הקרוב יהיו עוד מפגשים! ממש נפלא לראות אחוז גבוהה של משתמשים שהגיעו. המון פנים מוכרות 😁 כל הכבוד למארגנים! 👏 רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!
D DOR מודרטור טייסת 105 העקרב 2,534 פוסטים #14 · לפני 18 שנים חחחח... מיזה עם החולצת צופים? דור טל מהירים כברק, עוקצים כעקרב
l loven מודרטור 797 פוסטים · שאר ישוב #15 · לפני 18 שנים מאחלה מפגש .. בפעם הבאה בבניאס.. מקווה שלכולם כבר יש אבובים. 😁 "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"