האמת היא שיש משהו בקטע של מלחמה, עדיף שתהיה... למרות שלא מתאים לי עכשיו מבחינה אישית
😂.
אבל השמועות אומרות... שעוד לא הרבה זמן... יהיה משהו.
אבל לדעתי אתה עדיין מגזים. אמרתי את זה כבר בדיון הזה
😂 מלחמה עם מדינה שונה לחלוטין ממלחמה (או יותר נכון לחימה) עם ארגון טרור כמו חיזבאללה... שפשוט אין לו מה להפסיד! מה יותר פשוט מזה? הרי ידוע שאוייב שאין לו מה להפסיד הוא המסוכן ביותר... מחבלים מתאבדים הם הנשק הכי בעייתי מבחינתנו ואין הרבה מה לעשות נגד זה חוץ ממודיעין ועבודה מתישה של כוחות הביטחון. האמריקאים הצליחו לעצור את טייסי הקאמיקזה היפניים במלחמת העולם השנייה? לא וכולונו יודעים מה קרה בסוף...
דרך אגב במלחמת לבנון אם היינו מפציצים תשתיות, זה היה נגמר מוקדם יותר והיינו יוצאים יותר טוב מזה. אין מה לעשות... יש המון "פרצות" בתרבות הנאורה שלנו. ואנחנו משלמים מחיר יקר עבור היותנו (או נסיונינו) "נאורים" כביכול. ישראל והמערב בכלל צריכים ללמוד כיצד לטפל טוב יותר בטרור. ברגע שבני אדם מתנהגים כמו חיות... הם כבר לא בני אדם והדין צריך להיות בהתאם... כל הנסיונות להיות נאורים ונחמדים לא יעזרו...
כבר בשנות ה 50 כתב עורך מעריב הראשון שאין מה לדבר עם האיסלאם. ממש במלים אלו... הוא כתב במאמר שאם זה היה כל עם אחר או סוג אחר של בני אדם או גזע... היה אפשרי לדבר איתם, להגיע למשא ומתן... להסכם. אבל האיסלאם? אף פעם לא... עד שהם לא יעזבו את הדרך המטורפת שלהם, לא יעזרו כל הנסיונות המגוחכים שלנו להידבר איתם. האירופאים רוצים להרגיש טוב בגלל העוולות שהם גרמו למסכנים באפריקה במאה הקודמת... בגלל זה הם פרו פלסטינים. רק האמריקאים (בזכות בוש) עושים מה שצריך ומשמידים לאט לאט את ציר הרשע.
אני אדם דתי כעיקרון. אבל אני חושב מצד שני שאם דת מסויימת מנסה לכפות את עצמה בכוח צריכים לדכא את מאמיניה (כן לדכא!) עד שיירדו מהרעיונות נאלו לנסות ולכפות דת על מישהו. למרות שאני דתי, אני מכבד כל דעה שקשורה לנושא, גם אם היא מנוגדת לשלי לחלוטין, ואני חושב שכל כפייה דתית היא פשוט נוראה ואטומה לחלוטין וגורמת רק שינאה בקרב בני אדם.
לגבי האיסלאם הקיצוני זה מאוד פשוט.
כך צריכה לנהוג גם ישראל. בלי המגבלות המטומטמות שאנחנו שמים לעצמנו לפעמים, מלחמת לבנון האחרונה הייתה הרבה יותר פשוטה... אתה מבין? אם היינו מתנהגים כמו האמריקאים... זה היה
הרבה יותר קל. פשוט אנחנו נאורים מידי (אופייני לבני אדם שמנסים לכפר על דברים אחרים בעזרת רחמים על ה"מסכנים" כביכול
😉) וקצת סתומים לפעמים כשדרוש הגיון פשוט. אם מישהו אומר שהוא רוצה להרוג אותך... מה יותר פשוט מזה?

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200